Kazu da ce g. Bojovic veceras gostovati na Monteni oko 22 sati.. Moze li neko snimiti i postaviti intervju?
Hvala Lepo
Realno je da očekujem podršku pristalica Pozitivne, SDP-a, jednog dijela neopredijeljenih kojima je stalo do državotvorne pravedne Crne Gore. Očekujem podršku i jednog dijela DPS-a, a vjerujem i dijela SNP-a“ rekao je lider Pravedne Crne Gore
Kazu da ce g. Bojovic veceras gostovati na Monteni oko 22 sati.. Moze li neko snimiti i postaviti intervju?
Hvala Lepo
Zaista bi mi život bio siromašniji bez tebe!
Da Bog jaki da da mi svi oponenti (politički, poslovni i svaki drugi) bili bar upola tvoje širine i duše...
Pozdrav ljudini,
PS
Što se tiče pucanja sa kuka, pogledaj najbržeg revolveraša svih vremena (umrije prije desetak dana)...koji je BRŽI I PRECIZNIJI OD SLUHA I POGLEDA !!! Zamisli da ti nepijatelji ovako pucaju, jado moj...
(moram napravit šaljivu digresiju, jer mi Crnogorci volimo pucanja...pa makar i mene ponovo izbrisali)
Last edited by Old Bone; 05-02-13 at 18:30.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
drago mi je zbog neizlaska kandidata Pozitivne. dio njih će glasati g. Bojovića a dio i Lekića. nadam se ipak većina će glasati Bojovića. evo sajta Pravedne sa medijskim sadržajem. izvinjavam se ako je već metnuto. http://pravedna.me/
.
Ne bi bilo lose da uposle grafickog dizajnera. Font na izbornom plakatu je prevazidjen (kao i sam logo partije), a fotografija bi morala biti kvalitetnija. Motiv je u redu.
Sajt je neuredan i ima gramatickih gresaka (npr. na desnoj strani pise zadnje umjesto posljednje objave).
Ovo su sitnice, ali i o sitnicama treba voditi racuna.
_________
Ako sagledamo situaciju onakvom kakva jeste ipak se nesto desava u frontu, shvatili su i oni ko su i kakvi su. Zato je Lekic nezavisni kandidat, dakle stide se i oni njega i on njih.![]()
Kakva je ovaj Bojovic atrakcija...znaci sad mi ostaje da Lekica zaokruzim..no' dobro,samo ove sadasnje da ne gledam
Da nastavim sa pitanjima (koja su vjerovatno nezgodna za mnoge):
- Ima li među pristalicama Bojovića nekadašnjih liberala? Da li vam je smetala koalicija u Narodnoj slozi sa tada pročetničkom Narodnom strankom? Ako nije, zašto nije?
- Koja je razlika između Pozitivne i Pravedne? Ako nema bitne razlike, zašto su se pred prethodne izbore obadvije osnovale, zar nisu mogli nekako da se iskoordinišu, da budu jači zajedno? Ako nisu, zašto nisu?
- Kako Pozitivna nema para za ovu kampanju a imala je za stranačku koja je mnogo skuplja, jer je morala da učestvuje i putuje bulumenta ljudi svakodnevno i jer je imalo drugih raznih specifičnih troškova kojih ovog puta nema (makar ne u tom obimu)? Potrošili? Pa zato ne mogu da se snađu za kampanju Pajovića? Dobija li se koja para od države za ovu kampanju? Izem ti razlog... I takvu snagu partije (ili bolje reći ozbiljnost).
Last edited by hop; 05-02-13 at 23:41.
evo sad ćemo ti disertacije ovđe pisati. vazda jedno te isto. kako se jebagajaiti možemo usuditi da se držimo svojih uvjerenja i da su sva pitanja koja postavljaš prežvakana. evo forum pun detaljnog prikaza kako misli jedan broj ljudi ovđe. dosta više. srećno. bori se. niko od nas glas neće dati Lekiću. možda neko. poštujem. iskreno. rizik.
ipakCrnogorci za Lekića? Front. daj ne zanovetaj.
Rado bih sva ova pitanja (i mnoga druga koja mi se pojavljuju u glavi) zamijenio za jedno jedino koje bih, da imam prilike, uputio direktno Bojoviću, a vrlo je moguće da će doći do toga da on bude morao da se konkretno o tome izjasni. Elem, i večeras na TV Bojović reče da je najrealnije da Vujanović i Lekić uđu u drugi krug. U tom slučaju baš me zanima pozicija i lična preporuka Bojovića svojim glasačima- za koga tada glasati, ili se praviti neutralan?
Vezano za ovo, čini mi se da je Pravedna osnovana kao izraz nezadovoljstva sa ovakvom vlašću i sveopštim stanjem u državi? Kao pokušaj buduće alternative režimu? Možda griješim? Ako je tako, nekakva (politička) logika govori da bi u tom slučaju Bojović najprije trebao da iskaže (ili makar pokuša) podršku opozicionom kandidatu u drugom krugu. A ako ne bude te podrške i poziva svojim glasačima, što bi moglo biti njegovo obrazloženje? ...Opasnost od srpske postepene okupacije i proždiranja Crne Gore (i Crnogorstva)? Srbija kao aždaja mangupski strpljivo čeka da nas njami? ...Pa kako pobogu kad će tu da bude NATO da nas brani od svih agresija? Ili možda razlog nije teritorijalna ugroženost, već opasnost iznutra, od nametanja i preovladavanja srpstva u Crnoj Gori? Kako može preovladati srpstvo (kao državna orjentacija) ako smatramo, ili bolje reći znamo da su Srbi u manjini u CG? Kojim mehanizmom, kojim glasanjem, kojim referendumom? A ako će Srbi vremenom postati većina, onda nije uopšte bitno da li će Bojović pozvati narod da u drugom krugu NE glasa za Lekića, jer bi to većinsko srpstvo svakako nekad ostvarilo svoje efekte u Crnoj Gori. Teško je nadvladati većinu. A izgleda da je lako povlađivati strahu od ugroženosti Crne Gore, od sveopšte neizvjesnosti ukoliko se promijeni vlast, pa čak i mržnji koju propagira DPS. Mržnji koja je već usrećila sve narode bivše Juge... i u čemu DPS ima pozamašnu praksu iz svog doprinosa u vremenu krvoprolića i raspada SFRJ (a čemu smo se ja i Bojović suprostavljali na istim antiratnim mitinzima početkom 90-ih, on kao govornik protiv DPS-a, ja kao publika... ah da, zaboravih da sada na drugoj strani ipak imamo prijeteću opasnost velikosrpskog nacionalizma, pa bolje da ne rušimo Filipa i njegov DPS... osim toga, DPS se ipak promijenio, popravio, to više nije ona stranka koja se lizala sa SPS-om i srpskom politikom, koja nas je omrčila, a to se inače i ne broji jer je prošlo... i sve im opraštamo... nema veze... samo da neko gori od njih ne dođe... jer može i gori, a to ne valja... jer ako ti gori zaśednu na vlast, nećemo ih moći maknuti, ni glasanjem, jer će nas zamađijati).
EDIT:
BTW, dobro je što se Bojović prijavio, već kad Pajović nije, jer to može samo da doprinese da se Filip lakše pobijedi. Situacija/šansa je ovog puta idealna, nikad kao do sad. Malo kandidata. Otkačiće Bojović malo i DPS glasova, a to može biti dovoljno. Lekić kao veoma jak protivkandidat (dobrim dijelom zahvaljujući njegovoj ličnosti DF je dobio onoliko glasova na izborima, jer ne vjerujem da bi NOVA i PZP baš onoliko pokupili- mnogi su ih glasali samo zbog Lekića). Ostalih kandidata nema da rasparčaju glasove opozicije, a Lekić i Bojović mogu da pokriju svo raznoliko glasačko opoziciono tijelo (jer ipak je kod nas najbitniji nacionalni osjećaj prilikom izbora, podjela na naše i njihove). SNP podržava Lekića. Donekle ne ide u prilog padu DPS-a (ustvari Vujanovića, a to bi se praktično svelo na isto) to što je Pajović najavio totalnu odsutnost Pozitivne iz priče o predsjedničkim izborima... Na kraju, ako dođe do drugog kruga, tu će se na muci poznati junaci... i otkriće se tragovi u snijegu. Viđećemo kako će tada razmišljati Bojovićevci ili Lekićevci... daleko je do aprila.
A u međuvremenu, da vas ja na neko vrijeme oslobodim mog učešća na ovoj temi, dovoljno je bilo u ovom naletu... Praštajte...
Last edited by hop; 06-02-13 at 02:02.
Nema nigdje vecerasnjeg snimka sa Montene.
Hvala Lepo
Al evo sa g. Komnenicem..
Svaka cast!
Hvala Lepo
1. Prvo, pristalica Bojovića nisam, samo oponent ovih ostalih, prežvakanih. Nisam ni liberal (glasao par puta za njih, ali daleko od toga da me Slavko ili bilo ko od njih impresionirao). Osim toga, u doba Narodne sloge malo mi je falilo da budem punoljetan pa nisam mogao ni da podržim ni da ne podržim. Nije smetala NS, tek izašli iz rata, ekstremno svježe bilo sjećanje (do prije godinu u to doba) na to ko je rat pokrenuo, ko nas je slao na Dubrovnik, ko je mrzio šahovnicu, ko je deportovao muslimane, ko je omogućio Dafini i Jezdi da posluju, ko je podržavao Sloba, ko se bavio švercom, ko je kriv za život pod sankcijama, ko je bacao bombe na liberale, ko je omogućio 2 marke platu... Uperili zajednički glas protiv "zaslužnih". Nećemo pominjat ime i prezime čovjeka koji je na tim izborima provalio na server pod Unixom (IT je bio baš razvijen u to doba) i bukvalno pokrao glasove. Ako tome dodaš način na koji su Žižić, Peđa i družina pisali Ustav tadašnji i kako su se smijali u lice svima koji su ih kritikovali kako je 1992. održavan referendum đe su ljudi na haube od kola glasali za sebe i u ime svojih porodica, moće se shvatit zašto imam rezervu prema tim promjenama koje nude df i Lekić. Pošto je većina tih aktera danas u dps i df (snp se malo pročistio od njih, a ima ih i tamo), a Lekić je njihov kandidat (eto, on je malko kasnije bio ambasador za tog istog Sloba, odatle vuče repove. Osim toga, ni mene ni najmanje ne impresionira njegova demagogija koja čak nije toliko ni vješta kao dps demagoga od karijere ala Sveto i Miško), ne pada mi na pamet da neko od njih dobije moj glas. E da, ako Lekić nije mogao da se dovuče na referendum, daleko mu lijepa kuća. Može bit da zvučim licemjerno, jer sam i ja bojkotovao izbore, a sigurno ću bojkotovat izbor između Vujanovića i Lekića, ali ja ne pretendujem da predstavljam državu za koju nisam, ne glasao, nego ni izašao na glasanje. Ovi što ga podržavaju glasahu protiv stvaranja države, a biše da je vode. To je licemjerje. Oće da imaju simbole koji odgovaraju manjini, a ne većini. To je licemjerje.
2. Lični interesi. Ili neko misli da ljudi ođe misle kako se politikom bave ljudi koji isključivo imaju javni interes na umu?
3 Taktika.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ima li ko precizne info gdje se daje potpis za g. Bojovica? Moze i NK, koliko cujem nije bitno u koji grad.. Rekoh da osvijetlimo obraz Niksicu i turistickim dolaskom tamo.
Hvala Lepo
Kao što rekoh, neću diskutovati neko vrijeme na ovoj temi. Pitanja koja sam u nekoliko postova postavljao nisu zbog mene, da (mi) se mora odgovarati, nego da malo podstaknem na razmišljanje - da PONEKO sam sa sobom razmisli o ponečemu. Poslaću ti komentar na ovo privatnom porukom.
Ja mislim danas ako uspijem da zavrsim nesto i da se prikupimo mi iz PG da im ispotpisujemo sta treba.
Samo gdje je to?
Hvala Lepo
Nekad je bila preko puta mala sala(a, tu za ono vrijeme sjajna pozorisna scena, ali sve je to srusio Brano Micunovic, i sad je ledina. Ulica Njegoseva, od kruznog toka, pravo glavnom ulicom, ne mozes da promasis. Naravno ako ces da setas. Ako ces autom, prodji kruzni tok i idi na bulevar(lako ces prepoznati, ima 4 trake), i skreni u 4. ulicu desno. Idi pravo i prva veca zgrada sa lijeve strane je zgrada opstine. Na ulazu u grad ima jedan kruzni tok, novootvoreni(da zlobnici ne kazu kako Teletabis bas nista nije uradio).
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Bešić: Glasači Pozitivne će birati između Lekića i Vujanovića
http://www.vijesti.me/vijesti/besic-...-clanak-112583
Да ли су ови из вијести погрешно пренијели вијест или је бешић потпуно пукао?
На основу чега он предвиђа да ће половина дати глас лекићу (то и некако) и вујановићу (ово ми тек није јасно)?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks