A neka vala....pih sa igrom i ovom postavom.cuva igrace za juve.mrs.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Ja sam rekao drugu, radije bih da nikog ne dovedu, nego da daju 20 miliona za Balotellia, i da mi kazu ETO VAM. Onda bih plakao znajuci da su imali pare, i da su retardi toliki da su propustili igrace koji bi nam pojacali tim, da bi doveli kolosalnog kretena. Nego, kao sto gore pomenuti drug primijeti, Balotelli bi im donio para vise nego sto bi dali za njega. Od marketinga, prodaje dresova itd, tako da me taman ne bi cudilo da puknu te pare na njega.
DICIOTTO
A neka vala....pih sa igrom i ovom postavom.cuva igrace za juve.mrs.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Палоски - крц.
Tuge ove.
Petkovic je sve usrao na pocetku ali igra je sramotna. Sramotna.
E moj Petkovicu, opet si usrao utakmicu sa tvojim ekperimentisanjem, i mijenjanjem formacije!
Ne mogu da vjerujem da cuva igrace za Kup, jebes to druze, prvenstvo je je bitno, 3 boda, da se sa pobjedom udje u taj Kup, a ne na klupu ostavio: Ciania, Canu, Hernanesa, Maurija, Kavandu...uf.
Kad sam vidio vezni red Ledezma-Gonzales-Broki znao sam da ne mozemo dobit...od ove trojice igrace nijedan nema brznu, sut, o kreativnosti necu ni da pricam, i on ocekuje da se ovo dobije, jos Broki igrao posle 100 godina, isto tako i Dias mu igra umjesto dvije azdaje - Ciania i Cane. Dias koji je isto bio masuuu povrijedjen, i sad je nasao da ga ubaca. Onda idemo dalje...Konko, igrac koji ne zna sta znaci centarsut, i prelazak na protivnicku polovinu...on mu igra umjesto malog Kavande koji 90 minuta ne staje gore-dolje...
Moram spomenuti i drvo Kozaka...sta reci? koju posluku porati? dje je pecat?
Ovo je prvi put da se iznerviram ove sezone, a sve zbog Petkovicevih glupih poteza, i zbog bezveze bacena 3 boda, i neka mu ga sad, nek udje sa porazom u taj mec protiv Juventusa, za koji meni i vecini najvijacaa Lazia puca tuki. Zna se sto je bitnije.
Jos jednom kazem, u ove dvije utakmce (Palermo i Kijevo) je sve prosuo sto se gradilo ove sezone, jer je nama svaki bod bitan.
Edit: Sve cu vise pocet da vjerujem u one price da ima saradnje 3 za 3 nakog ovog poraza...nevjerovatno da ih doma ne mozemo dobit, a u goste ih redovno peglamo.
Last edited by Zaradona; 26-01-13 at 19:15.
Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Marchisio, De Ceglie, Quagliarella, Vucinic
Genoa: Frey; Antonelli, Granqvist, Manfredini, Pisano; Moretti, Matuzalem, Kucka, Olivera; Floro Flores, Immobile
De Ceglie je vjerovatno najgori igrac Juventusa.
Kako bi njima 'pao' Kolarov. Fino da igra po lijevoj strani, Asamou u vezni red i cao.
Vucinic za sad genijalan. Potvrdjuje zasto je najbolji igrac tima iz Torina.
I don't get lucky. I make my own luck.
Vucinic za ovo trazi penal...E ako mogu vjerovat..
Ustaj Vučko i igraj kao muško !
Je li moguce da nije penal???
A, je li ovo sad penal ?!
Tanko i bezidejno. Loše.
Ali kad ovo nije svirano, e onda ne znam.
cist penal kao suza, al mi je milo... cijeli zivot se u 93.minut izvlace!
epa...evo i juve kiksa. sad mi je jos zalije sto danas odigrasmo onako jadno. e petko, petko.
Dobro, nema veze..
juventus se forsira i sudije sviraju samo u njegovu korist
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Zemanov sindrom se izgleda širi.
Ja ne vjerujem ...
I can't explain and I won't even try
isteklo je vrijeme ...vidis da je 93.25![]()
kakva kradja nevjerovatno ....
odbila mu se od noge i na ruku otisla, mada jes malo ruku ispruzio, sta znam. popizdje Conte nenormalno. samo da ga vidim da De Cegliea raspalog stavi opet. nije los naprijed bio ali ga glibaju nazad ka kakvu avetinju. kiks protiv Lazia prije neki dan i nocas ponovo usra.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks