Spominje se ovaj Alki da je namesten kec, pozicije na tabeli i kvota koja je fino opala upucuju na to, pa videcemo.
Ovo je moje, a ne drugovoNA 7.50KM uloga ili 3.83e. Bonus 100 dana kladjenja u vrijednosti uplate
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjen...4-1308641-1052
Annan - Peterhead 1 2.30 ili 1-1 3.80-4.00
Watford 2
Nots County 2
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Porstmut - noc kaunti 2-2&3+ 4.1 kvota...
Bilo je objasnjenje u ranijim postovima sta se desava sa portsmutom
Yeovil - MK Dons 1 Q2,95
--------------------------------
Bristol City - Watford 2
Saarbrucken - Bielefeld 2 Q5,47
Stoke-1
Watford-2
Notts County-2
Juventus-2
Annan-1
AstonVilla GG3+ 2.22
QPR 1X 2.37
Sunderland X-X 5.00
Stoke 1 2.05
kvota 53.93 u Lob. Srecno svima![]()
I kad svako odigra jebeni Watford, zbog nekih razloga, kao ovima fali nekoliko igraca + su zadnji na tabelu + je Watford najbolji gost u ligu, ja tu odma padam..
i ja odigrah... al ima jos 45.min![]()
A dako preokrene..
Dodje li NJUKAS dupla pobjeda, upucacu se sacmaricom...Umjesto da stavim 10 na to, ja igram to i vezem sa sitijem sa 5 eura...Davno je neko pametan rekao "Ne pojacava se kvota nego uplata".
ja nisam imao muda stavit qpr 1x.... nesto mislim da ce ih city tesko dobit, al dako dodje, bar zbog vas koji cekate![]()
E ne verujem, Watford 2:0 gubi..
Kako će nas Nots COunty zajebat
Što ste igrali na Watford kad su ljudi masovno uplaćivali 1-1 na Bristol City u kladionici u jednom selu na sjeveru Norveške? :mrgreen:
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
STOKEEEEEE!!!!!!!!!!! majku ti!
greota ali stvarno...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Place mi se!Samo zbog ovakvih kvota,i baca me najmanja!
igram 9 utakmica na tiketu 1+1 i padam na Horrogate-Corby 1+1, poluvrijeme 0:0, kraj 6:1. znaciii ne mogu da vjerujem.....![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks