View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 593 of 942 FirstFirst ... 93493543583589590591592593594595596597603643693 ... LastLast
Results 14,801 to 14,825 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    746
    Thanked in
    340 Posts

Jeste li znali da za ulazak u prvi tim jadrana je potrebna clanska karta DPS-a? Kakav klub...
    \\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Aferim.
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ja bi zamoli osobe koje me znaju ni plivati da ne komentarisu vaterpolo.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

I ja, isto tako.
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Rijetki su radnici u crnogorskom vaterpolu da nijesu clanovi vladajuce koalicije.
    To ide od vrha (predsjednici kolubova), preko onih kraj bazena (sve odreda sudije istaknuti clanovi/aktivisti DPS-a!), trenera...pa eto i igraca.

Jedino sto nisam znao da DPS nudi clanske karte djeci, obzirom da je u Jadranu pola prvotimaca maloljetno...

Evo citam da je i u Radnickom kriza, a da su u Zvezdi do sad dobili - jednu platu!?

Gore nego sto je kod nas bilo...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    746
    Thanked in
    340 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Jedino sto nisam znao da DPS nudi clanske karte djeci, obzirom da je u Jadranu pola prvotimaca maloljetno...
    Upravo je to u pitanju, srednjoskolcima, vrhunskim talentima koji tek trebaju da zasijaju. Ovako, iz price jednog mladica, jedino sto mogu da urade je, uz veliku pomoc srece, da odu u Srbiju i gore igraju.
    \\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

E ako Vlado Gojkovic vec na pocetku svoje trenerske karijere to dozvoljava...onda dodjavola sve!
    Polazem veliku nadu u njega i Velja Uskokovica kada je reorganizacija omladinskih skola Jadrana i Primorca u pitanju. A posljednji je cas, toga su i sami svjesni.
    Nemaju Bog zna sto na raspolaganju - ono najbolje je otislo, ali je ostao citav niz igraca 95/96/97 godista u Budvi, Jadranu i Primorcu koji bi mogli da postanu igraci, ako nastave pakleno da rade. A privilegovani su sto tako mladi mogu da igraju za seniorske timove, cak i protiv olimpijskih prvaka iz Juga i Primorja.
    To ne da je privilegija, nego je ostvarenje sna.

Igranja na protekciju je vazda bilo i bice. Ali oni najbolji isplivaju prije ili kasnije.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

2. februara pakao u Kotor

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.vijesti.me/sport/sasa-mis...-clanak-110322

Ja i dalje ne mogu da vjerujem da smo mi sa ovim sastavom i dalje u igri za finalni turnir SL.
    Mislim da ce biti jako tesko, gotovo nemoguce, dobiti Hrvate u Kotor.
    Ako oni budu na nivou nama ni 100% mogucnosti i maksimalna borba nece pomoci.
    Pritisak sa tribina bi bio pozeljan
    Imamo jako cudnu ekipu, ne mladu kako se misli (13 najboljih od ovih pozvanih imaju prosjek od 26,5 godina!), a mladjeg od Markovica (21) nemamo...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Primorac se obrukao protiv Mladosti (4:17). A iz Primorca dolaze 3 reprezentativca! Ima veze sa gornjim postom...
    Ne bih komentarisao brukanje protiv Mladosti (ni igru reprezentativaca), jer nisam gledao, ali smo ove godine dozivjeli toliko poraza sa 10+ razlike u Kotor...da ja ne pamtim slicnu sezonu.
    Razocaran sam.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.vijesti.me/sport/sasa-mis...-clanak-110322

Ja i dalje ne mogu da vjerujem da smo mi sa ovim sastavom i dalje u igri za finalni turnir SL.
    Mislim da ce biti jako tesko, gotovo nemoguce, dobiti Hrvate u Kotor.
    Ako oni budu na nivou nama ni 100% mogucnosti i maksimalna borba nece pomoci.
    Pritisak sa tribina bi bio pozeljan
    Imamo jako cudnu ekipu, ne mladu kako se misli (13 najboljih od ovih pozvanih imaju prosjek od 26,5 godina!), a mladjeg od Markovica (21) nemamo...
    Biće preteško s Hrvatima, ali ako se ne varam nama odgovara i poraz od 2 razlike jer smo ih tamo dobili sa 3. Naravno, ne smije se ući s tom filozofijom u meč, ali na kraju baš to možda presudi za plasman na finalni turnir, jer vjerujem da možemo da odigramo egal utakmicu s njima u Kotoru, pa i neka izgubimo gol-dva razlike...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Bice nama tesko sa ovakvom ekipom dobiti u Grckoj, zato se ne smije kalkulisati. Ali, mislim da se vise pitaju Hrvati, nego mi...a naravno, volio bih da grijesim.

http://primorac.tv/sport/item/146-za...8Di-otpor.html
    http://primorac.tv/sport/item/147-mi...GSsdc.facebook

Napokon se glasnuo neko iz kluba, sto me veoma, veoma hrabri.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

O ovome se prica vec par godina:
    http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...va%ADter%ADpo%

Bude li se to desilo vaterpolo gotovo da gubi smisao... Po meni, FINA i nije toliki krivac koliki je LEN.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bravo, zaboravio sam da imamo i meč sa Grcima na strani. Biće teško u svakom slučaju...

E vala ako se ukine vaterpolo kao olimpijski sport nek sve ide u k*urac. Kakvih sve sportova ima tamo, a oni oće vaterpolo da ukidaju. Sramota!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E vala baš. Zamisli samo te obaveze kluba iz Saudijske Arabije, nisam ni znao da se tamo igra vaterpolo :/

Čisto sumnjam da bi Čapro ovako reagovao da ovaj stvarno nije mogao doći.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Darkove bubice opet proradile... Nevjerovatan tip!
    Ovo je posljednji u nizu ''bisera'' koje je taj decko uradio u zadnje 2 godine.

,,Odlicno'', ni krivi ni duzni sansu ce protiv Hrvata dobiti oni sto su se prekjuce kupali protiv Mladosti.

I sto to Capro treba da vidi sa ostalim ljudima iz Saveza!? Kazniti ga mora on, nece ga valjda onaj iz Elektroprivrede (ima preca posla) kaznjavat'...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

O ovome se prica vec par godina:
    http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...va%ADter%ADpo%

Bude li se to desilo vaterpolo gotovo da gubi smisao... Po meni, FINA i nije toliki krivac koliki je LEN.
    prakticno je javna tajna da je vaterpolo trebao da nestane sa OI vec u Riju, ipak ima tu jedna mala zackoljica koja drzi ovaj sport u olimpijskoj porodici, Amerikanci ga igraju solidno. Zbog toga mislim da on nece napustiti OI ni 2020. Ljudi u tekvondou su sigurni da nece ni oni, ali za razliku od vaterpola oni nemaju toliku podrsku u SAD-u, jer i nijesu toliko blistavi u tom sportu:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Taekwon...cs#Medal_table

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Jeste. Zato su i mnogi u vaterpolo svijetu bili srecni zbog njihovog srebra u Pekingu... I naravno da su sada price sve glasnije, jer ce na medalju Amerikanci popricekati...ekipa im je u godinama i nakon Ria je diskutabilno kakvu ce snagu predstavljat'.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Saša Mišić sjutra protiv Turske u Svjetskoj ligi igra prvi meč za seniorsku vaterpolo reprezentaciju Crne Gore...dnevni list Pobjeda...
    Srećan zbog debija...
    Vaterpolo reprezentacija Crne Gore okupila se juče u Kotoru uoči mečeva sa Turskom i Hrvatskom u preliminarnoj fazi Svjetske lige. ,,Ajkule“ su juče odradile dva treninga, ali ne sa svim igračima sa spiska selektora Ranka Perovića...

Darko Brguljan je dan ranije za Arenu kazao da nemože da dođe zbog klupskih obaveza, mada je selektor bio neprijatno iznenađen takvim objašnjenjem otkaza. Na prvom treningu nije bilo ni Saše Mišića, a razlog je... - Imao sam sinoć utakmicu, dobili smo Ferencvraroš 11:6 - kazao nam je centar Debrecina po dolasku u Crnu Goru. Kad smo već kod mađarskog šampionata, da pitamo kako ide ekipi našeg internacionalca. - Imali smo nekih finansijskih problema, zbog čega su otpustili Koroliju i još neke igrače. Ali, i dalje igramo solidno, tako da nije loše. Tvoj status je siguran? - Zadržali su me u timu, ljudi iz kluba su po tom pitanju ispali korektni. Kolika su dugovanja? Svjedoci smo krize u velikom broju klubova... - Za sad su nam isplatili četiri mjesečne zarade. Zaostaju još jedna dvije. Ali, s obzirom na to kakvo je stanje u drugim klubovima, to je zanemarljivo - ističe Mišić. Ozbiljno naTurke Vratimo se reprezentaciji, glavnoj temi razgovora. ,,Ajkule“ će sjutra, u trećem kolu preliminarne faze Svjetske lige, u Istanbulu odmjeriti snage sa Turskom. Dobra prilika za zagrijavanje pred mega orkšaj sa Hrvatskom u subotu, u Kotoru. - Ne bi trebalo da imamo problema sa Turcima. Samo da ih ozbiljno shvatimo i uđemo bez potcjenjivanja. Tu utakmicu ćemo iskorisiti kao jači trening pred Hrvatsku. Mada, ovo je mlada ekipa i treba da se dokazuje u svakom meču -mišljenja je Mišić. Za Sašu Mišića će meč u gradu koji ,,leži“ na dva kontinenta, evropskom i azijskom, biti poseban. Prvi put u karijeri nosiće kapicu seniorske reprezentacije Crne Gore. - Mnogo sam srećan zbog toga. Biće mi čast da debitujem za Crnu Goru. Nadam se da ću opravdati poziv selektora. Uz to, ako bog da, vjerujem da će u budućnosti biti što više dobrih partija - priča Mišić. Hrvatska favorit, ali... Na debiju, dakle, ne bi trebao da ima puno problema sa turskim igračima, ali ga onda u subotu očekuje pravi izazov. Kao i sve ,,ajkule“. U Kotor dolazi Hrvatska, odlučujući meč za prvo mjesto. Crna Gora je slavila u Zagrebu (13:10), ali... - Kao što su bili tada, i ovog puta će Hrvati biti favoriti. Ipak su oni olimpijski šampioni,prošlogodišnji osvajači Svjetske lige, a mi smo tu da se borimo i što bolje pariramo. Nijesmo u stanju da prijetimo, ali sigurno da se nećemo ni predati. Igramo na našem bazenu, očekujemo veliki broj navijača i da nam oni budu ,,igrač više“. Odlazak na završni turnir Svjetske lige nije postavljen kao imperativ, ali činjenica jeda se ,crvenima“ ukazala odlična šansa da Hrvate ostave iza sebe. - To bi bio veliki podstrek. Ako nam se ukaže bilo kakva prilika, tražićemo je i pokušati da iskoristimo.Bio bi veliki uspjeh zauzeti prvo mjesto pored olimpijskih šampiona. Sigurno da će morati dobro da se potrude da bi nas pobijedili - optimista je Mišić. Ne.K.
    Dvanaest putnika za Istanbul...
    Darko Brguljan neće igrati za Crnu Goru tokom ove akcije, a stručni štab je, kako smo najavili, odlučio da za meč sa Turskom odmori golmana Miloša Šćepanovića i zvijezdu Juga Aleksandra Ivovića. Crnogorska ekspedicija danas u 14.25 časova putuje za Istanbul, a u konkurenciji će biti golman Dejan Lazović, te Draško Brguljan, Vjekoslav Pasković, Antonio Petrović, Filip Klikovac, Radovan Latinović, Miljan Popović, Nikola Marković, Dragan Drašković, Luka Sekulić, Predrag Jokić i Saša Mišić. Golman Aleksandro Kralj nije u sastavu iz razloga što ima boginje.
    Još jedan meč kazne...
    Boris Zloković je na Olimpijskim igrama u Londonu dobio kaznu od tri meča zabrane igranja, koja se prenosi na ekipu. Crna Gora je zbog toga u Zagrebu protiv Hrvatske i u duelu sa Grčkom u Budvi u protokolu imala 12 igrača. Tako će biti i sjutra, a već u subotu, u okršaju sa ,,barakudama“, Ranko Perović će tokom meča moći da računa na puni sastav.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Prica o Sasi Misicu je bas (pre)dugo trajala, a moje pohvale na njegov racun stizale su i dok je igrao za Akademiju, gotovo 5 godina unazad. Vrijeme je da nam dobrim igrama vrati za sve lijepe rijeci koje smo o njemu pisali odje
    Madjari, kako reprezentativno, tako i klupski, uvijek igraju na gol vise, ali je jako tesko naci utakmicu/e kad Misic u posljednje 2-3 godine nije dao gol.

Jedna jako zanimljiva slika, neko ce reci da je to slika danasnjeg vaterpola, ali se ne bih slozio (ne, nema veze sa mrznjom prema SD Zvezda). BVK Crvena Zvezda je vjestacki klub, koji vec na svom nastanku (i nakon sto je kupio par ponajboljih svjetskih igraca na svojim pozicijama) dozvoljava sebi ovako nesto:

Click image for larger version. 

Name:	PROSE.jpg 
Views:	173 
Size:	12.0 KB 
ID:	103100

Duguju svi, neki mnoooogo duze (ovi moji, npr.), ali raditi ovo poput Crvenog krsta je sramota za sport.
    Postujem volju igraca da do kraja sezone igraju za Zvezdu. Iako bi se o razlozima za to moglo diskutovati.
    Last edited by cattaro; 29-01-13 at 20:56.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ocekivana, ali i ubjedljivija pobjeda nego sto sam mislio.
    Misic je poceo sa golovima...

Hrvati su, u ovakvom odnosu snaga, mnogo bolji tim, ostaje da se nadamo da ce atmosfera uticati pozitivno na nas, a negativno na njih.

Jeste ovo sporedno takmicenje, ali i lijepa prilika za stvaranje novog tima.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Amote svi na bazen na utakmicu protiv CRO u subotu.
    ps: rekonstruisane svlačionice(struja,voda,sanitarije) stakla,svjetlarnici,prosorije za službena lica,da se dobije minimum minimuma uslova,samo da se prepituriju tribine,i neđe nađu stolice-2hand,da se preživi do rekonstrukcije.
    Last edited by minjo; 01-02-13 at 16:12.
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Placaju li se karte sjutra ?
    Glupo pitanje kad dolazi da se gleda reprezentacija , ali da znam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne plaćaju

Page 593 of 942 FirstFirst ... 93493543583589590591592593594595596597603643693 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)