Page 137 of 402 FirstFirst ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... LastLast
Results 3,401 to 3,425 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

imam pitanje .. ocu da kupim ripped fuel sagorijevace masti i cre alcalin .pa me zanima kakva mi ishrana treba ? ako moze neko da mi sastavi listu sta se smije a sta ne ? Hvala

Thanks Thanks Given 
    191
    Thanks Thanks Received 
    687
    Thanked in
    366 Posts

Borise najbolje ti je nutricionistu da posjetis jer nema ishrana istu djelotvornost npr na tebe i na nekog drugog..

Sent from my iPhone 4s white 32GB simfree 5.1.1 Absinthe JB

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by BorisG View Post
    imam pitanje .. ocu da kupim ripped fuel sagorijevace masti i cre alcalin .pa me zanima kakva mi ishrana treba ? ako moze neko da mi sastavi listu sta se smije a sta ne ? Hvala
    Imas brate toliko foruma od teretani tako da samo malo potrazi na google i naci ces sve sto te zanima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gdje u Podgorici da kupim najjeftinije kreatin za povecanje izdrzljivosti
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dje ste bilderi,zna li ko?
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    191
    Thanks Thanks Received 
    687
    Thanked in
    366 Posts

Ako neko od vas ima iPhone ili neki drugi apple prouzvod sa iOS-om postoji aplikacija iMuscle koja je idealna za ove stvari,cak vam i odredjujem koja je dobra vjezba za vas,potrebno je samo da unesete svoje podatke,tezina,visina,pocetnik ili sta vec i program sam odredi koje vjezbe da radite..idealna je ko voli..ne znam dal' je ima na androidu ali probajte..topla preporuka

Sent from my iPhone 4s white 32GB simfree 5.1.1 Absinthe JB

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Click image for larger version. 

Name:	530753_434371279963213_1832030639_n.jpg 
Views:	135 
Size:	13.4 KB 
ID:	103204

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Click image for larger version. 

Name:	226087_434802233253451_1679641093_n.jpg 
Views:	170 
Size:	11.0 KB 
ID:	103205

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by Masinac081 View Post
    Ista ti je cijena svuda, zavisi od gramaže od 18 do 25e

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Obrati se korisnicku Dragan Milacic,on se bavi prodajom suplemenata i odlican je sto se cijena tice.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

http://www.extremeshop.me/

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Rem-D View Post
    Potpisujem,daleko najbolja kupovina,s tim sto je sada novo ime sajta http://www.proteini.si/me

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    75 Posts

ko se razumije u ove suplemente, interesuje me misljenje za sci muscle suplemente, konkretno whey protein

evo to je to
    http://www.ivanstrugar.me/vijesti/35...-i-nutrition-x
    look right through me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo ja sam ranije trenirao dosta intenzivno i ceo zivot se bavim sportom i borilackim vestinama,u zadnje vreme(nekih 2 godine)ne treniram niti se bavim sportom dosta sam smrsao(sa 105kg na 70 kg)ako neko ima neki predlog u vezi nabacivanja telesne mase ja bih zamolio da mi pomogne...Inace poceo sam da idem u teretanu i dosta razmisljam da uzmem neke suplemente kao npr.protein ili kreatin gejner ili tako nesto da mi pomogne u pocetku pa eto ako i za to neko ima neki savet sta bi trebalo da kupim i ima li negde po jeftinijim cenama(znaci ne u radnji)da se nabavi...unapred hvala

Thanks Thanks Given 
    9,427
    Thanks Thanks Received 
    6,872
    Thanked in
    2,705 Posts

Dakle ljudi, treba mi preporuka za neki proizvod koji ce mi pomoci da skinem jedno 10kg. Znam da moze to i bez toga ali mi je potrebno sto prije da skinem kilazu (privatna stvar da ne objasnjavam). Dakle nesto sto ce mi pomoci da sto prije oslabim, naravno uz smanjenu ishranu i neki trening tipa svakih par dana jer usled obaveza sanse nema da mogu trenirat svaki dan. Da napomenem nekad sam trenirao ali poslednjih 7 god ista kilaza i nidje treninga, kondicija =0.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by djeye View Post
    ko se razumije u ove suplemente, interesuje me misljenje za sci muscle suplemente, konkretno whey protein

evo to je to
    http://www.ivanstrugar.me/vijesti/35...-i-nutrition-x
    pa..imas masu kvalitetnijih i provjerenih firmi,mada ni scitec nije los,ali..
    Pogledaj tipa:
    twinlab whey,isobolic,ptimum nutrition 100 whey gold standard-oni su za tvoje potrebe odlicni.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Dakle ljudi, treba mi preporuka za neki proizvod koji ce mi pomoci da skinem jedno 10kg. Znam da moze to i bez toga ali mi je potrebno sto prije da skinem kilazu (privatna stvar da ne objasnjavam). Dakle nesto sto ce mi pomoci da sto prije oslabim, naravno uz smanjenu ishranu i neki trening tipa svakih par dana jer usled obaveza sanse nema da mogu trenirat svaki dan. Da napomenem nekad sam trenirao ali poslednjih 7 god ista kilaza i nidje treninga, kondicija =0.
    nema tog proizvoda koji ce ti sam od sebe pomoc da smrsas 10kg,to je malo komplikovaniji i slozeniji posao.
    lijepo mi se javis na pm,ja ti napravim kompletan trening,ishranu,suplementaciju.Ti meni uplatis na racun koji evric(koliko se dogovorimo) i svi srecni i zadovoljni
    Ako se toga budes pridrzavo 100% i ne budes zadovoljan sa rezultatima ja ti vracem novac.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    75 Posts

kolko sam ti ja duzan za ovo tebra
    look right through me

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,785
    Thanked in
    1,597 Posts

jos malo zatisje pred buru.febr i pola marta a onda krecu svi zivi u teretane krlkljanac.
    f6

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by djeye View Post
    kolko sam ti ja duzan za ovo tebra
    haha,nista za ovo tvoje..ali salu na stranu ako neko hoce ozbiljno da se posveti i da ima rezultate nije nista strasno platiti za to

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    jos malo zatisje pred buru.febr i pola marta a onda krecu svi zivi u teretane krlkljanac.
    Istina...ne mozes se trenirat na proljece od 'sezonaca' :-D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako kupujes kreatin za povecanje izdrzljivosti onda ti je najbolji suplement za to kre-alkalyn koji nema dejstvo kao monohidrat da vuce toliku vodu u misic vec samo povecanje snage i izdrzljivosti. Oko 15ak eura je monohidrat 500grama, a kre-alkalyn racunaj da ce biti oko 5 eura skuplji. Sto se tice marke ne sjekiraj se nista jer je to sve jedan te isti proizvod samo razlicita reklama...ne mozes pogrijesiti.

Quote Originally Posted by mikelis View Post
    Evo ja sam ranije trenirao dosta intenzivno i ceo zivot se bavim sportom i borilackim vestinama,u zadnje vreme(nekih 2 godine)ne treniram niti se bavim sportom dosta sam smrsao(sa 105kg na 70 kg)ako neko ima neki predlog u vezi nabacivanja telesne mase ja bih zamolio da mi pomogne...Inace poceo sam da idem u teretanu i dosta razmisljam da uzmem neke suplemente kao npr.protein ili kreatin gejner ili tako nesto da mi pomogne u pocetku pa eto ako i za to neko ima neki savet sta bi trebalo da kupim i ima li negde po jeftinijim cenama(znaci ne u radnji)da se nabavi...unapred hvala
    Koliko si visok?105kila je ozbiljnija kilaza(mnogo masti i prevelika naprezanja za zglobove, tetive i sl. naravno u slucaju da si ispod 190cm). Sto se tice suplementacije, protein je lijepo uzimat ali racunaj da ti treba 5kg mjesecno da bi to bilo efektivno u suprotnom ti je samo bacanje para, jer mnogi pricaju ono PROTEIN BRATE, KVALITETNA ISHRANA...sve to pada u vodu kad podjes i opjanis se, jedes slatko i td. i td...Kao sto sam i prije napisao, po meni najbolji suplement je kreatin monohidrat i ishrana bazirana na vlaknima(kuvano povrce) u kombinaciji sa bijelim mesom ili ribom. Zdrava ishrana za trening ne moze biti puno raznovrsna tako da je to jedna nedelja zasnovana na dosta slicnim proizvodima. Ja se nadam da ces se posvetit ozbiljno treningu kao sto si nekad, zapni dobro i jedi kvalitetno i siguran sam da ces postici zeljeno

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Pa da bi imao toliko agresivno skidanje kilaze kakvo trazis trebao bi da imas srce koje je spremno za takve napore, tako da moras nekako naci vremena za trening i vracanje u neku formu. Ima mnogo faktora koji uticu na sprecavanje tog gubitka masti. Tu kilazu mozs da skines za mjesec dana, ali ako si rigorozan i istrajan. S obzirom da nisi imao nikakve fizicke aktivnosti, savjetovao bih te da ne uzimas psiho-sitmulatore/bustere/sagorjevace masti. Njihov efekat da ti podstaknu znojenje jeste povecanjem pulsa, a tebi srce jos nije prilagodjeno tempu da mozes da treniras pri tim "obrtajima", tj ti mozes ali moze doci do poteskoca i postoji neki rizik koji je potpuno nepotreban. Protein je jedini suplement koji bih ti preporucio.
    Javi se na PM detaljnije ako mislis da bih mogao vise da ti pomognem

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Da bi skinuo tih 10 KG za kratko vrijeme, ja ti preporučujem keto dijetu sa dosta velikim kalorijskim deficitom u vidu malog unosa kalorija putem hrane, što češće u toku dana, i trčanje, i mislim da možeš bez problema skinuti tih 10 kg za mjesec dana, ako ne i više, i što je najbitnije, skinućeš većinu sala, a ne mišićnu masu, vodu itd. kao na drugim dijetama

Page 137 of 402 FirstFirst ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)