Ja brate samo ne znam jesi li ti razmislio o tome sto si napisao,iskreno mi kazi?Ako Novak dobije Nadala,realno je da je bolji teniser,a te povrede i pricu o njima pusti casti ti.
Ovi sto mrze djokovica mrze i svakoga ko je bolji od njih...i sve sto navijaju za djokovica i masovno su isfrustrirani... znam par ljudi i svaki boba ne valja...amin
Sent from my Skup Telefon
Hellblazer...
A ne znam znas li samo i to da, medju novinarima malo bolje informisanijim, kruzi prica da Nadal nikakvih problema nema, nego da su ga uhvatili na doping kontroli, pa su mu rekli da se skloni neko vrijeme. Ne zato sto ga vole pa ga kriju, nego bi izbio veliki skandal, i otisla bi u pm i popularnost tenisa i sponzori i hiljade hiljada stvari, a sve vezanih samo za jedno - PARE. I drugi na forumu, razmislite sto ne igra zadnja tri GS+ olimpijada.
PS, I da nije tacno, kako i ovi posle tebe rekose, svejedno ga je opegla sto puta, tako da aj sad lagano
dobar je djokovic,al treba da osvoji pariz, i tek onda da bude najbolji
taman se nada coek da ce doc posle GS i procitat nesto fino ovdje, mozda neku analizu, ili samo utiske meca...ali najmanje se tenisa nadje.
Djokovic se na sva zvona zali na uslove u Belgiji...i jeste teren losh,mozda probat vishe gemova ...
...
Teren naravno popravili a Djokaj ce da mi vrati pare svakako !
...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Nadal se vratio, konacno!
koga zanim:
http://www.firstrow1.eu/watch/167544...a-del-mar.html
dugo ocekivani povratak velikog rafe.
dobro dosao nazad!!!
sad vidim ovaj post...
bas me zanima koji su ti informisaniji novinari!
od samog pocetka karijere nadalu se koljena spominju kao mac nad glavom.
mnogi strucnjaci su mu predvidjali kraj jos odavno...i onda dodjes ti i pricas o informisanim novinarima i o tome kako mu nije nista, nego je uhvacen u dopingu!
rofl!
Vratio se.
A uskoro ce poceti da dijeli lekcije i krenuce ka vrhu. Tamo gdje mu je i mjesto.
I don't get lucky. I make my own luck.
El matador :love_heart:
Rafa je nakon duela dublova priznao da ga povređeno koleno još uvek boli ali da je srećan što je dobio mogućnost da se takmiči.
“Što se kolena tiče, rekao sam kada sam došao ovde. Voleo bih kada se o tome ne bi govorilo. Na kraju dana, doktori su rekli da je ok. Nema rizika da će se stanje pogoršati. Mene koleno i dalje boli. Ali činjenica da igram ovde me ispunjava radošću. Nisam na 100%, treba mi nekoliko nedelja. Ako boli, boli. Jas am ovde da bih igrao tenis, sa ili bez bola. Srećan sam jer sam odigrao zvaničan meč, iako je bio meč dublova”, rekao je Nadal.
Prekinuo sam se sinoc bio nakon sto je izgubio prva dva gema.
Covjek je samo bio nijemi posmatrac...
Naravno, posle je sve doslo na svoje i vidjelo se kroz nekoliko fenomenalnih poena da ima on to jos u sebi i (ako bog da) da ga koljena posluze jos ce biti uzivanja u gledanju meceva jednog od velikana ovog sporta.
Kako se (nazalost) federeru priblizava kraj karijere, prijetnja da bi koljena mogla i nadala da odvoje od terena bi bio nenadoknadiv gubitak za tenis...
Učestvuje li još koji bolji igrač na ovom turniru đe igra Nadal?
Uđem na zadnju stranu da vidim što je novo i naletim na prvi post - Vlado koji je s fudbala prešao na tenis
Ja znam da Nadal ne bi ovoliko osvojio da nije dao 200% od sebe. Zato je i propao tako brzo, to ti je kao kad overklokuješ procesor na neke sulude frekvencije i onda on ubija dok ne izgori. Ista stvar sa Nadalom, koji je upravo zbog svog načina igre sebe i doveo u ovu poziciju da relativno mlad ode u aut zbog povreda. Pogledajte Federa, traje dugo jer ima ne igra na sirovu snagu i ne troši se toliko.
E onda dolazimo do ovog Vladovog komentara koji zvuči kao loša provokacija. Namrtvo loša. Ili je momak prosuo jednu veliku glupost i ostao živ
Ne volem Đokovića puno, gadan mi je, poluđe me. Ali poštujem ga jer je stvarno igračina i veliki sportista (uz veliku primjedbu na onaj njegov komentar upućen Lensu Armstrongu, ali što da se radi). Što onda volim kad se nađu pametnjakovići da o prvom teniseru svijeta, čovjeku koji je osvojio 7 grend slemova i postavio prije 2 godine fenomenalan rezultat u broju pobjeda, pričaju kao da je nahijski prvak.
edit: Vratio se znači Nadal što mi je jako milo. Još samo kad bi se vrnuo u formu, što je teško moguće ali... ako je neko u stanju to da uradi, onda je to Rafa.
Last edited by Mitro; 07-02-13 at 13:08.
Drago mi je što se vratio (iako ga baš i ne gotivim) jer je nedostajao jedan član iz F4.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks