View Poll Results: Ko ce biti sampion za sezonu 2012/2013

Voters
85. You may not vote on this poll
  • Sutjeska

8 9.41%
  • Budućnost

34 40.00%
  • Rudar

1 1.18%
  • Zeta

6 7.06%
  • Mogren

3 3.53%
  • Lovćen

2 2.35%
  • Čelik

22 25.88%
  • Jedinstvo

0 0%
  • Grbalj

1 1.18%
  • Mladost

2 2.35%
  • Petrovac

1 1.18%
  • Mornar

5 5.88%
Page 43 of 104 FirstFirst ... 333940414243444546475393 ... LastLast
Results 1,051 to 1,075 of 2579

Thread: Telekom 1. CFL 2012/2013

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sanse nema da ce se Lovcen iscupati,osim ako taj Mornar ne bude stvarno mogao nikog dobiti.
    Djordjije Cetkovic stigao u Sutjesku.
    Danas je bilo nekih problema na relaciji uprava-igraci,nadam se da ce se sjutra to sve dobro zavrsiti.
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Fudbaleri Sutjeske danas, vjerovatno, neće otputovati na pripreme u Meljine - Predsjednik i direktor podnose ostavke...dnevni list pobjeda...
    Odlaze Gardašević i Matijašević?
    Planirano je bilo da fudbaleri Sutjeske danas otputuju na pripreme u Meljine, ali pitanje je da li će se to dogoditi, hoće li promjena baze biti odložena na dva dana ili „plavo-bijeli“ uopšte neće seliti na Primorje. Juče nijesmo od zvaničnika u klubu mogli dobiti informaciju šta se zapravo događalo posljednjih dana, zbog čega fudbaleri negoduju, ali je izvjesno da je riječ o finasijkim problemima. Kako nezvanično saznajemo, igrači su tražili da im se izmire zaostala dugovanja, predsjednik kluba Mitar Matijašević je na nedavnoj prozivci prvotimcima saopštio, a i ranije je u više navrata ponavljao, da do kraja februara očekuje apsolutnu finansijsku stabilizaciju kolektiva koji je jesenas osvojio titulu. Ipak, sinoć smo saznali da su direktor kluba Jovan Gardašević i predsjednik Matijašević podnijeli ostavke, ali da li će one biti usvojene, hoće li se fudbaleri strpjeti do obećanih datuma, otputovati na pripreme, tek će se danas znati. Ra.P.
    Napadač Budućnosti Darko Nikač dao četiri gola na tri poluvremena...
    Sada ima i realizaciju ...Imam prisebnost da pretvorim situaciju kada se nađem ispred protivničkog golmana, što možda nije bio slučaj jedno vrijeme prošle polusezone - kaže 22-godišnji špic „plavih“

Darko Nikač prvi je strijelac Budućnosti u dosadašnjem dijelu priprema, dao jeviše golova nego odigrao utakmica, četiri na tri poluvremena. Jesenas je igrao dobro, s tim što mu realizacija nije išla najbolje. Mnogo šansi i dosta promašaja. Ali, stvari ove zime stoje drugačije. Malo mu treba da smjesti loptu u mrežu. Sada je svoj na svome, radi sve ono što je u opisu napadača. -Dobio sam na samopouzdanju i odmah me je krenulo. Imam prisebnost da pretvorim situaciju kada se nađem ispred protivničkog golmana, što možda nije bio slučaj jedno vrijeme prošle polusezone. Nadam se da ću zadržati visok procenat realizacije do kraja priprema, ali i kada počnu zvanične utakmice. To je najvažnije - kaže nam juče Nikač. Ponovo starter Dugo je u Budućnosti, ali često sputavan. Nikada nije dobio priliku u kontinuitetu, četiri pet utakmica u cugu, da pokaže da nije igrač samo za jedan meč, poluvrijeme ili pet minuta. Ipak, sadašnji trener „plavih“ Radisav Dragićević jesenas ga je gurnuo u vatru. Zaigrao je u duelu sa Sutjeskom, 28. novembra pod Goricom, i od tada nije izlazio iz prvog tima. U šest vezanih nastupa pokazao je da je bolji špic nego što mnogi misle. - Trudio sam se da iskoristim svaki minut na terenu, pokušavao da otklonim nedostatke, davao sve od sebe na treningu.Dobio sam priliku i znao da moram da je iskoristim. Zadovoljan sam, ali znam da mogu više. Zato i na ovim pripremama dajem 100 odsto. Svjestan sam da se mjesto u timu samo tako dobija. Ne želim da opet grijem klupu, nego da se izborim za mjesto startera - ističe 22-godišnji napadač podgoričkog kluba. Treća titula, pa odlazak Početkom januara javili smo da se Nikač sprema za put u Izrael, da karijeru treba da nastavi u Hapoel Ber Ševi. Ipak, ništa od transfera. Šta se desilo? -Ne znam ni sam.To je maltene bila gotova stvar. Čekao sam, ali menadžer se nije javljao. Mislim da je odlazak u Izrael propao i da ću ostati u Budućnosti do ljeta, do kraja ugovora. Pa onda sa trećom titulom u inostranstvo... -Možda bi tako bilo i najljepše. Dvije sam osvojio, a nadam se da ću i treću. Ova ekipa zrela je da odbrani tron od prošle godine - uvjeren je Nikač. U dosadašnjem dijelu prelaznog roka Budućnost je jedini klub koji nije angažovao nijedno pojačanje. Sa druge strane, niko nije ni otišao. Svi igrači su na broju, kompletan kadar koji je završio jesenju polusezonu. - Čini mi se da nam trenutno niko i ne treba. Fudbaleri koji su sada na okupu dobro se poznaju i razumiju. Imamo odličnu atmosferu, dobro radimo i uvjeren sam da i bez pojačanja možemo da nadomjestimo bod zaostatka za vodećom Sutjeskom. Vjerujem da ćemo na kraju biti prvi - zaključio je Nikač. D.K.
    Trener Mogrena Branislav Milačić zadovoljan...
    Najvažnije je da smo svi zdravi...
    Fudbaleri Mogrena već dvije nedjelje rade punom parom, spremajući se za drugi dio šampionata. Pod dirigentskom palicom stratega Branislava Milačića, ,,žuti“ svakodnevno sprovode sve ono što je zamišljeno, a prema riječima kormilara sve protiče u najboljem redu.

- Iskren da budem najviše me raduje činjenica da je prvom timu priključeno čak 14 omladinaca, od čega su devet mlađi omladinci, a dvojica kadeti. To je zaista fenomenalno i to nam omogućava da u jednom danu možemo odigrati i dva kontrolna meča, jer bez problema možemo iskombinovati dvije ekipe - objasnio je Branislav Milačić. Mogren je odigrao i dva kontrolna meča - Budvani su poraženi od Lovćena i OF KBeograda. - Zadovoljan sam dosadašnjim dijelom i to iz tri razloga - imamo dobre uslove za rad, dobre protivnike i odličan zdravstveni bilten. Pripreme kao pripreme, a ono što je najvažnije za nas jeste činjenica da smo svi zdravi. Osim Zlatičanina, koji ima lakšu povredu, svi smo u stroju i to me raduje - kaže strateg Budvana. Proteklih dana na probi u ovom timu bilo je nekoliko igrača, ali situacija se brzo raščistila. -Niko od njih nije ostao.Od novajlija tu su Zarija Peličić, MiroslavZlatičanin i Danko Kovačević, koji je stigao iz Mađarske - nastavlja Milačić, koji je na pitanje koji je najveći problem, odgovorio kao iz topa. - Problem smo imali sa veznim redom. Imamoga idalje, ali vjerujem da će Peličić brzo doći do prave forme i da će nam pomoći da u vezi budemo mnogo bolji. Mogren će, inače, sjutra odigrati dva kontrolna meča. Branislav Milačić napraviće dvije ekipe, tako da će jedna odmjeriti snage sa Rudarom, a drugi sastav igraće protiv Bokelja...
    Last edited by Montenegrino-CT; 28-01-13 at 08:06.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Podnose ostavke, ali pare ne daju. To je sramota sta oni rade i kako se obracaju igracima kad im traze dugovanja, mada vjerujem da je svuda tako kod nas. A jesu i ovi Cg fudbaleri ludi, igraju, i jos pare traze.. e pa ne moze to tako, malo skromnosti molim

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Nemoj da pricas nesto sto ne znas.
    Otisli su igraci na pripreme, rijeseno je sve jutros.

Tako mi novinara iz dana koji bi od mene za 50 eura napravili najveceg talenta ikada.. I njihovih partijskih opredeljenja.
    Last edited by El_NiNhO; 28-01-13 at 11:05.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ninho, mislis li da je eve rijeseno u korist igraca ? Odose evo bez pare i dinara E da oce izaci u Evropu, pa da se vata ova uprava za glavu, jer se oni jedva snalaze i ovoj nasoj ligi.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Bili smo jutros na sastanak sa momcima i upravom. Plata ce im bit' do srijede, a sva dugovanja do 27. februara izmirena. Najvise su zbog Gage otisli, a razumijem ih donekle..

Sto se tice strajka, pokrenuo ga je igrac koji je prije nove godine uzeo 1500 eura sto mu se dugovalo, a da niko od ostalih igraca ne zna.. Nego je nebitna prica totalno. Oce malo Delicak i kompanija da omaste brke od ove sice jos sto je ostala za Vlada.
    Kako se snalaze pokazuju rezultati prije i za vrijeme njihovog vodjenja kluba, tako da ta prica ne stoji, a nema kluba u Crnu Goru da nije duzan pare i da nema problema sa parama. Nego ljudi partijski gledaju na to zbog Mitra, a to nikakve veze nema, jer je to co'ek koji najbolje to vodi jos od Brana i Bata i intertoto kupa.
    Koliko miniranja imaju od svojih "zaposlenih" dobro su u svijes' i oni i mi.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Znam, cuo sam. Ali ista ta obecanja su bila i ranije, pa nista nije bilo od njih. Stvarno mi je zao tih momaka, jer se stvarno bore i evo igraju kao nikad do sad, a znamo koliko primaju i na koji nacin. A zasluzili su ako se ista racuna da im je ta plata barem redovna.
    Nista ne gledam partijski, pa ni Mitra. To me vec ne interesuje. Ipak ja mislim da je rezultat plod rada igraca, a ne uprave.
    A da oce vise te pare od Vlada doci, pa da smak svijeta bude.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Quote Originally Posted by useruseruser View Post
    Znam, cuo sam. Ali ista ta obecanja su bila i ranije, pa nista nije bilo od njih. Stvarno mi je zao tih momaka, jer se stvarno bore i evo igraju kao nikad do sad, a znamo koliko primaju i na koji nacin. A zasluzili su ako se ista racuna da im je ta plata barem redovna.
    Nista ne gledam partijski, pa ni Mitra. To me vec ne interesuje. Ipak ja mislim da je rezultat plod rada igraca, a ne uprave.
    A da oce vise te pare od Vlada doci, pa da smak svijeta bude.
    Nijesam mislio za tebe nego za ove novinarcice sto ne mogu docekat' da se nesto desi da napuse Mitra i upravu. Ka' da je jedini klub dje se pare ne primaju, a garantujem da su im redovnije plate nego vecini ovih ekipa sa vrha. U taj Celik sve bajno i sjajno, a vise im se duguje nego igracima Sutjeske. Samo je fora sto oni ne smiju svoje da traze...
    A pare za Vlada su lijegale iz vise rata. Ne znam tacno koliko je jos ostalo, 30-ak hiljada koje trebaju ovih dana da stignu jer ce ove UEFA kaznit' ako ne plate. I fora je sto od tih para oce da se okoriste Delicak i Piro i ulizice njihove, Bato, Sico i kompanija.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A koriste se evo od pocetka, koristice do kraja. A nema toga kome ne duguju, no se ne prica, ne prica ni o Sutjesci evo, nego cisto neko pomene. Nego, samo neka oni plate momcima, lako cemo za sve ostalo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Rudar juče dogovorio saradnju na pola godine sa Gavrilom Petrovićem...dnevni list Pobjeda...
    Kao da sam tu mjesecima...
    Gavrilo Petrovićnovi je fudbaler Rudara. Iskusni štoper dogovorio je saradnju sa Pljevljacima do kraja sezone i juče na Jazu odradio dva treninga sa ekipom.

-Tek sam stigao, ali imam osjećaj kao da sam tu mjesecima.Momci su me odlično prihvatili, dosta njih znam, sa nekima sam i igrao, tako da vjerujem da ću se lako uklopiti u novu sredinu - rekao nam je juče Petrović. Snažni defanzivac imao je nekoliko domaćih ponuda, ali je na kraju izabrao Pljevljake. Ovoga puta nije previše čekao inostrani angažman, što je ljetos bio slučaj, kada je izvisio, te posljednjih pola godine ostao bez kluba. - Vjerovao sam pogrešnim ljudima i to je razlog što posljednjih šest mjeseci nijesam igrao. Nijesam htio da mi se ponovi nešto slično, zato nijesam ni odugovlačio sa odabirom nove sredine. Između nekoliko domaćih ponuda procijenio sam da je dolazak u Rudar najbolja stvar. Lako smo se dogovorili i vjerujem da ću tokom proljećne polusezone opravdati očekivanja - dodao je 28-godišnji Petrović, eks fudbaler Grblja, Zete i albanske Vlaznije. Može li pauza od pola godine da se odrazi na formu? - Prvi put u karijeri desilo mi se da sam polusezonu proveo bez kluba. Vjerovatno je to ostavilo traga, ali mislim da ću kroz pripremne mečeve sve nadoknaditi. Do nastavka prvenstva ima dovoljno vremena da se potpuno spremim. Jesenas sam trenirao sa ekipom Mladosti i zahvalio b ih se treneru Miodragu Vukotiću što mi je omugućio da radim sa timom koji predvodi sa klupe. Kad već nijesam mogao da igram takmičarske utakmice, mnogo je bolje što sam makar u kontinuitetu vježbao, nego da sam još bio i bez treninga - ističe Petrović. Rudar je bio tanak na štoperskim pozicijama, ali sada i u tom dijelu ojačava redove. Sa Petrovićem bi odbrambeni bedem trebalo da bude čvršći, da protivnički napadači rjeđe šutiraju i teže poentiraju pred golom Pljevljaka. - Vjerujem u sebe i nadam se da ću se izboriti za mjesto startera. Nadam se da ćemo na kraju sezone imati uspjeha, i ja kao individualac i Rudar kao ekipa. Malo po malo, Pljevljaci slažu ekipu. Sa sadašnjim rosterom sve više ističu kandidaturu za sami vrh tabele. -Biće neizvjesna borba do samog kraja, četiri ekipe imaju šansu da uzmu titulu. I mi smo u tom krugu - zaključio je Petrović. D.K.
    Mladost angažovala Sanibala Orahovca?...
    Sanibal Orahovac blizu je prelaska u Mladost, ništa izgleda od povratka u Budućnost, nego u komšiluk, na Stari aerodrom...
    Rukovodstvo „romantičara“ nekoliko puta kontaktiralo je iskusnog ofanzivca, a cijela priča juče je otišla korak dalje -nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, te internacionalac u Njemačkoj, Portugaliji i Uzbekistanu priključio se treninzima ekipe koju sa klupe predvodi Miodrag Miki Vukotić. Orahovac je propustio gotovo čitavu prošlu sezonu u Pakhtakoru zbog operacije pokidanih ligamenata koljena. Ali, noga je sada u redu, doktori u Njemačkoj dali su zeleno svijetlo i nema nikakvih smetnji da se vrati na teren. Orahovac je bio u kontaktu sa nekoliko domaćih ekipa i klubova iz okruženja, ali ukoliko definitivno pristupi Mladosti, nema sumnje da će „romantičari“ dobiti ogromno pojačanje, sa kojim će imati više nego respektabilan sastav. Po svemu sudeći, uprava tima sa Starog aerodroma pravi tim za trofej u Kupu Crne Gore. Sa Orahovce m pehar je bliži. Od kada je došao iz Uzbekistana, iskusni fudbaler ima želju da se vrati u Budućnost. Ali, kako čelnici „plavih“ ne pokazuju interesovanje da ga opet angažuju, vjerovatno se želja Orahovca da završi karijeru pod Goricom nikada neće ostvariti. D.K.
    Potpisao Đorđije Ćetković...
    Đorđije Ćetković juče je stavio potpis na vjernost ekipi Sutjeske. Iskusni ofanzivac, univerzalac u napadačkim opcijama, dogovorio je saradnju sa nikšićkim klubom do kraja sezone. - Prihvatio sam poziv Sutjeske. Svidjele sumi se ambicije kluba i lako smo se dogovorili. Potrudiću se da partijama i ponašanjem doprinesem što boljim rezultatima u drugoj polusezoni. Vjerujem da ćemo izboriti Evropu, a uz malo sreće osvojiti i titulu - rekao nam je sinoć Ćetković. D.K.
    Bojan Kalezić, novi član Jedinstva, zadovoljan prvim dijelom priprema...
    Prvoligaš iz Bijelog Polja dugo je tokom prvog dijela sezone ,,lutao“, ali umeđuvremenu, tačnije za vrijeme novogodišnjih praznika u Jedinstvu je došlo do preokreta...
    Novi gazda kluba, mnogo bolja finansijska situacija označila je i nove ambicije - došlo je do rotacije na kormilu, pa je umjesto dosadašnjeg stratega Sretena Avramovića, dirigentska palica povjerena nekadašnjem strategu Mornara Dušanu Jevriću, koji je odmah angažovao i nekoliko pojačanja. Očigledno su u Bijelom Polju vrlo brzo počeli da duvaju mnogo povoljniji vjetrovi, zbog čega u ovom kolektivu vlada izuzetna atmosfera. - Situacija je odlična. Iskren da budem nijesam očekivao prvog dana kada su me kontaktirali ljudi iz Jedinstva da će sve biti tako, ali zaista se radi maksimalno i svi žele da ovaj klub što prije bude jedan od najboljih u našoj ligi. Zbog svega moram reći da sam prezadovoljan što sam došao u Bijelo Polje i što sam dio ove ekipe - ističe nekadašnji vezista Sutjeske, OFK Bara i Mogrena Bojan Kalezić. Mladi Nikšićanin ističe da se radi pakleno, a sve kako bi što spremnije ušli u drugi dio šampionata, gdje Jedinstvo treba da pobjegne od opasne zone. - Treniramo dva puta dnevno. Ujutro idemo u teretanu, a zatim popodne putujemo za Berane, gdje imamo dobre uslove za trening. Stiglo je nekoliko pojačanja, imamo dobru ekipu, a vlada sjajna atmosfera, tako da smo se svi vrlo brzo uklopili - naglašava Kalezić, ističiću da će se brzo Jedinstvo preseliti u Antaliju. - Kao što je i planirano, 5. februara putujemo na dvonedjeljne pripreme u Tursku, gdje ćemo imati izvanredne uslove, ali i priliku da odigramo što više jakih provjera, što će nam itekako koristiti da se ova ekipa uigra i spremi za predstojeće izazove u proljećnom dijelu šampionata. R.P.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Je l'presao dje Valjento Camaj ? haha
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cujes vujisica, 25 godina kasnije isto prenosi utakmice
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Uprava otisla, moguce da ode i Gaga.. Igraci koji su, papir postiji, prosjecno primali oko 700 eura mjesecno, neko manje neko vise u 2012. (racunaju se premije) digli *****.. Sjajna situacija. Sad ce doc' neki Delicak, Misko Zarubica, Piro i posrat' se u sve.. Neka nam je sa srecom 5. mjesto. Odjavljujem se.

Inace je jutros sa pres konferencije pozvana i komunalna i finansijska i svaka druga inspekcija da provjeri poslovanje dosadasnje uprave. Toliko o niksickim pricama o lopovima i ljudima gusterima.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    9,205
    Thanks Thanks Received 
    6,672
    Thanked in
    2,618 Posts

moze li mi ko rec u koliko i dje igraju sjutra Mornar i OFK Beograd?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Onaj osjecaj kad vidis da se isti fudbal igra prije 25 godina i sad. Ako ne i bolji tada.

Roto u Mornar. Povlacim ono sto sam rekao da su prvi kandidati za ispadanje.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cicmil u radnicki iz nisa a roto nece u mornar nego ima neke ponude... Valjda mali Koca Krstovic ce u Buducnost (i to se prica pojacanje )

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ne stišava se bura kraj Bistrice –Novi otkazi u FK Sutjeska...dnevni list Pobjeda...
    I Matijašević podnio ostavku...
    Na vanrednoj konferenciji za novinare, organizovanoj juče u FK Sutjeska, predsjednik kluba Mitar Matijašević i direktor Jovan Gardašević, i zvanično su saopštili da su podnijeli ostavke.

Matijašević je kazao da će zamoliti potpredsjednika Upravnog odbora da što prije organizuje sjednicu i zatražiti zakazivanje Skupštine, jer je očigledno da je kulminirala prljava kampanja vođena protiv njega i ljudi kojima je ukazao povjerenje, dodajući da je sva dosadašnja „pljuvanja“, podmetanja i laži izdržao samo zbog želje da Sutjesku dovede tamo gdje joj je mjesto, u čemu je i uspio. -Nekome, očigledno,uspjeh Sutjeske smeta, ali Nikšić je čudan u svemu, pa i sportu. Ovdje se sve osim uspjeha oprašta i ako vam samo dlaka strči iznad prosjeka, kida se glava, a ne dlaka. Bilo je i ranije finansijskih problema, pa smo ih prevazilazili. Zašto, onda, nebi i ove aktuelne. Rekao sam na prozivci da će se iz krize izaći u roku od dva mjeseca, a danas tvrdim da će to biti mnogo ranije, ali je čudno da odjednom nestade strpljenja kod pojedinih igrača. Strpljenja i nepovjerenja, iako se zna da nikad nijednog od njih nijesam prevario. Sve je čudno, ali vjerujem da organi kluba neće dozvoliti fudbalskim lešinarima i hijenama da se pribl iže ovom kolektivu, a pogoto ne da uđu u Sutjesku. Ponosan sam na sve do sada postignuto i osjećam potrebu da se javno zahvalim navijačima, jer to su čestiti momci, koji su jedini iskreno stali iza mene kada je počela prljava igra. Niko iz privrednog, kulturnog i sportskog Nikšića nije našao za shodno da se oglasi zbog te dobro orkestrirane harange, osim „vojvoda“. Naravno, zahvaljujem se i mojim prvim saradnicima Jovanu Gardaševiću, Draganu Radojičiću, Nikoli Jovoviću, Ivanu Vujačiću... Uspjeh Sutjeske nije uspjeh pojedinca, to je uspjeh tima i svako ko zna od čega smo krenuli, cijeniće naš trud-kazao je Matijašević, pozivajući sve državne finansijske inspekcije i organe da provjere poslovanje Sutjeske, napominjući da su već neki bili u klubu i nijesu našili ništa nezakonito, čime se zatvaraju prljava usta onima što pišu i pričaju svašta. Matijašević je, na kraju, kazao i da podnošenjem ostavke ne prestaje njegova ljubav prema klubu, ali da će je ubuduće ispoljavati na tribinama, zajedno sa „vojvodama“. Gardašević je ponovio ono što je Arena već juče objavila i dodao da se prvi put sada pojavilo nepovjerenje između igrača i uprave kluba. R.Perošević
    Igrači:Nijesmo krivi...
    Ostavke čelnih ljudi nikšićkog kluba začudile su prvotimce, koji se nalaze na pripremama u Meljinama, zbog čega su se obratili saopštenjem, koje prenosimo u cjelini. - Osjećamo se dužni da se obratimo javnosti zbog novonastale situacije u klubu. Nikome od nas nije bilo ni na kraj pameti da će vodeći ljudi kluba na ovaj način reagovati, te podnijeti ostavke. Mnogo nam je žao zbog toga. Neki ljudi u Nikšiću napravili su atmosferu da smo mi odgovorni za dešavanja u klubu, a mi ne osjećamo krivicu. Što se tiče nas, maksimalno smo odrađivali i odrađivaćemo svoj dio posla. Prvi dio sezone bio je sjajan, napravili smo atmosferu, disali kao jedan, na terenu smo ostavljali posljednju kap znoja... Nijednog trenutka nijesmo dozvolili da nas problemi poremete, što smo kroz rezultat dokazali. Tako će ostati i ubuduće. Na pravi način ćemo se odnositi prema obavezama, prema dresu i disaćemo kao jedan. Sa upravom smo imali dobre i ljudske odnose. Imali smo najminimalnija potraživanja kada su u pitanju pripreme, nijesu nam ispunjena, ali mi smo opet otišli na pripreme iz poštovanja prema klubu, gradu i navijačima - navodi se u saopštenju fudbalera Sutjeske.
    Oglasile se i „vojvode“...
    - Ova uprava imala je našu podršku, isključivo zbog rješavanja problema i vraćanja Sutjeske na puteve stare slave. Naš stav još nije potpuno jasan, a zavisiće od toga koga nam naredni dani nametnu kao novo rukovodstvo. Ko god to bio, mora znati da smo mi, kao navijači, sve ove godine uložili mnogo energije i truda, kako bi naša svetinja stala na noge i nećemo dozvoliti da se urađeno u prvom dijelu sezone baci u vodu zbog malverzacija dušmana - navodi se u saopštenju NVO Vojvode 1988.
    ...e pa što se čini ovo je bruka,odakle odjednom ovi problemi u sutjesci...

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

To je ono sto sam pisao juce, mada sam mislio da se dosta toga rijesilo. Nije niko ovakav rasplet ocekivao. Konstantno miniranje ove uprave od pocetka sezone, sto od pojedinih radnika, sto od niksickih biznismena i posle izbora od DPS-a koji je okrenuo ledja Mitru..
    Standardna NK prica.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

...znači kad se sve sabere opet politika...

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Najmanje tu politike ima.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo da na celo ne dodju pojedini niksicki menadzeri ili kontraverzni biZnismeni ili mozda u paketu zajedno i jedni i drugi...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Doci ce ti taman Delicak i Zarubica..
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Stid i sram da bude igrace sto su trazili jednu jedinu platu (od sume koja se duguje) da odu na pripreme. Otisli su i bez nje, da nemaju momci dje sok da popiju (ma i pivo nije problem )
    A stav Vojvoda nije definisan ? :what: ili podrzavas nekoga ili ne, sta je tu kompleksno da nemaju stav ?

Thanks Thanks Given 
    9,652
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Nema se za sok ali je viski redovan... Bar tako bijaše prije par godina, ne znam sad je li šta bolje stanje...
    #fakenews

Page 43 of 104 FirstFirst ... 333940414243444546475393 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)