Page 20 of 119 FirstFirst ... 101617181920212223243070 ... LastLast
Results 476 to 500 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako im je Milovan bombardovao stranicu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Naravno da ne grijesis i poredjivati Ćakija koji je toliko nezavisan da se ni u frontu (na cijem je celu) ne pita vise no pljan s gaćama i Bojovića je smijesno. Slobodno bi i Filip po principu Lekića mogao reći da je nezavisni kandidat jer ako se posmatra da se nezavisno od ostalih kandidovao - jeste nezavisan.
    Koliko znam, pita se malo vise. Svakako malo vise nego sto se Filip pita. A, ako Bojovic skupi potpise, tek ce se od njega vise pitati.
    Bojovic je, mozda, pristojan i cestit covjek. Samo stvarno ne znam ko bi glasao za ovoga lika. I ovdje na forumu, a i inace, koliko vidim, niko za njega ne bi glasao, samo bi glasali protiv ostalih kandidata. Nego, postujem.
    Ovo, tek ce se od njega vise pitati, mislim da Bojovic nema sansi da skupi 1000 potpisa, ako ga Rankica ne pogura. A i sa njim mu je frka.
    Nije mi jasno, prije pola godine odbija da ucestvuje na izborima zbog(opravdanih) razloga, a sad se, je li, nesto epohalno promijenilo, pa da izadje. Nego, nnjegov izbor(ako je, mada mi se cini da nije).
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by hop View Post
    ... tj. za tebe nema veze i ako Vujanović ostane na vlasti, samo da ne bude Lekić, ili neko koga ne simpatišeš najbolje?
    Misliš li da ne treba "po svaku cijenu" težiti porazu Vujanovića, tj. da ne bi bio dovoljno vrijedan efekat ako poraz DPS kandidata doprinese da se žestoko poljulja partijska DPS vlast?
    meni je totalno sve jedno koji ce od njih dvojice da pobijedi, posto i Vujanovic i Lekic ista ::::::::..
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    meni je totalno sve jedno koji ce od njih dvojice da pobijedi, posto i Vujanovic i Lekic ista ::::::::..
    E moj lepetanac, da ti je znati kakvo si upoređenje napravio... I koga si uporedio... piona i gromadu za tog piona.
    ...Ali ako je tebi svejedno... meni nije.
    ...Ali zbog takvih "svejednosti" i meni i tebi je ovako kako je.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da li ti glasas zbog sebe ili protiv nekoga?
    Nemoj Hari opet molim te, već smo dosta o tome ranije pričali drugim povodom.
    A kad se ogroman broj ljudi (lažno) izjašnjava, tj. glasa, za manje od dva zla, tj. za DPS (evo toliko godina i toliko puta), da li oni tada glasaju "zbog sebe ili protiv nekoga"?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pa to je njihov poblem.. Zna se da opozicija u svemu kopira vladajucu koaliciju, mehanizme, uticaj obaveze i naredbe za svoje glasace.. Isti sablon Slobova skola nekadasnjeg najboljeg odeljenja - CG.
    Samo mi nije jasno sto i jedni i drugi pate sto obican partijski nesvrstan narod glasa po svom - g. Bojovica, i sto ih ova dva kandidata "sklepani" po istoj matrici uopste ne zanimaju.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 05-02-13 at 00:29.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moje prethodno pitanje (a,b,c) nije imalo bog zna kakav odziv, pa da probam drugo, čini mi se važnije i interesantnije: ako bude drugi krug a u njemu Vujanović i Lekić, glasači Bojovića će
    1. glasati Vujanovića
    2. glasati Lekića
    3. neće glasati

Ako u drugom krugu budu Vujanović i Bojović, Lekićevi glasači će glasati
    4. Vujanovića
    5. Bojovića
    6. neće glasati

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Samo Vi glasajte u prvom krugu protiv g. Bojovica, i ocekujte da cemo vas nagraditi glasanjem za vaseg kandidata iz c/p resavske skole.. Stvarno sprdnja...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Samo Vi glasajte u prvom krugu protiv g. Bojovica, i ocekujte da cemo vas nagraditi glasanjem za vaseg kandidata iz c/p resavske skole.. Stvarno sprdnja...

Hvala Lepo
    A ju tokin tu mi?
    Majo Majice... Prosto ne znam kako da odgovorim na ovo pitanje. I da li da odgovorim. Pojma nemam kako da odgovorim.

I jopet P.S.: Kako ti znaš da ja neću da glasam Bojovića? Znam odlično što ćeš na ovo odgovoriti, pokušaćeš da obrazložiš tvoje utiske nekom tebi znanom očiglednošću i logičnošću, ali da ti unaprijed kažem- mnogo usko posmatraš stvari. Odlično ih posmatraš kad govoriš o režimu u Crnoj Gori, tu se slažemo i rado čitam tvoje komentare, ali se izgleda ne slažemo u jednoj stvari- čini mi se da ti (i nažalost mnogi) rezonuješ po principu: ako već treba da pada DPS, može, ali samo pod uslovom da umjesto njih dođu "ovi za koje smo mi" a nikako "oni za koje nismo, oni drugi". Znaš kad ćemo ih tako maknuti sa vlasti? Segmentiranim pokušajima... hahaha. Svi ujedinjeni imamo (mnogo) više šansi. Zašto ne bi svi (tobožnji?) protivnici DPS-a u drugom krugu glasali Vujanovićevog protivnika, zar ne bi bilo normalno da je tako? Ne bi, je li? E pa dobro onda. Oprostite. I srećno u srećnu budućnost. Svima nama... sa njima.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Vase je za koga cete da glasate, ali je normalno da se odgovori na dilemu na kojoj insistirate i Vi i ostali glasaci DPS-DF-a..
    Svi vi glasajte za g. Bojovica za koga smo mi, i onda ocekujte u drugom krugu da se podrzi vas kandidat. Ako g. Bojovic ne udje u drugi krug, to ce znaciti da ste prevarili na prvom glasanju i da ne mozete ocekivati revans i da vam iko od nezavisnih pomogne vase kandidate. Fer je fer.
    Ako necete, sta se moze...

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 05-02-13 at 01:33.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vase je za koga cete da glasate, ali je normalno da se odgovori na dilemu na kojoj insistirate i Vi i ostali glasaci DPS-DF-a..
    Svi vi glasajte za g. Bojovica za koga smo mi, i onda ocekujte u drugom krugu da se podrzi vas kandidat.
    Ako necete, sta se moze...

Hvala Lepo
    Eto vidiš Majo da nije lako s tobom pričati. Kako bi se ti osjećala da neko želi da uđe u dijalog sa tobom, a da polazi od netačnih premisa (da ne upotrijebim drugi izraz). Ne mogu ja Majo tako s tobom razgovarati. Ni sa drugima. Rekoh ti da preusko posmatraš stvari. I pristrasno, što je najgore. Da ti malo pomognem u tvojim ushićenim lutanjima i konstatacijama: nisam ja glasač DPS-DF-a (nikad bio glasač nijedne od tih stranaka, ili njihovih članica) - glasao sam Pozitivnu. Oćeš li sad da pokušaš da nađeš neki drugi povod da me napadaš? Možda bi bolje bilo da tu energiju napada usmjeriš SAMO na DPS?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

hahahahahaha
    Ne znam zasto ste insistirali da saznate misljenje glasaa g. Bojovica ako se eto osjecate napadnutim zato sto Vam je odgovoreno konkretno.
    A te "lasere" energije i cudesa, to za crtani film. relaxirano, ovdje se samo razmjenjuju misljenja i komentarisu dogadjanja na CG pol. kulturoloskoj i ekonomskoj sceni.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahahahaha
    Ne znam zasto ste insistirali da saznate misljenje glasaa g. Bojovica ako se eto osjecate napadnutim zato sto Vam je odgovoreno konkretno.
    A te "lasere" energije i cudesa, to za crtani film. relaxirano, ovdje se samo razmjenjuju misljenja i komentarisu dogadjanja na CG pol. kulturoloskoj i ekonomskoj sceni.

Hvala Lepo
    Tako je, relaksirano, što i tebi želim. Ovđe treba da se radi upravo to što si na kraju rekla.
    Ne osjećam se napadnutim zbog konkretnog odgovora na moje pitanje. Dapače, veoma sam zahvalan na odgovoru. Kvaka je u nečem drugom, što je tebi očigledno nepojmljivo. Neću se truditi da ti mijenjam izgrađenu percepciju.
    Nije problem Majo što si pogriješila, niti tražim da priznaš. Niti moraš imati apsolutno tačnu percepciju. Tejk it izi. Idemo dalje...

...tek je 23 godine prošlo.

...
    ...
    ...
    ima li đe tačke... na sve ovo?

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Naravno da ima, tek kad se otkacite politicke dinastije Milosevica na tlu CG i njegovih ucenika.. Ali vi necete pa necete... Sto bi rekao g. Djuranovic u prevodu "mehki crnogorci" hahahahaaa. rahat lokumi.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 05-02-13 at 02:29.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nemoj Hari opet molim te, već smo dosta o tome ranije pričali drugim povodom.
    A kad se ogroman broj ljudi (lažno) izjašnjava, tj. glasa, za manje od dva zla, tj. za DPS (evo toliko godina i toliko puta), da li oni tada glasaju "zbog sebe ili protiv nekoga"?
    Zasto ti mene pitas kako glasaju "tamo neki"? Svi mozemo samo za sebe tvrditi, a iskreno govoreći malo je tesko shvatiti sta ti hoćes da kazes. Osim ako to nije
    ...
    ...tek je 23 godine prošlo.
    ..
    ima li đe tačke... na sve ovo?
    Ma sto jes, jes. Zbilja je promjena tih 23 godine kad je izbor izmedju Ćakija i Filipa samo ovi sto će glasati za Bojovića nijesu upoznati sa tim

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

INTERVJU ZA VIJESTI

Pajović: Blizu sam odluke da se ne kandidujem
    Ako je ovo tacno onda nece biti problema sa rasipanjem gradjanskih glasova u glasanju protiv ustajalog nasledstva DPS-DF-a...
    Za Pozitivnu plus u ovom slucaju, i odlicna "gdje ja stadoh - ti produzi"..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

malo je tesko shvatiti sta ti hoćes da kazes
    Ko želi da shvati lako mu je shvatiti. Sve što sam pitao juče svodilo se na jednu jedinu stvar i postavio sam to konkretno pitanje. Ostalo su reagovanja na Majine djetinjaste insinuacije. Volio bih da vidim leđa DPS-u i to je sva filozofija. Samim tim razmišljam o mogućim scenarijima i postavljam sasvim NORMALNO i LOGIČNO pitanje: kako će glasati protivnici DPS-a ako njihov kandidat ne uđe u drugi krug, a u tom drugom krugu bude čiko Filip? Je li to pitanje bezveze? Je li ga teško shvatiti? Ili je teško shvatiti moju namjeru da NI PO KOJU CIJENU ne glasam za Filipa?

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Moje prethodno pitanje (a,b,c) nije imalo bog zna kakav odziv, pa da probam drugo, čini mi se važnije i interesantnije: ako bude drugi krug a u njemu Vujanović i Lekić, glasači Bojovića će
    1. glasati Vujanovića
    2. glasati Lekića
    3. neće glasati

Ako u drugom krugu budu Vujanović i Bojović, Lekićevi glasači će glasati
    4. Vujanovića
    5. Bojovića
    6. neće glasati
    Evo da ti ja odgovorim, ako ne prodje Bojovic, glasacu za Lekica. A Bojovic ne moze proc a da vec u prvom krugu ne zada udarac Vujanovicu kad je suverenisticko biracko tijelo u pitanju jer ce Lekic imat glasova makar kao DF na parl izborima, njega je cak "ljepse" glasat kao predsj kandidata nego sto je bilo df glasati. U njegove glasove Bojovic ne moze zagazit, makar ne u prvom krugu. Mislim da ce se vidjet i snaga sdp-a jer ne podrzavaju ovoga sto himnu slusa do pola, a od pola pjevusi Jami.
    Ako Lekic dodje do drugog kruga njegovi portparoli ce svojim nastupima ogadit i ostavit ogroman broj protivnika dps-a kuci, da ne izadju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    Evo da ti ja odgovorim, ako ne prodje Bojovic, glasacu za Lekica. A Bojovic ne moze proc a da vec u prvom krugu ne zada udarac Vujanovicu kad je suverenisticko biracko tijelo u pitanju jer ce Lekic imat glasova makar kao DF na parl izborima, njega je cak "ljepse" glasat kao predsj kandidata nego sto je bilo df glasati. U njegove glasove Bojovic ne moze zagazit, makar ne u prvom krugu. Mislim da ce se vidjet i snaga sdp-a jer ne podrzavaju ovoga sto himnu slusa do pola, a od pola pjevusi Jami.
    Ako Lekic dodje do drugog kruga njegovi portparoli ce svojim nastupima ogadit i ostavit ogroman broj protivnika dps-a kuci, da ne izadju.
    Hvala na konkretnom i jasnom odgovoru.

Ostali...?

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,012
    Thanked in
    4,019 Posts

Ni Vujanović ni Lekić ni u kojoj kombinaciji. Ne treba mi sultan umjesto sultana.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Ni Vujanović ni Lekić ni u kojoj kombinaciji. Ne treba mi sultan umjesto sultana.
    Em isti radili pod Milosevicevom skolom i platom, Em stan na poklon, opremanje, automobil, zaposljavanje rodbine, i biser nakon mandata - odmah nacionalna penzija (nije stekao u Rimu za licni gros), i sve beneficije kao za ex predsjednika drzave.
    Naravno da nikad necu glasati za kandidate DPS-DF-a jer je to ista zaostala matrica koja CG-u vuce na dno. Ko bira to bira ostanak CG-re u podjele i beznadeznost vjecnih 90-tih.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 05-02-13 at 11:05.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Dodacu na prvo mjesto Milo Djukanovic i to cu da zaokruzim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ko želi da shvati lako mu je shvatiti. Sve što sam pitao juče svodilo se na jednu jedinu stvar i postavio sam to konkretno pitanje. Ostalo su reagovanja na Majine djetinjaste insinuacije. Volio bih da vidim leđa DPS-u i to je sva filozofija. Samim tim razmišljam o mogućim scenarijima i postavljam sasvim NORMALNO i LOGIČNO pitanje: kako će glasati protivnici DPS-a ako njihov kandidat ne uđe u drugi krug, a u tom drugom krugu bude čiko Filip? Je li to pitanje bezveze? Je li ga teško shvatiti? Ili je teško shvatiti moju namjeru da NI PO KOJU CIJENU ne glasam za Filipa?
    Odje pricamo ko ce za koga glasati, a ne sta ko voli, sta bi volio.... i sta bi bilo kad bi bilo. Ja bi na primjer vise volio vidjeti gola ledja Ane Barros nego Filipa u narodnoj nosnji, ili Lekića u uniformi vatrogasca, no mi to ne moze biti.
    To sto ti se ne svidjaju odgovori nije razlog za sumnjive digresije i ne moras traziti opravdanja za svoje misljenje i glasaj koga oćes, a oni koji budu glasali Bojovića nemaju problema koga će u drugi, osmi ili petnesti krug.... Glasanje za preśednika nije kupovina čarapa pa kad se ne svidi onda kod trgovca i izgovor "ova bušna daj drugu".
    Logika je " časti sebe glasaj Bojovića", a ko oće zamjene, "manje zlo", u inat selu otkinuti uvo, dogradjivanje nove teorije do stare pjesme.... siroko mu polje. Svak ima smo jedan glas i prvi put poslije referenduma je situacija da se vidi odnos "snaga" izmedju Slobovih bivsih, sadasnjih i budućih i onih koji misle "Crna Gora prije svega". Kako će biti ostaje da se vidi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Dobra proba njegove demokraticnosti. Sad ćemo vidjeti 'oće li i on da brise sto mu ne odgovara ka u svoje pero Medo
    Jednom me IZBRISASE, pa me Konatar i Ana Ponos vratise u ZIVOT, sad ih testiram i bombardujem, ali se niko ZIV NE CUJE, to je NEDOSTATAK KOLEKTIVNOG RUKOVODSTVA, ali je i to bolje, negu da PUCAJU SA KUKA NE VADECI PISTOLJ IZ FUTROLE, kao moja simpatija Medo, koji me uvijek uvazi sa odgovorom, i nikad me ni on ni Darko Sukovic nije CENZURISAO, no me puste da AVETAM, kao i odje na pdforumu CdMa,

Hvala i njima i VAMA.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Jos vozimo KRNTIJE I OLUPINE IZ BERKOVICA,
    koje su vise sofera promijenile,
    neko q,rve ljubavnika u javnu kucu,
    svi vole one BEZ SRCA I DUSE,
    koji se okrecu kako VITAR PUSE, jer su sami dozivjeli TRASFORMACIJU,
    iz velikodrzavlja i nebeskog naroda u munje nebeske, sad traze LIKA, koji njih najbolje OSLIKA, koji nije ni voda ni vino, no BEVANDA, kojeg bira BANDA.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Page 20 of 119 FirstFirst ... 101617181920212223243070 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)