Ne znam sta da ti odgovorim.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Ne znam sta da ti odgovorim.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Policija te zaustavi. Vozio si neregistrovano vozilo. Ti tvrdiš da nijesi. Odlaziš na sud. Pojavljuju se policajci koji su te zaustavili. Koji dokaz će oni iznijeti tamo? Ti tvrdiš da nijesi izlazio iz dvorišta toga dana.
★
krsta mi ili nemas polozeno ili si polozio prije 5mjeseci
f6
krsta mi, nikad te zustavili nisu
f6
e sad ti znas bolje no on...a sto ako on tvrdi da mu je registrovan, kako ce ovi iz registra to da dokazu jel? zapitaj se malo, mislim da je upravu
f6
To vec ne znam,nisam gleda tu epizodu Horejsia![]()
oces to da kazes da on laze? hahahaah
f6
ako zaustave vozilo i suvozac nije vezao pojas,pise li njemu kaznu ili njemu i vozacu?
sto ako je suvozac maloljetna osoba?
She is only here to annoy herself!
e onda vjerovatno placa vozac,barem po nekoj mojoj logici.
nema to veze s vezom(interesantno je kako se progurala ta prica), vozac je odgovoran za sve sto se desava u vozilu...
Ja znam za slucaj da je kaznjen suvozac. E sad, ako to nema konkretno propisano u zakonu, onda kako cajcu pane na um.
a koji je razlog
I can't agree more.
TAKUMI
Mislim da nijesi razumio kuda idem sa ovim. Ja ne tvrdim da dokaza nema i da mi ne mogu ništa, nego da ih ima i kada me ne zaustave. User tvrdi da ti ne mogu ništa ako vide da si napravio prekršaj, a ne zaustave te.
Datum izdavanja ne dokazuje da sam ja vozio. Ja mogu tvrditi da su mi ga iz dvorišta iznijeli itd, nego, kao što rekoh, to nije poenta.
Upravo o ovome govorim. Komentari su poražavajući.
★
je li realan ovaj klip...covjek ga pita za razloga, a ovaj odgovara sa "jel' vi to mene zajebavate"..
Ovo samo na Balkanu ima..
Last edited by Orgullo; 26-01-13 at 00:39.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
ja da sam na mjestu policajca pozvao bih interventnu pa nek snimaju njih, oni znaju dobro da su u Srbiji i da tu ne vaze ista pravila kao na zapadu
Što bi učinila interventna? Ta "pravila" važe upravo zato što svi muče, trpe i sarađuju sa njima. Nekada se zapitam zašto se naša policija ne sprda sa nama kada svi slušaju njihova naređenja bezpogovorno. Recimo, umjesto "Otvori prtljažnik", kaže "Deset čučnjeva" ili "Mekeći" i sl.
Ovo su vjerojatno neki pristojni ljudi, a da su neki pijani beogradski mangupi, bilo bi komentara tipa "Majmun drotovski, mater li mu njegovu".
★
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks