e ja ne mogu objektivniji bit s obzirom da mi je gtr najmiliji auto na svijet i kad tad cu da zagrebem jedan, al ne prvu seriju
Svi se kvare..relax![]()
Sjećamo bogami, japanci svemoćni![]()
e ja ne mogu objektivniji bit s obzirom da mi je gtr najmiliji auto na svijet i kad tad cu da zagrebem jedan, al ne prvu seriju
Svi se kvare..relax![]()
Originally Posted by my name is ...
samo sto se neki kvare manje a neki vise, to sto ti nisi imao kvarova na takvom motoru ne znaci nista, ima i ljudi koji voze Zastavu 30 godina i nijednom im se motor nije pokvario(doduse ti su Fiatovi motori bili mnogo kvalitetniji od kasnijih Rakovicinih)
anywayz, Honda zakon ocekivano![]()
She is only here to annoy herself!
niz istih primjera,takve vozace imamo u nasoj zemlji,sramotno
ako ko sjecase poznatog crnog Evolutiona X ,,mr,, serije u pg, petra lazovica
autu je turbina rikavela posle nepunih 20ak hiljada
auto svako jutro u skolu u 6ura na -munus,baha 200 do grada,sa sve 4tvoro u kola,gasenje prije no sto ga parkira
tako svaki dan po jedno 10-15 puta
ista stvar kao i za njegovu crvenu mk5 gti isto nije drugo bez kvara bila
no dobjo :P
ne moram ni da ti pominjem koliko je glupo poredjivat zastavin...tj bilo koji npr od 1.1 do 2.0 NA motor.
Nece ni meni prsnut blok niti izlecet bregaste sa sve ventilima. Crkavaju senzori, elektronika, eletktromagnetni ventili, i sitnice neke. A toga i nema na ove 'stare/male' motore
Komsija ima zastavu, pali je jednom u 3 mjeseca cisto da radi tih pet minuta. Uglavnom mu upali iz prveDo sad bez kvara..a sta i ima da se pokvari
Originally Posted by my name is ...
:o
a te sitnice Japanci najbolje i rade i zato se najmanje kvarerekao bih da je TFSI komplikovaniji od tvog motora(ipak je i direktno ubrizgavanje u pitanju) i logicno je da skuplje kosta u eksploataciji mada normalno ne mora svaki put bit slucaj
Nisam otvorio TFSI, jesam TDI PD...ono je sramota sto su ljudi napravili.
TAKUMI
treba si ih zvat svasta da im kazes
Seik neki poklonio srbiji 3 blindirana GL 500 vrijedna skoro 3mil €… E jeste jedan vrijedi milion! Nidje veze.
Sent from my HTC HD2 using XparentCyan Tapatalk 2
Blindirana auta u krv koštaju, još ako imaju najveći stepen zaštite, zato mi je smiješno kad neko kaže da je neko auto blindirano kod nas, vide dupla stakla i to im je odma blindirano![]()
Ne kazem ja da ne kostaju. Ali ni jedan nije 1mil stvarno.
zasto nije?
turski 7 serije u pg sto je je placen preko 700k![]()
Ja sam vidio S500, star 5-6 godina sa B7...cijena mu je bila oko 350 000 eura.
Ovi bulletproof i modeli ispod kojeg mozes stavit 10 kila vitezita su nevjerovatno skupi.
Last edited by Fabia_Elegance!; 23-01-13 at 17:19.
TAKUMI
Gdje nađe tu informaciju da su im poklonili blind kola ? ja evo guglah niđe nema.
Na fb neka stranica izbaci.
a sto se cini:highly_amused:
RTS1 dnevnik u 19.30
GL500 B7 x3
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Bome taj kosta...
TAKUMI
Bgm poklanjali bi i nama da Milo nije htio preveliki zalogaj, kad su se informisali da kupe veliku plažu - Ulcinj, postavio im je uslov da kupe i prvu banku uz to i ovi naravno pobjegli kad su viđeli kako stvari kod nas funkcionišu...zato su im Srbi dali Vojvodinu i dobili G klase![]()
sounds like a good deal...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks