istina vidi se na onu naljepnicu...
istina vidi se na onu naljepnicu...
She is only here to annoy herself!
mogu i dok vozis 80 jer se dobro vide ti brojevi
She is only here to annoy herself!
Da , ali onda nema dokaz da si vozio neregistrovano auto. Zamisli: zove sluzbu, provjeri tablice, vidi nisi registrovan i dodje kod tebe kuci da ti pise kaznu. Pa po kom osnovu ce je onda napisati ? Najjace da ti sjedi kuci i pise kaznu, jos ga ponudis rakijom, pa posle i alkotest da uradite.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
sve, sve, ali kazna za kuku???
Kuku im u glavu
Tu es mon héro!
Opet njihove kazne od 20-50e. Kuka je ili sklopljena ili ne, na osnovu cega se cijeni 20 ili 50e, nije mi jasno
f6
Valjda kod tih "od do" kazni, najmanju pise pandur na licu mjesta, a ako ides na sud onda je vec "od do", zavisi sta sudija kaze.
Pomenuto je to bar 100 puta na ovom i na skoro svakom ostalom topicu na ovom dijelu podforuma... Ako priznaš i odma potpišeš kaznu koju ti napiše policajac plaćaš najmanju cifru... Ako ne potpišeš ideš na sud pa tamo sudija određuje imajući u vidu prethodne prekršaje...
#fakenews
ako je privredno lice, sluzbeno vozilo, moze ici na licu jesta i ona veca JA MISLIM..
Drug iz Australije mi je dolazio ljetos, vozio je iz Austrije do Crne Gore... OD granice do Niksica su ga dva puta zaustavili i potpuno mi je bilo nejasno zasto je morao da plati sva puta po 50e, u kako on kaze "hostage exchange situation" jer nijesu htjeli da mu daju nazad dokumenta dok ih ne casti. Australijski pasos, auto na Austrijske table, prica samo engleski i plus je azijat!kakav zicer da se sklapi po usima
Drug iz Australije ti dolazi iz Austrije, priča samo engleski + je azijat. Seems Legit
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Australijski pasos a austrijske table...nezgodno...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
ka da je ovaj nas plavac vidio AUSTRALIA AUSTRIA... hahaha
f6
Ja mislim da nije, nego policija svejedno radi što joj je volja jer ih ljudi ne prijavljuju iz raznih razloga. Ovo nije Sjeverna Koreja.
Zaustavljanje i oduzimanje (resp. provjera registracije) su odvojeni događaji. Samo oduzimanje heroina i provjera registracije ne moraju biti nelegalni kada si zaustavljen. Ima raznih scenarija.
A koji dokaz imaju ovako? Ne mora ti niko dolaziti u kuću, nego ti poštom pošalju jednu uplatnicu i obrazloženje.
★
Mora da je mislio da iz Austrije svercuje kengure...
Originally Posted by Nk-001
Pa ima dokaz ako te zaustavi, vozio si neregistrovano auto. ne moze ti poslati uplatnicu jer nema dokaza da si vozio neregistrovano auto. Inace bi mogli da uzmu listu neregistrovanih automobila i vlasnicima da salju kazne da su vozili, a ovi nidje ne. mrdaju iz dvorista.
Drugo, kako ce znati da imas vozacku dozvolu ako te ne zaustavi i zatrazi istu ?
ovako....
Da je srece... Nikad pa ni tad necemo ovo imati.
A ostaje i pitanje vozacke ?
Mene su jedno vrijeme redovno zaustavljali na isto mjesto, jos mi policajac i ime i prezime zapamtio, pa me pusti kad vidi da sam ja.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks