Znaci tudje ime je alibi za krsenje zakona.
Pod hitno treba goniti i vlasnike vozila.
Za opste dobro.
a ovo ne cita niko ko radi u mup, ne...![]()
Znaci tudje ime je alibi za krsenje zakona.
Pod hitno treba goniti i vlasnike vozila.
Za opste dobro.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
ali onda prenos vlasnistva ne bi trebalo da bude 5% kataloske vrijednosti vec kao svuda po evropi 20tak eura
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
ali razumijes koliko se sad oni oko toga premisljaju, kao malo dijete izmedju dva kolaca: odreci se pdv ali imat tacno podatke ko sto vozi i pisat kazne na auto ili samo ti slika kuci stigne kao njemacka ili ne moci da radis to ali makar uzmes po miliona godisnje na prevod...
f6
Sta zakon kaze za gore navedenu sliku?
Sent from my SSA400
Last edited by montegruja; 07-02-13 at 20:26.
ako nemaju zimske potkovice kazna 64eura
pišu se kazne za zatamnjena stakla. Za dva zadnja zatamnjena + zadnja šoferš. 150e kazna. Jednom momku sinoc napisali
Zasto nece?
Njak Njak Njak
ima li dje u zakonu da je tacno definisano to za zatamnjena stakla? interesuje me ,i jel moguce dobiti neku ''licencu'' ili '' dozvolu'' za to da se uradi naknadno ?
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
Ide kazna jedino ako nije fabricki, a toga nema odje bez neko americko trzsite;
nesto tipa kao ovaj moj...![]()
bas ti je lijep stark
i ne, ne mozes dobit licencu tj dozvolu
nemaju je cak ni ovu sto SMIJU da ih imaju
![]()
Last edited by aCid_cOokiE; 07-02-13 at 19:55.
Originally Posted by my name is ...
Dali sad mogu voziti uz polisu bez tablica i saobracajne (jer ih cekam od policije) ?
koliko se cekaju nove tablice kad se predaju papiri u MUP (radi se o isteku registracije vise od 3 mjeseca) ?
Dali mogu zadrzati stare tablice iako cu im platiti nove?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks