Jedva čekam da zeelog doda u ovaj PA/CM10 mix koji koristim, mada i ovako radi dosta glatko.
nije izgleda nego radi...![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Jedva čekam da zeelog doda u ovaj PA/CM10 mix koji koristim, mada i ovako radi dosta glatko.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Samo da dodam da je izašao update i moram priznati da je osjetna razlika... Blade zastajkuje kad ne može memorija da isprati, ali nema više trzanja u pola operacije.
Anyway, Epic su napokon portovali Unreal 3 engine na Android platformu i stavili Epic Citadel demo/benchmark na Play Store. Naravno, star je dvije godine pa prosto LETI na Nexus 7, Nexus 4 i slično, a skroz je korektan čak i na Galaxy Nexus.
Infinity Blade je i dalje iOS ekskluziva, ali neka im ga, slobodno. Ono što je uzbudljivo je mogućnost da nove optimizovane igre bazirane na enginu izađu u dogledno vrijeme.
http://www.theverge.com/2013/1/29/39...-android-today
Skinuh accuweather i stavih da mi prikazuje temp u gornji desni ugao... je l se meni cini ili raznosi bateriju? Moze li se stavit da samo prikazuje temp ondje u cosak, a da nema u notification bar kao ongoing bla bla.. ?
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Accuweather od zadnjeg updejta gazi bateriju
Sent from my s3
Sate sate sate
Meni je nema među prvih 10 potrošača..
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Opet nema Tapatalka na aptoide...ima li ko link
eto ti na pm sendspace link za minut...
Pa eno zadnji Tapatalk i obični i HD na TPB...
Eo ga skinuh, top je! Lagana, jednostavna i bas lijepo uradjena. Jos samo da vidim kako drzi bateriju, mada mislim da ce bit ok
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Odlicno brate vjeruj mi. Ne osjetis je![]()
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Ne znam, meni na 7" izgleda odlično.![]()
ima lj razlike u designu ili cisto eto reda radi je hd?
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Naravno, interfejs je potpuno drugačiji, prilagođen velikim ekranima i rezolucijama.
Ja skidoh zadnju verziju LeWa OS za WFS i market radi kao sat samo što je za Kinesko tržište![]()
deuscroix
kako da namjestim da kad primam poruke i pozivi da mi pise ko me zove? imam ih u imenik i sve ali kad me zove samo prikaze br
Kako da instaliram zadnji flash player na tel? Kaze mi na sajt adobea 'flash player is not supported by your device'? Galaxy s2 4.0.4?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
nema vise skidanja flash player-a![]()
Originally Posted by my name is ...
Vala taman da se pocine od flash playera, to je jedno smece nadaleko, bateriju unistava u roku od odma....bio je dobar u svoje vrijeme, ali ga je vrijeme pregazilo....
Sent from my GalaxyTab 7.7
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks