kakva kompanija. jedna od većih :lolblue:
24/7
kakva kompanija. jedna od većih :lolblue:
jako? ahhahahaha a ne zezaj...
I mi konja za trku imamo!
![]()
I don't get lucky. I make my own luck.
Otišla je. Njena hladnoca je bila posljednji njen poklon.
I am so post-rock I shit sad birds.
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
nemam nista da obucemsvako jutro se natezem jer mi je sve malo
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Aj evo ovdje da napisem jer ne znam na koji drugi topic da podijelim ovo sto mi se desilo:
Sinoc u srijedu oko 9 sati uvece na kruzni tok kod Delte, ja prelazim preko pjesackog prema delti, i u susret mi ide zena neka, i mi se mimoidjemo na sredinu pjesackog, i ja nisam napravio ni 2 puna koraka naprijed a ona u suprotnom pravcu, od niokud nailazi auto i prolazi na 30cm iza mene i ponese ovu zenu svom snagom bez kocenja.... zena neka plava, oko 40 godina, glava joj rasjecena krvari, noga polomljena, ubacismo je u neko auto i u hitnu je odvezose... ne znam sta je dalje sa njom bilo, a mislim da je vozac bio pjan ovaj sto je udario. Da sam 2 sekunde kasnije prosao tim pjesackim sad vjerovatno bi bio na intezivnu njegu..
Ako neko cuje da se nekoj zeni koju zna dogodilo ovo neka mi javi kakvo joj je stanje i sta je bilo posle.... plava zena neka, roza jakna cini mi se, oko 40 godina....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Auto je bio reno 5 bijeli ili neko slicno auto mada sam siguran da je reno 5... tablice ne zapisah jer smo je ubacili u auto i on je po gasu udario da je vodi u hitnu... a i kisa je padala iz neba i iz zemlje... okle ja bijah u soku, nisam znao sta drugo u trenutku da radim... ne znam je li uhapsen i sta je dalje bilo posto su otisli zato sam i ovo napisao ne bi li se javio neko ko je cuo da je nekoj zeni iz svog okruzenja se ovako nesto dogodilo.... covjeku sam facu zapamtio dosta dobro....
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Pa jeste li ženu ubacili u NEKO AUTO, ili u taj reno 5, tj. automobil koji je udario?
pa u taj njegov auto smo je ubacili i on je odvezao....
i daj druze nisam u mup na ispitivanje nego vidji prosiri pricu pa ako se sazna koja je zena u pitanju javljajte![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Brao. Ubacis je u isti auto koje ju je udario sa vozacem koji je pjan. A prije ces dobit informacije ako odes do urgentnog nego odje.
I am so post-rock I shit sad birds.
Druze situacija je bila hitna a nije bilo drugih auta..... ja sam bio u soku jer je zamalo i mene pokupio i u trenutku nisam znao sta da radim nego sam je sa nekim momkom ubacio u auto.... uostalom nisamovo pisao da bi vi tumacili sta je trebalo ili ne nego da ako slucajno neko zna tu osobu da mi javi.... sve ostalo je spam...
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
"your ATTITUDE is more important than the TOOLS you use"
There are currently 14 users browsing this thread. (1 members and 13 guests)
Bookmarks