dijagnostikom, ali ti se onda nece palit kad budes odradjivao servis za 5000, vec za 10000, bukvalno na pola kilometraze za servis.
zna li ko kako se resetuje opomena za broj km do sledeceg servisa na peugeot 407?
blinka vec jedno vrijeme a ima jos 5000 km do sledeceg i strasno me nervira![]()
nah, pravi muskarci nemaju sig...
dijagnostikom, ali ti se onda nece palit kad budes odradjivao servis za 5000, vec za 10000, bukvalno na pola kilometraze za servis.
Đe se na A4 96' nalaze nekakvi slivnici pod haubu kroz koje kišnica prolazi?
Izgleda su se oni začepili, ubacuje mi vodu iza suvozačevog sica u patos, ima neka cijev dolje od klime ili čega li koja bi trebala samo topli zrak da ubacuje u kabinu.
Otvarao sam haubu ali ne mogu ih nać niđe, da nisu ispod akumulatora tj., stope za njega?
Bijo si poziw koi se neodbija
Ispod briasaca, skini brisace i plastiku i vidjeces odvode.
TAKUMI
Fabia, ochisti inbox, nema mjesta vishe..
Opel Astra 1.6. 16v 280 000 km
ide odlicno ali samo preko 3000/min
Do tada gubi kompresiju. Npr. prvom kad ga poklopim - on se ugusi sekund pa tek onda povuce.
I trosi mi mjesecno litar - litar ipo ulja.
Vlasnik prethodni ga je odrzavao odlicno, 2 puta mijenjao karike i gumice ventila, ali izgleda nije to. Ne znam sto bi moglo bit'. Mozda i jes' to. Ali definitivno nije problem u tome. Ne dimi mi, pali regularno, radi sve, ali gusi se na malim obrtajima kada hocu da ga stisnem u manjoj brzini. Moram ici sve preko 3000 obrtaja e tek onda hoce da radi.
sto bi to moglo bit?
Napominjem, ja sam skoro , prije 3-4 mjeseca mijenjao pumpu od goriva, nikad ga ne vozim ispod pola rezervoara,
lamela i korpa - novo
svjecice nove kupljenje isto tad
novi kablovi.
eto ne znam vise sto da promijenim jbt... (osim auto)![]()
Kako da ocistim motor i to ispod haube na benzinca 1.1, prljav je dosta, koliko znam, benzinac se ne smije prat vodom?
Zasto ne vodom?
TAKUMI
Last edited by Sale; 29-01-13 at 18:46.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Mijenjao sam kais skoro, nije nista propisalo, nigdje mi ne curi ulje.
Moze li biti do kompresije da je tu problem kod paljenja nesto? Ja bih ga poveo nekom ko stvarno zna da mi uradi.
Sve dok je realna cijena-pare nisu problem, platicu.
kompresija??????
heh pa nemoguce jer ide preko 3000rpm,
svecice koje su oznake nabacene,boja svecice moze rec dosta jer se vidi sagorivanje,regulator benzina na rail od dizni moze sa zeza jer na vecem gasu procepi i progura nema knedlu...
ovako na daljinu nista vise nemogu rec jer nemam prestavu u radu motora....
moze li se to naknadno nastelovati, moze, a ?
Moze moze naravno, smakne se kais, nadju se tacke i nabaci se kais![]()
Nemam stalnog majstora. Moj prethodni auto je bio odrzavan u Zeleniku kod Tosica, a ovaj auto je radio do sada Djuro iz meljina, kod pogrebnog. Mozes li mi pomoci sa problemom ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks