Bogomi ka da je Armstrong jedini američki sportista koji se dopingovao kad oni nisu ni testirani u to vrijeme pa se sad otkriva iako lično mislim da je čovjek ostao bez banke u dzep pa sad pokušava da napravi film![]()
Kakav set ovo je milina bilo gledat!
Bogomi ka da je Armstrong jedini američki sportista koji se dopingovao kad oni nisu ni testirani u to vrijeme pa se sad otkriva iako lično mislim da je čovjek ostao bez banke u dzep pa sad pokušava da napravi film![]()
deuscroix
Aahahahahah sto vrati cojek sad ovo je nevjerovatno.
Masa postavlja neke nove standarde u tenisu. Protivnici ponovo prepustila samo 1 gem.
Kakvo gazenje.
I don't get lucky. I make my own luck.
Pa dobro, može i kao Novak što je odgovorio. Samo me zanima odgovara li isto kad ga neko pita nešto o nekoj ženskoj osobi, igračici, glumici, bilo kome. Odgovori li da izgleda dobro ili kaže da bi je odrao od **rca. I to bi bilo iskreno, bez dlake na jeziku... Ili bi i bilo dlake, zavisi depilira li se dolje.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Strasan mec...zao mi vavrinke
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
wawrinka svaka ti cast na fantasticnom mecu posebno u prvom setu !
ali....jedan je No1e !!!!!!!!!!
odlican Vavrinka. Djokovic ga je dobio na iskustvo
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
mec zivota vavrinke i na kraju jos jedan epski trijumf djokovica. ovo su najsladje pobjede ali i najbolnij porazi
iskreno, svajcarca mi je na kraju bilo zao... ali ne i ovdasnjih "sajber svajcaraca" koji su se valjda ponadali ili sta vec.. ali, no pasaran! 8)
Mech zhivota ili ne, ako Djokovic bude onako igrao protiv top10 protivnika ima da ispane. Mora da podigne igru ako misli da uradi neshto na ovom turniru.
Deserve's got nothing to do with it.
ovoga djokovica ne treba gledati,sijede mi od njega izadjose..........
Teško će mu bit protiv Berdiha.
Federer prelagano. Ovaj Raonic je jedno obicno drvo, iskreno receno.
Djole ce zbog ovo meca tek da ispasta...Prerano se istrosio. Mada, znamo svi da se ''puca'' nekim steroidima...
Podgoricanin sa kanadskim pasosem.![]()
Udarci potpuno nerazradjeni. Igra na mrezhi nedovoljno dobra za izrazitog servisera. Ima solidan court coverage i dobar prvi servis, i to je to. Ko je Federer znamo svi, ali kad pogrijeshish 20 cistih udaraca (i forehand i backhand) na mechu, onda ti nije kriva igra Federera. A nije da je ovo bio neki one-off losh dan-stalno tako igra i stalno tako grijesi.
Sve u svemu, predvidjam mu karijeru taman ka' Izneru. Tu vrcenje od 10-30 mjesta, mozhda koji put upane u top 10 i to je to.
A ja baš očekujem Đokovićevu pobjedu u 3 seta. Sam Berdych je priznao da mu je Đoković noćna mora. Ne odgovara mu nikako.
Head to Head
Kako je Federer bio baksuzan sa žrijebom. Ne samo što mu je Murray u njegovom dijelu žrijeba, već će ukoliko prođe Tsongu (što je uvijek teško) imati potpuno odmornog Murraya u polufinalu. Čak i ukoliko to prebrodi biće to vrlo tijesan i dugačak meč što mu nikako ne odgovara. Mislim da u drugom dijelu žrijeba Đoković neće imati velikih problema da stigne do finala. Njemu i Nadalu onakve pobjede samo podignu moral. Dovoljno je mlad i već je prošle godine dokazao da mu nije problem odigrat dva maratonska meča zaredom.
Dick Laurent is dead!
Murray ima ubjedljivo najlaksi zrijeb do 1/2, Barankis pa Simon ciji stil igre Murrayu potpuno odgovara pa Chardy. Ipak mislim da, ukoliko Fedexa bude sluzhio servis kao danas, Murray postaje ne toliko teshko savladiva prepreka. Iskreno, vishe se bojim Tsonge. Kod onog tipa nema sredine-ako krene da pogadja dobice svakog na planeti.
I ja ocekujem da ce Djokovic dobiti Berdiha, ali nisam toliko siguran da ce dobiti i Ferera, jer u poslednja 2 kola Novak nije pokazao zavidan nivo igre. Pogotovo protiv Vavrinke gdje je bio bash van forme (a Vavrinka naravno NIJE odigrao mech zhivota, kako to lupaju komentatori).
Nevjerovatan podatak je da Federer još nije izgubio servis, a toga se sjećam samo nekad na travi. Obično se opusti u nekom gejmu kad ima ubjedljivu prednost i izgubi servis. Jednom je, npr pobijedio Nalbandiana 6:3 6:0, a izgubio je servis. Ovaj put se po tome vidi da je fokusiran maksimalno i pored spore podloge. Četiri meča i četiri spašene brejk lopte. Mada to ništa ne znači, jer je i Đoković bio bez izgubljenog servisa pa je protiv Wawrinke izgubio 7.
Za Murraya je rano bilo što reći prije polufinala. Simon mu je stara mušterija, a ostali nijesu vrijedni pomena. Ali, i on je ranije znao da se izglupira i izgubi neki set. Sada se vidi da je fokusiran a žrijeb mu je prelak do polufinala.
Dick Laurent is dead!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks