Procitao sam to i tako uradio,stoji mi
Standard Shipping (averages 10-20 business days)
ispod cijena patika nema nidje + postarina. kad sam oznacio vise prodavaca, ovaj je stojao cijena + free shipping, ali ne bih da se zeznem zato pitam ?!
Procitao sam to i tako uradio,stoji mi
Standard Shipping (averages 10-20 business days)
ispod cijena patika nema nidje + postarina. kad sam oznacio vise prodavaca, ovaj je stojao cijena + free shipping, ali ne bih da se zeznem zato pitam ?!
Koliko ja vidim kad kliknes na uptempoair Shipping Information dobijes ovo http://www.amazon.com/gp/aag/details...s#aag_shipping
gdje pise da je shipment europe standard 39.95. E sad je pitanje sta znaci standard. Valjda obicna posta a ne DHL i sl.
Tako da ja mislim da shipment nije free za patike
Aukcije Crna Gora
www.plavo.me/aukcijecrnagora
Nismo ni mi više mimo svijeta :courage:
Sajt ima mogucnost:
* postavljanja neogranicenog broja proizvoda svih kategorija
* mogucnost aukcije i "kupi odmah"
* placanje se vrši direktno između kupca i prodavca kešom, preko računa, ili Western unionom. (u buducnosti i online placanje putem Moneybookers).
* proizvodi mogu da se šalju poštom ili da se preuzimaju kod prodavca
* bez provizija
Ukoliko želite da prodajete i šaljete širom Crne Gore, a i trebali biste jer uvjek nekome nešto treba to što vi imate a vama ne treba :courage:, poštarinu lako možete izračunati na sajtu pošte http://www.postacg.me/main.php?idstr=704
a nemate sto racunat, paket 200g vrijednosti 10e za usa kosta evo ovoliko http://prntscr.com/pqla6
manje vise sprdnja.
a inace u zadnje 2 mjeseca od 20 paketa mi je 5 izgubljeno. ima li kraja ovome?
Ok.Hvala. masster !
Nov sam u svemu ovome... Može li pomoć oko registrovanja na shipito.com. hocu da kupim ove patike http://www.ebay.com/itm/FILA-Mens-Ba...779120864?var=
pa da ih salju na Shipito, pa Shipito meni. Zakočim kod registracije na Shipito, da li tu treba da prethodno platim 8.5$ ili sta vec, uglavnom kad dodjem tačke 4.Payment, kaže mi ovo:
Attachment 102633
Molim za pomoć.
Treba da imas na kartici te pare jer ti ih odma skinu pri registraciji, da bi verifikovali karticu. Kasnije ti te pare stoje na racunui shipito ti ih uracuna za posiljku...ako znas engleski sve pise...lagano je
alien preko cega saljes ti?
nisam ispratio pricu od pocetka ..
the World's leading dance event
Sensation
Baterija za laptop sa aliexpress-a ? Da ili ne ? I razlika izmedju China Post Air Mail i Hong Kong ? Nisam narucivao sa ali-a do sad pa ne znam
Jeli iko naručivao knjige sa bookdepository-ija da bi mogao da potvrdi da je poštarina besplatna?
Hvala Kradem Šahte. Pročitah kasnije, dusa mi bilo da čitam sve u startu, ali kad zakočih, morao sam. Ima li neko iskustva sa Shipito.com, da li su pouzdani? Uzeo bih patike na e-bayu, ali rade samo US dostavu. Koliko je to pouzdano uopšte. Vidim da mnogi imaju problema sa dostavom i čudima. Koje je realno vrijeme da će mi to stići od prodavca iz Amerike, preko Shipito-a?
13 decembra sam narucio bros iz kine,jos nije stigao,sta da radim?
Preko shipita je meni stiglo vise od 50 posiljki, nikakvih problema nikad, posiljke su bile od 30 do 3000 euraSto se tice vremena sve zavisi koji shipping izaberes, moja ti je preporuka USPS priority airmail jer DHL/FEDEX a cak i USPS Express DERU. Znaci gledaj samo da ti ne pise EXPRESS u nazivu shippinga, jer samo tako neces placat svakakve harace. Odprilike obicnim usps-om do 18 dana ces cekati paket.
Last edited by BiTrAtE; 21-01-13 at 10:41.
Kupio sam 10.01. neki kaiš eksperimentalno iz Kine za sitne pare (prvi put kupujem), China Post. Tracking number mi je poslao ovaj Kinez Indijanac (2660058). Međutim, kad ovaj broj ukucam, ništa mi ne izbacuje, čak ne piše u statusu ni da je primljeno na poštu. Može li obrazloženje i hvala![]()
Last edited by LeonThePro; 21-01-13 at 11:08. Reason: stamparska greska
2660058 je tracking number, a vidim kroz razne prethodne popstove da su tracking numberu 'ozbiljniji'. Da li je on samo bez veze 'mlatnuo' neki broj? Kaže da mi je istog dana poslao kaiš, u šta sumnjam.
Uvijek pratis reputaciju prodavca (da bude 99% plus) iskreno i meni je taj tracking code sumnjiv.
Predpostavljam da je airmail posiljka, kao takva bi morala da ima tracking code od 13 karaktera u kombinaciji sa slovima (prva dva i zadnja dva karaktera)
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks