Realno preko 50 eura ne bi trebala biti cijena do rima i nazad. I to najskuplja, jer let je samo nekih 45 minuta.
Alitalia za 168 eura povratna Rim-Podgorica.
http://www.portalanalitika.me/ekonom...jem-marta.html
Mada pise "vec od" (mrzim taj izraz), i kao promotivna cijena.
Pa treba li nam idje dalje od Cavtata i Dubrovnika ici da vidimo sto je turizam?
Je li moguce da niko u ovoj zemlji ne vidi vaznost jeftinih karata za dovodjenje turista, ili Montenegroairlines ima toliki monopol.
Realno preko 50 eura ne bi trebala biti cijena do rima i nazad. I to najskuplja, jer let je samo nekih 45 minuta.
Zasto bi ih zanimalo??? Oni drze ono malo hotela koje popune i bez turista koji bi dosli niskobudzetnim kompanijama, nas deru sa MA i ko nas sisa kad smo ovce.Ja dok placam svojim parama NIKAD necu kupiti kartu kod aviokompanije ove lopovske drzave.Ici cu za BG, DU, TI, ali sa njima...nema sanse!
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Dobra je vijest da stiže nova aviokompanija u CG-loše je to što koliko vidim iz Rima ovamo lete prerano tako da će vezani letovi u povratku biti ili sa cjelovečernjim blejanjem na aerodromu ili da se putnik izbači za hotel što povećava troškove.Koliko ja znam samo braća Turci daju besplatno sobu u hotelu ako nemaš let prije sjutradan.
Kad pogledaš pored ex yu kompanija JAT Croatiaairlines i Adrije imamo sad i Austrian pa Turkiš evo i Alitalia dolazi-super je to.
Što se tiče ovih lowcostera nerealno je očekivati njihov dolazak-niko nema inters da oni dođu u ovom momentu.
ima li direktna iz pg za berlin,ako ne odakle je najjeftinije i cime?
Podgorica Podgoricanima!
Ja idem cesto preko BG ili preko Beca. Jeftinije je preko BG.
Hvala Lepo
Ako ides u sezoni imas i iz Dubrovnika Germanwings.
Moze se recimo u aprilu naci i Croatia povratna iz Dubrovnika za 150 eur.
Treba mi za Beč iz Dubrovnika ili BG za jedno mjesec dana ima li sto krvnici![]()
Zašto ne ukucate na google
Ili preko ovih kompanija koje stalno pominjemo i vidite opcije za karte? To je nekako lakše i brže nego da čekate da neko od nas to uradi, valjda![]()
~ ~ ~ Agnosco veteris vestigia flammae.Ožiljkom jednim obogaćen. ~ ~ ~
Zna li ko za neku povoljnu varijantu za Berlin?
Skupo avionom. Ako ti nije muka vozovima i autobusima da se vozis onda se jako povoljno moze doci do tamo. 10 eura do bg-a, pa onda 13 do budimpeste, a odatle imas dva sata Orangeways-om, to ti je low cost bus prevoznik, karta ti je 5-10 eura. Ne moze jeftinije od ovoga. Isto tako i u povratku. Nesto ovako sam ja planirao.
^ Ovo je guzicu da pocijepas , ali dzabe sto jes jes.
Bio je FlyNikki iz Bg za 50 evra al su ukinuli cini mi se...
Kreč, kolica i mešalica.
Na to 30 eura dodas jos 30 hrane i pica...Pogotovo sto je prijeki alkos teski.
Skuplja corba nego serpa))
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
skyscanner.net
nisu losi letovi iz Tirane za Njemacku, iz Dubrovnika su jeftini letovi za Berlin Barcelonu i London
jeli ko rezervisao karte preko www.edreams.net i koliko je pouzdano ?
instanbul 1og-5og maja? gdje,kako najeftinije?
f6
Kontaktiraj turkish airlines, vidji oce li imati onih karata po 100 eura. Alternativa tome je autobus, oko 80 eura je.
kupovao preko edreams i sve bilo ok a znam jos nekoliko osoba koji stalno uzimaju preko njih i nikad nijesu imali problema
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks