bogame je lendl učinio dobar posao...
a viđi mu pink vezice![]()
bogame je lendl učinio dobar posao...
Toooo!
Uh...Kako ce ovo da zaboli mareja!
![]()
Evo ga je zaboljelo najstrašnije
Ovo ide u 5 setova...
Имаш га Федекс сад!
ima ima...
super![]()
aj doma, deda!![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Dobi bgm Marej,jes da sam veliki navijac Fedexa,ali dosta mu je sto ga niko nikad stici nece,i da je najbolji igrac svih vremena,Marej kukavac muci se a ne da mu se da osvaja,U Nedelju on i Nole,navijam za Novaka samo zato sto je nas,inace po meni ima najmrzniju igru od svih prvih 5 rangiranih,tj 4
kakvo finale nas ceka u nedelju 09:30![]()
ako novak bude igrao 65% igre protiv ferera,dobija mareja sigurno!
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
A igraće Novak i sto posto, njega baš i krasi taj kontinuitet igara u zadnje vrijeme, ja ne pamtim kad sam gledao meč u kojem se moglo reć ono da nije njegov dan.
Ali pitaće se tu i Marej budi siguran, momak igra na vrhunskom nivou, naročito poslije zlata u Londonu i sigurno je za Đokovića on najteži mogući protivnik...
Nikad se manje nijesam nervirao kad sam gledao Federerov meč. Mislio sam da poslije skromnih 49 vinera u 5 setova protiv Tsonge ne može gore. Ovaj put još manje: 43. Za njegove standarde smiješno. Murray mnogo bolji. Sad da ga vidimo. Dokazao je da može osvojit GS turnir. Ostaje da nam dokaže da iz ovako iscrpljujuće pobjede izađe ne umorniji već jači kao što izlaze Nadal i Đoković. Ukoliko se to desi, jasno je da je Lendl napravio zvijer od njega.
Dick Laurent is dead!
Taj 'deda' je najbolji teniser svih vremena. Taj 'deda' i dalje moze dobiti bilo kog tenisera iz top 5 i osvojiti GS. Tog 'dedu' ste otpisivali par puta a on se vracao i objasnjavao neke stvari.
Sto se tice meca. Federer je imao nevjerovatno los procenat prvog servisa (premalo as udaraca i servis vinera). Previse puta je neke lake forhende slao u aut, previse je imao gresaka iz bekhenda.
Sto se tice finala, po meni je to 50-50.
I don't get lucky. I make my own luck.
a ne mrzim ja cojeka, samo na ovaj nacin govorim da ne zasluzuje onako tranjavom igrom da udje u finale
sto se tice toga "svih vremena", to moze znaciti nesto nekome ko nije pratio nista od tenisa.. onaj ko nesto zna o velikanima poslednje decenije, jasno mu je zasto je po cframa "najbolji svih vremena". Po meni nista bolji od Nadala i Djokovica, samo sto je on trku poceo godinama prije njih..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Neki koji malo bolje znaju od mene o tenisu ga proglasise najboljim svih vremena. Pa eto ne znam. Vrlo je moguce da clanovi CdM-a bolje znaju.
Evo ako Nadal i Djokovic preteknu Federera, oni ce biti najbolji svih vremena.
Sta znam, mozda je vrijeme da Murray osvoji taj Australian Open i slomi srce ionako napacenom srpskom zivlju.
Dakle nije Fed uspio da spasi Djokovica. Marej osvaja dva slema u nizu, uz velike izgleda da ide dalje. Bice svega ove godine. e ovdje je pokazao koliko moze u stvari, obratite paznju koliko je igrao iz terena, i agresivno. Ivan Grozni je zasluzio titulu SER-a. Marej danas 21 as bez DF wtf? 62 vinera.
Fed je opet kralj TB, ako je bilo padova u 13. gejmu jedno vrijeme, sada je opet ona hladnokrvna zvijer kad treba.
Upravo. Kao sto rece i amnesiac gore, sve ovo je Lendl odradio. Sef. Pravi covjek za Endija.
Vjerovatno stvar koja je presudila mec.
Ne zeleci da umanjujem pobjedu skota, pumba moras priznati da je fed imao previse nekih gresaka koje on ne pravi (koliko je samo bekhenda poslao u mrezu), a i premalo asova i servis vinera.
ps. Stara dobra zelena podloga. Steta sto su je makli.![]()
Vjeruj mi leo da sam očekivao lakšu pobjedu Mareja. Fed je imao dobru kampanju, polufinale, izbaco je Congu i to je to. Samo da zadrži ovaj ritam, na jednom GS će otići korak više i to je super. U petom setu recimo nije imao duha, jednostavno godine malo smetaju, zato je on postao autsajder, ali sama činjenica da je odveo Mareja u pet setova najavljuje da je spreman da se bori! Od servisa puno zavisi, Marej mu je danas dao mrvicu lakih poena, sve je riternirao. Jeste da je imao Škot mnogo UE, ali je natjerao Federera precesto da se brani. Sve u svemu odlican mec, ocekivan epilog!
Mislim da Đoković ima veliku prednost u finalu i da bi ovo za njega trebala biti jos jedna pobjeda u nizu
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
evo jedan veoma duz komentar na ovaj mech od sase ozma... http://www.b92.net/sport/tenis/maste...&nav_id=680695
sta mislite o zenskom finalu ? navijam za NA LI ...a evo sta je uradila azarenka tokom meca sa sloun stivens ... http://www.b92.net/sport/tenis/maste...&nav_id=680523
andre agasi... http://www.b92.net/sport/tenis/maste...&nav_id=680617
Dobro Fed je uvijek za polufinale, ponekad naidje na Congu i Berdiha (koji uvijek protiv njega odigraju jedan nemoguc mec). Slazem se da je u petom setu je potpuno pao, ali ovo je sasvim dobar pokazatelj da moze uzeti jos koji GS. Jer Marej do danas nije imao jaceg protivnika, zato sam i mislio da je Fed blagi favorit.
Bookmakers - koju to veliku prednost ima djokovic? Ne igra protiv berankisa, no protiv tenisera koji je trenutno u najboljoj formi na turu. Previse olako se shvata Marej ocigledno. Sto rece gore amnesiac ukoliko skot izadje jaci iz ovog duela, dobice novaka. Uostalom kvota na Mareja je 2.50, fin nacin da se zavrsi januar mjesec.
Sto se tice zena, Azarenka ima tu povredu, ali se nadam da ce uspjeti da pobijedi, cisto da Serena ne bude na 1. mjestu.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks