ima li ko broj telefona majstora za boš pumpe na NK putu u podgorici, preziva se Bajić?
Nije to neka pivnica. Potrosnja mu je OK, a motor iako ima 3 cilindra radi odlicno.
TAKUMI
ok, hvala!![]()
razmisljam se da uzmem jednog 2008 godiste pa zato pitam![]()
Ima li ko broj otpada Ivanovic?
I meni treba, i ako znate da ima dje polovni lijevi far od bore da se kupi..
Imam problem na opel corsu 1.0 benz po nekad kad upalim auto dodje kazaljka do 1k obrtaja i ugasi se i tako 3-4 puta posle upali i radi normalno..
ova lampica prva lijevo mi blinka kad se to desava zna li neko sto bi moglo biti od prilike?
![]()
Kod, imobilajzer.
TAKUMI
sto da mu radim dje da ga vodim da mi to naprave ?
Osmanagic.
TAKUMI
Nesto razglabah sa drugovima cijeli dan..
Ako neko ostavi kola na parking i ujutru vidi kljucem ogrebanu stranu cijelu..da li to osiguranje placa u situacijama:
slucaj a) nema kamere na parkingu
slucaj b) smiljen pocinioc, al se nista ne vidi, imao kisobran
Kako zna osiguranje da to ti nisi bio namjerno?
Ako neko odje ne bude znao odgovor, nece niko..![]()
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Drustvo,gdje mogu skinuti mapu podgorice sa kucnim brojevima njenih ulica??
kakvi su ovi banner akumulatori ?
kakvi su ovi banner akumulatori ?
dobri.
Imam ja jedan veci na prodaju ako te interesuje...
Pitanje:
Kolko kosta da se "zakrpi" soferbsajbna (na cosak pukla) razvukla se linija jedno 20cm i dal se to moze zakrpit (do registracije da ne peglaju tamo)?
I kolko kosta nova sofersajbna da se zamijeni to u pitanju je Dacia Sandero Stepway (i dje zamijeniti)?
To ne mozes krpit da ja znam, krpe one stvari kao od kamena pa da se ne siri...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Iz ličnog iskustva, odličan autić, mali potrošač, meni troši do 6l/100km gradske vožnje, na otvoreno ide i ispod 5l/100km, jeftin za održavanje, mala registracija, i veoma komforan, zadnja sjedišta imaju klizače kao i prednja, pa mogu naprijen-nazad ili da mu spustiš naslon, kao i kod prednjih. Ako je prešao 140.000km onda je vjerovatno korišćen za rent-a-car, a od takvih auta treba bježati.
Sa ovom kilometražom teško preko 4000, i to da je u top stanju.
Hvali mu malo snage uzbrdo, ćera te da ga šaltaš u manju brzinu da bi izvukao, pogotovo ako je pod teretom.
Ima dobar radijus okretanja, možeš ga okrenut u jednu traku, što se kaže. Za grad dušu dalo, možeš se parkirati đe oćeš.
Pošto se od 2006 koristi elektronska servisna knjižica, možeš tražiti broj šasije od čovjeka i poći u EFEL da ti po broju šasije provjere auto, tj. da li su redovno rađeni servisi i slično.
Ja sam sa mojim prešao 66.000km, dok je auto bio u garanciji servisirao sam ga kod njih, a kasnije kod jednog lokalnog majstora. Mada su samo zamjene ulja, filtera ulja, filtera vazduha, klime i svjećica u pitanju, tako da to može uraditi bilo ko.
Nema zupčasti kaiš, nego je lanac, tako da je ušteda na velikom servisu.
Sve u svemu preporuka...ali samo ako nađeš neki koji nije toliko prešao, jer 140.000km nije malo.
Ćošak kod suvozača (izgleda od kamena i od toga pocelo da se širi)
Neće me valjda crnjačit na tehnički? Ako neće posle registracije (jer je kasko) pa će bit sa učešćem 20% bih je zamijeno.
Dakle ništa od krpljenja.... Kolko košta nova?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks