Znaci podjem sad u sport i kazem da je fereira prekinuta juce al da ce se nastavit danas a danas je vec novo kolo,je li moguce ako ga daju da ne mogu uzet pare ljudi ?? KOji jE oVo *****
2-3 upravo vode madjari
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Znaci podjem sad u sport i kazem da je fereira prekinuta juce al da ce se nastavit danas a danas je vec novo kolo,je li moguce ako ga daju da ne mogu uzet pare ljudi ?? KOji jE oVo *****
Procitah sad da ce na mec colchester - swindon trener gostiju mozda moci da racuna na samo 13 igraca zbog povreda i bolesti.
Mislim, ovo ako je tacno onda kvota od 3,50 je poklon na pobjedu domacina.
A malo li je 13 ??Taman da odigraju
Sve u svemu 1x mozda
Zavisi kojih 13 je sposobno za igru!
Sta ako od tih 13 su 3 golmana?
Procitah to odje: http://www.betinfo.cc/hot-bet-info.php
Ovaj swindon se ubio za probat dvojku. Uvijek kad se pusti priča povrede, virusi, gliste,drugi tim, juniori, depleted squad, ovi odigraju ka zmajevi. Jednom da se proba konra
Indijana - Atlanta 1 i Bruklin - Lejkers 1 ne bri trebalo da omanu, bez ako nije Cikago izmorio Indijanu sinoc.![]()
Guingamp 0-2
Epinal 0-2
Offenbach 0-2
Stevenage 0-2
Hattogate 1
Brackley 1
kvota 18.71e u Lob.Srecno svima![]()
Opširna istraga Evropske policije (Evropol) do sada je pokazala da je od 380 sumnjivih utakmica u Evropi, najviše, njih 79, odigrano u Turskoj, a zasad na spisku nema Srbije, preneli su italijanski mediji.
Kako je objavio ugledni sportski dnevnik Gazeta delo Sport, posle Turske, slede Nemačka (70 utakmica), Švajcarska (41) i Finska (32). U Mađarskoj je sumnjivo 20 mečeva, jedan manje u Belgiji, a u Hrvatskoj je pod istragom 18 utakmica. Na dnu spiska su Austrija (16) i Slovenija i Bosna i Hercegovina sa po sedam mečeva.
Leyton Orient - Southend 1
dako Vukasin Poleksic baci koji siguran fiks![]()
Traži pravila kladionice, mislim da svima u pravilima piše kod prekida ukoliko se ne odigra u sledeća 24 časa. Ova je odigrana.
Evo ti iz meridijana pravilo:
U slučaju prekida nakon završetka prvog poluvremena i neodigravanja do isteka sledećeg kalendarskog dana za igre Konačan Ishod i Dupla Šansa kao zvaničan rezultat uzima se trenutni rezultat u momentu prekida, za igre koje nisu zaključene računa se kvota 1 a za sve zaključene igre važi postignuti rezultat u njima.
Last edited by Superhik; 05-02-13 at 19:09.
AL brate problem je sto je pocelo danas novo kolo a u sport pise ukoliko se ne odigra u predstojecem kolu da se racuna taj rezultat ukoliko je mec prekinut u drugo poluvrijeme,da je u prvo bila bi kvota 1 ja msm...izgorio sam znaci ne znam sto da radim..
Ma ja vjerujem da ce isplatiti. Nego bolje ti je da se sad nerviras a sjutra da te pare obraduju
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Baš je o tim situacijama u koju si došao i ti, da pogodiš rezultat a da te oni ne isplate zbog njihovih zastarjelih pravila, izašao tekst u Vijestima prije desetak dana.
http://www.vijesti.me/sport/igraci-p...-clanak-110485
Bruklin Lakers 1 @1.75,
LA bez howarda i world peace-a koji je suspendovan
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
jedan pokušaj na sitno, memfis - feniks 2-1 kv 4,6
Sparta P. 3+ Slask 3+ Lokomotiva M. 3+ Ac Milan u19 3+
Ne daju mi pare casti mi za fereiru..divota..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks