Poljicaj ne sme u kruzni da zaustavlja?
Sent from my Skup Telefon
i na putevima u Srbiji rijetko ko blica
Poljicaj ne sme u kruzni da zaustavlja?
Hellblazer...
Juce su me 4 put zaustavljali "rutinska kontrola"
Ti majstore stvarno imas nekih problema. Ili taj pored tebe sto je vozio.
Zbuni se kad vidi auto sa maglenkama jel? -Ovo je kao onaj vic sa zmijom kad vozi biciklo kroz sumu i sretne je pametni dabar i kaze joj da ona ne moze da vozi biciklo kaad nema noge i ona padne. Da dabra nije bilo vozila bi dovijeka.
I oces da kazes da je kod nas dobra vidljivost na putu od Bioca put Kolasina aa? -Mozda na 2 mjesta dje su neke kafane ili tako nesto...
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Smiju dje god oce i kad god oce, da im nece ko zabranit?
na zadnju stanicu jedinice su vam u masline
Da se iza ovog forumaša "Maja" ne krije Medojević možda? :lolblue:
Ljudi ne kažnjavaju zbog ablendovanja to sam se šalio, već sam rekao.![]()
Nisam čitao, brišem post.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nedje chuh danas da kaznjavaju i ako nemas kredu u auto. Valjda u slucaju udesa moras imat to da bi obiljezio tragove kocenja, ivice i gluposti...jel istina ovo?
Sent from my GalaxyTab 7.7
ja ne umijem da razlikujem kad se narod sprda odje a kad postavlja glupa pitanja
Originally Posted by my name is ...
ahahahahaha taman
moramo li iamt opremu za siguran sex u autu...eto da se nadje...??? mislim bolje bi bilo to da je obavezna oprema, no lanci u pg...
Imaće i za to, ubrzo će biti prva pomoć potrebna po novim standardima koji u opremu računaju i ćebe, a ćebe u auto je dobrodošlo za sexa ujedno i neka bejzbol palica ako ko naleti na manijaka dok dahće spolja a vi u akciju...
HIT dana je ova priča za kredu kao obavezni dio opreme.
"kradem šahte" e brate fala ti kako se ismijah
A mora se malo bachit koja fora na ovaj topic, cisto da se razveselimo malo :-)Previse je nervoze oko ovoga zakona ;-)
Sent from my GalaxyTab 7.7
Pa je milo kriv je li? Sto se ne moze srbovat je li?
Hellblazer...
Znaci saobracajac ladno zaustavlja kod moje zgrade (Radnicka ulica), i to svako auto (mene nije).
TAKUMI
majku im **** kaznise mi druga, zato sto mu u mup nije izasla saobracajna tj istekla mu registracija valjda prije nesto vise od mjesec dana i sad polisom ne uvazavaju.... 60 eura i to na 200m od kuce krenuli do prodavnice koja je udaljena 2.5 km cak i za kais mu dodase 40 eura.....
ccc kako su me ispizdili, jer ga ja nagovorih da idemo kolima.... kakvi nesoji, znaci sad bi ih izresetao i odlezao kaznu.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks