Ako Bog da i Berlusconi...
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Reka je da mu stavis kafu, svratice nocas.
Ako Bog da i Berlusconi...
Last edited by Zaradona; 26-01-13 at 13:47.
Milan dao Acerbia Genovi, za otkup Constanta. Daleko bilo para da se da. Cisto naturalno. Mnim da su i dvije kutije lokuma poslali, i paklo salveta, sa Acerbijem.
DICIOTTO
A dobro, u moru gluposti koje ste napravili, ovo vam je solidan posao-uzmete igraca koji je prevazishao ocekivanja, a date onog koji je igrao ocajno. Samo ako posle svih prica o stednji puknete 20 miliona na Balotellija, da vam pravi sprdnju u klubu i od kluba, to ce biti glupost decenije![]()
Last edited by Recordare88; 26-01-13 at 14:38.
Deserve's got nothing to do with it.
Au, ovaj Milan kupi sve budale grada.Iduce sezone ce svi zivi da guraju zeton u njih i da djuskaju.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Kad bi još došao Lisandro, a znajući da na ljeto dolazi Ljorente. Konačno kompletna ekipa.
Ako ih baš tražio, to je jedan dobar lijevi wing back, da se rastereti Asamoa i da može nekad da igra centralno, na njegovu poziciju.
LAZIO (4-4-1-1): Marchetti; Cavanda, Dias, Ciani, Radu; Candreva, Ledesma, Hernanes, Lulic; Mauri; Floccari.
CHIEVO (3-5-2): Puggioni; Sardo, Dainelli, Andreolli, Cesar, Jokic; Guana, L. Rigoni, Cofie; Thereau, Paloschi.
Ako bude gol u prvo to ce 3+ zavrsit, a ako ne bude od 0 do 2 lagano...
Ocekujem da Hernanes bude raspoleniji, uvijek dobro odigra protiv letecih magaraca...![]()
ocekujem da ovo Kjevo odigra u formaciji 8-0-2
nesto ih ne mogu smislit' - ne vala da imam neki razlog![]()
Živim za dan kad će Kievo ispasti. Kako odvratna ekipa, nevjerovatno.
Evo procitah da je Coutinho blizu Liverpoola, aoo, kako je to los potez Intera ako se ostvari transfer.
A sto cini Petko sa formacijom...svako kolo eksperimentise, a to mi se nikako ne svidja...
4-3-2-1
Marchetti
Konko
Biava
Dias
Cavanda
Brocchi
Ledesma
Gonzalez
Lulic
Candreva
Floccari
I ja to mislim ali ocito da Massimo ne misli vise da ulaze u klub kao nekad, osvojio je LS sad moze da odmori..
Sad nesto razmisljam i sjetih se Besse. Ista pozicija kao Coutinhova, Stramaccioni ga odlicno zna jer ga je trenirao i mislim da ce njemu dat sansu, zato je prodao Cou-a. I Besa je veliki majstor samo se nadam da ce on to dokazat a ne kao Kutinjo. Tu je i Alvarez koji moze isto tu poziciju pokrit tako da, kad malo bolje razmislim, nista nijesmo izgubili. Samo smo dobili 23 miliona od ova 2 transfera. Te 23 miliona neka oni vide kako ce iskoristit. Jedno je sigurno, Paulinjo dolazi a ko ce jos uz njega to cemo vidjet...
Sad 1 vic. Ulazi Galjani u pekaru i uzima 50% hljeba i jogurt na pozajmicu sa pravom otkupa!
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Koliko težak meč za gledanje, ugasih poslije pola sata.
A kako nece bit s ovakvim sastavom.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
I ovaj sastav može odigrati sasvim ok, ali Chievo gasi i taj tračak kreativnosti koji se krije u njima.
A ne moze ovakav sastav nista. Nema niko da organizuje igru..ako ce da igraju na duge lopte onda kozaka neka ubaci. Dias, broki, gonzales napolje - ernanes, kozak i sijani unutra.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Last edited by laciale; 26-01-13 at 17:55.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks