Number 1 .
Maksim Zivaljevic
http://www.youtube.com/watch?v=gKAWWC3frFs&feature=related
Stvarno fantasticno
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
pa nećemo tako...sve postavljate a Figo ništa?! Kao da on nije davao golove?!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Jebite se vi malo.
Bio je mart, najbolja sezona u ligi otkad pamtim da pratim, bodovan saldo ogroman, igralo se za nadu da se konačno uzme titula. Mečevi prije toga obilovali su manjim, ali dobrim rezultatima i tim je izgledao kao da ima šampionski ritam. Ćabi Alonso (:cryje igrao sezonu života u crvenom godinu nakon što je Rafa htio da ga proda da bi doveo Gereta Berija. Šaren tim, raznolik, sa Benajunom koji me je ne mali broj puta te godine frapirao sa gomilom poacheva i late game winnera.
Uglavnom, nakon meča sa Realom na Enfildu i omanje demontaže od 4:0 stvari pred derbi nisu mogle izgledat' bolje. U nedjeljama prije meča sam tek dobio posao, tako da sam bio još pomalo high od prve redovne plate i čitave sjajne atmosfere i onda je došao taj 14ti.
I život je bio prelijep sve dok nije postalo obvidno da nema titule nekih par mjeseci kasnije.
Snimak objašnjava i da je nepovoljan rezultat neke vrste u prvom poluvremenu bio debelo planiran da bi se kasnije odradio neki 'flying out of the blocks'. Preokret, El Ninjo, Vidić koji guta prašinu, Kapiten, Aurelio i Dosena (eh Andrea, ženo moje mladosti!). Fantazija.
Svi golovi ostali urezani u korteks debelo. Osjećaj onakav kako samo može bit' za najubjedljiviju pobjedu do ovog rašarafljivanja od strane Sitija ove godine. Second to None.
I zadnjih 4-5 dana sam debelo našišan zbog Kenijevog prvog trofeja u hiljaditim i LFC - ovog prvog u pet i po godina, ali je možda malo pretenciozno to navodit' kao 'besmrtan momenat'. Za mene sigurno jes', nakon sve agonije od prošlih godina i Pola Končeskog.
http://www.dailymotion.com/video/xp2...=72#from=embed
Last edited by Čika Džo; 02-03-12 at 01:15.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Neko je rekao Dosena? :mrgreen:
Sjajno!
Na kraju sezone biće u TOP 5 sigurno. Ovo je nemoguće dat stvarno...
Mislim da ovaj topic treba pod sticky.
Deserve's got nothing to do with it.
Ljudi, postoji li ikakva šansa da se negdje pronađe snimak utakmice Partizan - Petržalka, kad su bili oni penali?
Treba mi snimak te utakmice, ali sa komentarom Đorđija Kustudića. Platio bih ako treba.
Postojanje ovog topica a da ova utakmica nije pomenuta na njemu jednostavno nema svrhe.
Deserve's got nothing to do with it.
Dobro je da se ti sjećaš ove utakmice... mali si bio.![]()
hahhahahaD
Moga bi lijevi bek Portugala na godišnji odmor s Antoniom Banderasom.
Spam Island zvuči okej.
Ovako ne znam jel ko ovo postavljao ali ova 3 gola su meni ostala u sjecanju ne znam zasto... jednostavno tad sam se zaljubljivao u italijansku ligupozz za sve simpatizere Seria A
![]()
1. George Weah... na Rai uno je bio proglasen gol mjeseca
2. Eninajasteta sto nista ne bi od ovoga igraca...
3. DARKO KOVACEVIC ... ulazi protiv Intera i "UN gol alla Michal Jordan !! hahahah
Ee, kakva su ovo vremena bila, da ne idemo jos dalje u proslost.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks