Page 221 of 876 FirstFirst ... 121171211217218219220221222223224225231271321721 ... LastLast
Results 5,501 to 5,525 of 21879

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Poenta je sto pandur 10 minuta ne moze da skonta da je trebao da kaze "Dobar dan, rutinska kontrola, vasi isprave molim". Jeste da ime je to "rutinska kontrola" izgovor za svako zivo zaustavljanje ali to je po nekom "pravilu" kad vec nisu napravili prekrsaj.Nego je on ispao magarac.Kad su ga pogubili jednostavnim pitanjem unervozio se, poceo da psuje i lupa po kolima.Lagano momak za volanom nista nije kriv.
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

vidi, oni nisu mutavi da ne znaju da su u Srbiji ovakve kontrole redovne(koliko je to ispravno to je druga prica a i nije taj policajac odlucio da to bude tako) i policajac takodje zna da oni znaju to i da ga namjerno provociraju jer imaju strane tablice i misle da su zasticeni zbog toga, drkaju ih gazde tamo na zapadu i onda kad dodju u Srbiju istresaju komplekse

daleko od toga da je njegova reakcija ispravna ali da je na njegovom mjestu bio neko drugi samo bi javio "ekipi" da im zalijepi jednu vrecicu bijelog ispod blatobrana i nazove kolege da ih presretnu pa bi im poslije na sud objasnili zasto je potrebna kontrola kad bi im izricali par godina
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Umjesto da je covjek dao dokumenta ustedio sebi 15 minuta zivota ....
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Ja ne vidim sto je problem pitati policajca zasto te zaustavio? I ne mogu da vjerujem da polemišete o tome! I još kad uzme da ti piše ime, adresu i ime oca na onaj papir, a ti pojma nemaš zašto? I ne smiješ da ga pitaš?

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Ja ne vidim sto je problem pitati policajca zasto te zaustavio? I ne mogu da vjerujem da polemišete o tome! I još kad uzme da ti piše ime, adresu i ime oca na onaj papir, a ti pojma nemaš zašto? I ne smiješ da ga pitaš?
    Pa on ga je pitao i ovaj mu je odgovorio da ima pravo da mu trazi dokumenta jer ne zna je li auto ukradeno itd itd
    I na kraju mu je opet dao dokumenta što nije izigravao mudo do kraja ;p
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Ne pričam konkretno za ovaj snimak, nego inače, što je strašno da ja pitam policajca zašto me zaustavio i zašto mi zapisuje ime u onaj blok? Do sad mi se to desilo 100 puta, da mi zapisuju ime, ime oca, prezime i adresu, i jedan jedini put oni meni nisu rekli zbog čega to rade, zar ne bi trebao sam da ti kaže zašto to radi, jer meni to ni malo nije prijatno....

Je li po tebi to strašno i nekulurno da ga pitam, i misliš li da on ima razlog da popizdi ako ga ja to pitam?

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Je li po tebi to strašno i nekulurno da ga pitam, i misliš li da on ima razlog da popizdi ako ga ja to pitam?
    Konkretno za snimak: Nije nekulturno ali mi je malo glupo da mu trazi obrazloženje zašto mu traži dokumenta, može bit neregistrovan, može bit bez vozačke, može imat drogu u gepek, može bit fugitive itd. to je policija uvjek radila. Ionako to njihovo zaustavljanje i kontrola dokumenata ne traje duže od minuta, 30 sekundi ako je vozač normalan tj ako su i policajac i vozač normalni. Na ovom snimku su oboje bili prskalice.
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Ovo na snimak se nasla dva tvrdoglava covjeka i tako to biva...

... ali ozb, mnogo bi prijatnije bilo kada bi policajci po zaustavljanju rekli zasto vas zaustavljaju.
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Oni ti zapisuju podatke pa ti ne kažu zašto, a ne da pričaju zbog čega su te zaustavili... i što se onda dešava, ljudi dobiju kazne za koje nisu ni znali da postoje, ovi uzeli podatke i onda samo po potrebi lijepe kazne kad prifali žrtava

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Kome su to tako uradili ?
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Meni su jednom to uradili, dok je bio stari zakon. Sisnjar na bulevar me zaustavio, rekao da sam prosao kroz crveno, ja sam rekao da nisam jer sam vidio. On je rekao ajde dobro, necu ti nista pisati samo pazi drugi put i upisao mi podatke u svesku. I posle dva mjeseca mi stize prijava da se javim u zagoric zbog prolaska kroz crveno. Tamo sam im svasta rekao, da magare ima sad moje podatke i da moze da mi salje prijave kad god on oce, ova sudija kaze da to ne smije da radi. A ja joj kazem a zasto ne smije kad vi meni sad ne vjerujete nego vjerujete njemu, tako bi bilo i da mi posalje poovo neku prjavu, ja kazem da nisam a on vama dostavio prijavu. I plus sto je napisao u prijavi da sam odbio da potpisem prijavu. To kad sam vidio, tek sam poceo da ga psujem. Ova zena sudija me smiruje, i rekao sam joj da mi ga dovede na suceljavanje. I da necu da platim.

Nikad me nisu zvali i nisam platio kaznu.

Ali mogu, ka' ovo govn0.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bilo je takvih prica na forumu dosta,meni se to nije jos desilo,a dosta puta su mi zapisivali podatke na neki list ili u neku svesku njihovu.A iskreno nikad ih i nisam pitao zašto me zaustavljaju, mislim da sa takvim ponasanjem samo mogu naštetiti sebi (govorim za sebe,jer nemam fin nastup prema policiji )
    Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Desilo se i meni, za neupaljena svijetla, isto su rekli nesto tipa "nema veze, oprastamo ti" nesto u tome stilu, i posle je eto prijava na kućnu adresu, a ima jos mali milion prica za istu stvar...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

a jel ti traze sve one podatke kao kod prijave? ime majke, djevojacko majcino i ostale idiotizme? ako to nema lagano mozes oborit prijavu i jos ih prijavit zbog toga

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Meni kad me zaustave, u nekih 60% slučajeva, uzimaju ime, ime oca, prezime i adresu, i nikad ne kažu koji je razlog

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i meni se desilo. isto su mi tako poslali na kucnu adresu. na tom mjestu me, otkad sam prije 2 godine platio kaznu, vise nisu zaustavljali. prekrsaj se navodno desio ljetos (maj/jun) a kazna stigla u septembru ili oktobru. kako i sta rade pojma nemam al im to sigurno necu platit. sluzbenika, koji je donio papir poznajem, pa rece da ce ga nedje zaturit, dako zastari. luda kuca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

on mora da dokaze da je danas zaustavio i legitimisao 50....100....150 .... osoba

Kako mislis da to opravda ako ti ne zapise ime i prezime?

i sta ako se medji tih 150 osoba koje je danas "zapisao" slucajno nadje neko lice koje se potrazuje ?

I na kraju krajeva , zasto si toliko isprepadan ako te sluzbeno lice legitimise ( na sta inace ima pravo) ...pa nije to forum
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Ja sam isprepadan baš zbog toga što može tako da mi uvali neku kaznu ako mu prifali za njegovu dnevnu "kvotu", ja sam totalno nemoćan pred sudijom da išta dokažem

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Sad gledam na "Podgoricke legende", davno je izbacena ova slika...Je li realno ovo?2 dana da nema struje u citavom gradu totalni kolaps bi nastao.
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja imam jednu kaznu od feb 2012, za prekoracacenje 30e, je li zastarala od kad je stupio novi zakon na snagu?

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,797
    Thanked in
    1,602 Posts

ne.

vec pocelo divljanje po gradu od kad nema pauka
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Glenn_Q View Post
    Nije nekulturno ali mi je malo glupo da mu trazi obrazloženje zašto mu traži dokumenta, može bit neregistrovan, može bit bez vozačke, može imat drogu u gepek, može bit fugitive itd.
    Kada sjediš u kafiću sa prijateljima, ti takođe možeš bit fugitive, možeš bit ilegalno u državi, možeš imat drogu u debelom crijevu itd, ali nadam se da to ne znači da bi bez pitanja ustao, pošao za policajcem, dao dokumenta, obnažio se i dohvatio rukama nožne prste na zahtjev toga policajca. Što bi učinio da ti dođu na stan i izdavaju naređenja tipa Otvori, Izađi, Daj dokumenta, Otvori plakar i slično?

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    on mora da dokaze da je danas zaustavio i legitimisao 50....100....150 .... osoba. Kako mislis da to opravda ako ti ne zapise ime i prezime?
    To nije moj problem.

i sta ako se medji tih 150 osoba koje je danas "zapisao" slucajno nadje neko lice koje se potrazuje?
    Toga jednoga bi uhvatio, ali bi trebao biti predmet 149 žalbi za maltretiranje građana i bit kažnjen.

I na kraju krajeva, zasto si toliko isprepadan ako te sluzbeno lice legitimise (na sta inace ima pravo) ...pa nije to forum
    I ja imam to pravo. Koliko ja znam, ne postoji zakon koji mi brani da ti priđem i kažem "Dobar dan. Lična dokumenta, molim". Tvoj je izbor hoćeš li mi ih dati isto kao što je to tvoj izbor kada ti ih policija traži.
    ★

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by RoNN|3 View Post
    Kada sjediš u kafiću sa prijateljima, ti takođe možeš bit fugitive, možeš bit ilegalno u državi, možeš imat drogu u debelom crijevu itd, ali nadam se da to ne znači da bi bez pitanja ustao, pošao za policajcem, dao dokumenta, obnažio se i dohvatio rukama nožne prste na zahtjev toga policajca. Što bi učinio da ti dođu na stan i izdavaju naređenja tipa Otvori, Izađi, Daj dokumenta, Otvori plakar i slično?
    Ideš u krajnost.
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

A ti impliciraš da mi policija može oduzeti neka prava, a neka ne može na osnovu toga koliku nelagodnost trpim. Prava su prava. Ili ih imam ili ih nemam.
    ★

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Jesu mili,ako ne zivis na Balkanu

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Page 221 of 876 FirstFirst ... 121171211217218219220221222223224225231271321721 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)