cemu ove 15-dnevne pauze na PoS?
NeneneneneneneneNE! Omar Little izgleda neprirodno kao Chalky White. Nikad obrnuto. NIKAD.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
cemu ove 15-dnevne pauze na PoS?
Poceo sam i 5. sezonu The Wire. Smara me politicka pozadina cijele serije, spletkarenje, interesi i cuda. No evo da vidim jos ovu sezonu kako ce zavrsiti sa ovim nigerima iz west baltimora. Skinuh i The Corner da pogledam poslije toga.
Meni su bas sva ta spletkarenja ljepota emisije. Bila bi previse obicna i jednostavna da je samo street-level u pitanju.
DICIOTTO
ljudi skidajte Utopiu...kakvo iznenadjenje od serije!vrh!
1993-2020
a falim te boze da vidimo tu nevjestu svecano
Zar ovo jos neko gleda?
A gledam to mi je bolest, kad pocnem seriju gledat, moram je odgledat do kraja pa koliko god da je losa![]()
Malo kasnim sa Kalifornikacijom, ali kol'ko mi Maggie Grace bila mrzna u Lost-u sad sam je zavolio radi onoga bazena :redface:
Kreč, kolica i mešalica.
Trebalo je da rade spinoff Californication s njom, ali ništa od toga.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Boston Legal?
Okej, skida se
Evo zavrsih i 5. sezonu The Wire, pa da sumiram utiske. Ova sezona je slabija od prethodne cetiri. Ono sto je Meknalti uradio mi je previse neozbiljno za ovakvu seriju. Zao mi je sto nisu vise detalja dali o zivotu Snoop, jer je odlican lik bila, ali bas nista osim njenog gangsterskog zivota s pistoljem nisu dali. I Stringer Bell je jedan od jacih likova, jaci od Avona definitivno. Od ovih ostalih moram izdvojit Bubbles-a, on je legenda
Generalno je serija dosta dobra, vise prikazuje realno stanje stvari u policiji, a ne nesto bombasticno holivudski. Nedostajace mi ovi likovi, moracu poc do Baltimora sledeci put kad sam u te krajeve, da vidim je li sve ovako kao sto oni kazu![]()
J*bo te zivot, koji je opuc prevesti 45 min. serije. A tek sam dosao do 6-7 minuta![]()
Sto ce ti ta muka![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks