Sta je sa prijavama za parking? Mora li se to placati i rastu li?
I onda mi njima da pisemo prijave.![]()
Sta je sa prijavama za parking? Mora li se to placati i rastu li?
Danas u Baru, iza mene u svoje auto, policajac u uniformi, Gvozdenovic, mislim da ga barani znaju...
Pazite koji prekrsaji!
1. Vozio sa ugasenim svijetlima
2. Vozio bez pojasa
3. U toku voznje pricao na telefon
4. Preticao na punu
5. Preticao kolonu
Sve ovo oko 14 casova danas na potezu od semafora kod robne kuce do poste.....
Last edited by Kradem_Shahte; 29-01-13 at 14:30.
Nego, je li moguće da ovi ludaci pišu kazne ukoliko imaš KUKU za vuču auta? Ja odbijam da vjerujem u ovo, ali mi danas vele da u Bar za to masovno pišu.
Dakle, ne smiješ da imaš KUKU ZA VUČU na automobilu! Osim ukoliko ne vučeš prikolicu.
Je li istina ovo, ljuuudi?
jeste, mada tacno je da je Euro kuka odavno u opticaju i da si na granici mogao da imas dosta problema oko toga...
ja nemam Euro kuku ali kad sam moju stavljao napravio sam je tako da se moze skidati i stavljati upravo zbog inostranstva.
vrlo je jednostavno, naravno jako dobar varioc (jer je ozbijna stvar), dvije cetvrtaste ploce, cetiri jaka sarafa i eto rjesenja za stare kuke
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Jel se vi ljudi sprdate da pišu kazne zato što auto ima kuku? Ja kad uđem na ovaj forum o kaznama i pročitam komentare napunim se safre i tenzije bez zezanja. Vala ne znam kako bi reagovao da mi krene pisat kaznu zbog kuke zaisto...
Oćeš u Evropu...?
#fakenews
Jbg druze, napredujemo. Integracije i tako to.
Na novijim autima one stare kuke ne mozes ni da instaliras. Na starim autima, samo sto ih za zanji most nisu varili, e pa sad ne moze, mora da se mice10-15-20e variocu da regulise to inace kazna buc!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ne znam sto ce vam kuka bez da vecu stetu pravi ovima sto lupajuzato i postoji €kuka
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
E ti je gov*o od coeka ako za to kaznu napise zakuka kakav je nene izmaltretirase u jamu put zabljaka radi vinjete sto nije nalijeplkena no je nosim u auto...i veli 50e, sprcio aam se jedva me je pustio a 4 gume sam platio knap 1000e rak ih raskopa! Eto
Sent from my Skup Telefon
Hellblazer...
Jesi ali prije zadnjeg zakona...
Dok je stari zakon bio aktivan
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Ja koliko sam vidio na moje auto ne može da se skine kuka, nego je fabrička. Pogledaću i danas opet ali mi se čini da se ne može skinut.
Koliko kuka ugrožava bezbjednost u saobraćaju je stvarno dobra tema za diskusiju, čak te i štiti od naletača od pozadi. Nego kad je zakon takav, džabe ćemo se bunit.
Kamo sreće da sam jednom imao kuku na auto kad me zalijepio jedan od pozadi.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
a koji ce vam djavo ta kuka? Kad idete u rikverc ono bez sjekiranja a?
Da ponekad nešto prebačimo prikolicom na selo? Eto jedan razlog.
Točak koji mi je nakačen na zadnja vrata je više isturen nego kuka tako da za rivkerc nema logike.
A najviše mi treba ako neki letač ne ukoči na vrijeme, štiti auto pozadi dosta.
Sprdam se herkulese oca mu.. znam ja sto sluzi nego mi je preruzna. A napisace ti kaznu i za tocak ako nije zimska guma![]()
To je rezervni točak. A za njega ne piše da mora bit zimska guma :mrgreen:
Juče me zaustavio pored škole 1 jun. Družili smo se dobrih 5-6 minuta. Sve živo mi je tražio i na kraj rekao doviđenja. Jedino mi za kuku nije ništa rekao. Valjda mu je muka bilo da ide iza auta da pogleda što li već.
Inače me je tako slatko pitao gdje mi je fluoroscentni prsluk i krenuo da piše kaznu za njega, ali je nabačio neku kisjelu facu kad sam izvadio isti iz pregrade ispred suvozača.
to za prsluk je fukarluk jer ja mogu da ne izlazim iz auta da ga uzmem iz gepeka...
f6
Npr golf II. Ima fabricku kuku I sad u NK ljudi masovno skidaju ili prepravljaju. Zasto to raditi kad tada nije postojala euro kuka I kad za istu imas atest? Sta sad treba svi koji imaju golf II da micu kuku ili da gupuju IV ili V koje imaju euro?
Sent from my HTC HD2 using XparentCyan Tapatalk 2
ja pitah za kuku prije par dana, kad ono nista nema komentara,
evo zakona pa citajte:
13. Vuĉenje vozilа
Ĉlаn 63
U sаobrаćаju nа putu vozilu na motorni pogon mogu dа budu pridodаtа nаjviše dvа priključnа vozilа zа prevoz teretа, а nа аutoputu i putu rezervisanom za saobraćaj motornih vozila sаmo jedno priključno vozilo.
Izuzetno od stаvа 1 ovog člаnа, turistički voz moţe dа imа pridodata najviše tri priključna vozilа.
Trаktor moţe dа vuče sаmo priključno vozilo zа trаktor, а ostаlа vozila na motorni pogon ne smiju dа vuku priključno vozilo zа trаktor.
Vozilo na motorni pogon moţe dа vuče sаmo priključno vozilo koje ne umаnjuje njegovu stаbilnost.
Na vozilu na motorni pogon moţe biti ugraĎen samo ureĎaj za vuču priključnog vozila koji je zglobno rastavljiv, tako da se nakon korišćenja moţe demontirati.
Vozilo na motorni pogon opremljeno zglobno rastavljivim vučnim ureĎajem za vuču priključnog vozila (euro kuka), ako ne vuče priključno vozilo, ne smije učestvovati u saobraćaju sa postavljenim vučnim ureĎajem.
Priključno vozilo u kojem se prevoze putnici moţe biti pridodаto sаmo аutobusimа u jаvnom grаdskom, odnosno prigrаdskom prevozu.
i sada kazna
Ĉlan 326
Novčanom kaznom od 20 eura do 50 eura kazniće se za prekršaj:
1) vozač vozila za organizovani prevoz djece koji za vrijeme ulaska i izlaska djece iz vozila ne uključi sve pokazivače pravca (član 20 stav 2);
2) vozač bicikla koji za voţnju koristi kolovoz na kojem ne postoji posebna staza, odnosno traka za voţnju bicikla, u širini većoj od jednog metra od desne ivice kolovoza (član 34);
3) vozač koji se nalazi van svog vozila na kolovozu, ako ne nosi prsluk sa svjetlosno reflektujućim osobinama (član 61 stav 5);
4) vozač motornog vozila na kome je ugraĎen ureĎaj za vuču priključnog vozila koji nije zglobno rastavljiv te se nakon korišćenja ne moţe demontirati ili ako je motorno vozilo opremljeno zglobno rastavljivim vučnim ureĎajem za vuču priključnog vozila (Euro kuka), a učestvuje u saobraćaju sa postavljenim vučnim ureĎajem, a pri tom ne vuče priključno vozilo
Ja se zlazem za kuku.... Jos odavno su cimali u EU zbog nasih kuka....
A i radi oni "kakav sam ja kralj imam kuku u onda ti ga zaletim u rukvec.. aaa ludilo... kad me neko udari otpozadi iskopam ga do mjenjaca a meni nista..."
Manji udar branik o branik na danasnjim kolima se i ne primjeti, a li ako ovaj ispred ima kuku probi te ...
To se ne primijeti manji udar, ali kad te neko udarom od pozadi pomjeri 2 metra naprijed iz mjesta mirovanja kola što onda da radiš? To se konkretno meni desilo. Ne izmišljam brojke nego u zapisnik piše da je 2m moj trag gume. Ekstreman je primjer ali eto što da radiš?
Da moliš boga da ti nije gepek dogurao do sica, i da pozadi ne sjedi niko.
Nego sve su prilike da ću brusilicu u ruke i kidat kuku. Na žalost.
Last edited by hercules; 30-01-13 at 09:15.
Ima euro kuka i za golf 2 tako da nema potrebe da kupuju drugo auto nego kupe euro kuku ili da od svoje postojece naprave euro kuku.
Inace komsiji sve zivo ispregledali i jedino za sta su mogli da mu napisu je kuka i dobije kaznu 20€ jer su "morali" za nesto napisat.
Sent from my Samsung I9300 using Tapatalk 2
problem je sto sad moram i prikolicu registrovati...
a papire naravno nemam, ko ce to vise naci...
da se ide na tehnicki ili kako sad?
i zna li se koliko je registracija?
mozda mi je pamenije da kupim kombi, i imam sve u jednom![]()
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks