Page 113 of 151 FirstFirst ... 1363103109110111112113114115116117123 ... LastLast
Results 2,801 to 2,825 of 3775

Thread: Vase misljene o kupcima i prodavcima sa ovog foruma

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Osim da to stvarno nije demo tel. Svakako, cekamo da se javi odje.
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nece se 'RADAR' javljati... on je odradio sto je odradio i vjerovatno je prodao tvoj telefon i sad trosi pare i hvali se kako je uspio da te ispali... al klosara ima svuda pa evo i po internetu... nazalost... al jedna skola vise, od sad opreznije sa trgovinom
    Sjedi ti, ja cu mi donijet :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

ne mogu vjerovat da je to napravio,stvarno je no coment.:stupid:vise nego klosar.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by redlaw View Post
    Nazalost sam prinudjen da napisem ovaj mali dopis ili sto li je vec visto da korisnici ubuduce paze što rade i da možda nauče kroz moj primjer.

Momak pod nickom Radar(profil je u linku)je prodavao/kompezovao Samsung Galaxy S3 koji nije imao GSM mreze tj. signala. Opcija NO SERVICE za ove upucenije koriniske foruma. Poslije naseg prvog susreta ja sam mu ponudio moj full ispravni i u odlicnom stanju Samsung Galaxy Nexus po principu "glavu za glavu". On je trazio da se prida novac i nekih 20e ali se nadjemo na 10e. Tvrdio je da je uredjaj radio ali da je zbog softvera bio ostecen IMEI broj (serijski broj telefona) i da sada ne radi. S obzirom da sam upucen u datu problematiku, sto mogu potvrditi i par forumasha, odlucujem se zamjenu. Ja mu predajem telefon + punjac sa USB kablom. Dobijam telefon+slusalice+kutiju koja ne pripada uredjaju i bez punjaca. Ok, rekoh sebi, imam punjaca dosta neka ide. Poslije svih 100% ispitanih metoda da se uredjaj vrati u normalo stanje ovo se ne ostvaruje i odnosim ga u servis gdje se ponovo preispituje i dolazim do saznanja da je telefon zapravo DEMO MODEL koji se koristi kod operatera tj. sve mu radi OSIM SIGNALA jer logicno ako ga neko "digne" nece mu biti puno od koristi. On je tvrdio da je radio ali ovaj aparat nije mogao nikako raditi jer jedostavno na ploci telefona su falili djelovi.

Tako sam ostao bez mog aparata sa poluispravnim uređajem (oštećen za nekih po mojoj procjeni 220e). Prinuđem sam da ovako JAVNO ispričam svoje iskustvo. Tako da je ovo ispala prevara i molim Vas da obratite pažnju i da kupujete od korisnika koji imaju više postova i koju su uključeni i u druge rasprave osim pdf PRODAJA.

Pozdrav svima,
    Marko
    Ovo je krivicno djelo,prevara, zabluda, pasivna ,aktivna, kako god, mozes na sud slobodno.

EDIT:Eo ga nadjoh u krivicni zakonik CG

Last edited by dinonodi; 19-01-13 at 22:41.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    48
    Thanked in
    43 Posts

Quote Originally Posted by dinonodi View Post
    Ovo je krivicno djelo,prevara, zabluda, pasivna ,aktivna, kako god, mozes na sud slobodno.

EDIT:Eo ga nadjoh u krivicni zakonik CG

ne zatvor nego novcana kazna, to ih vise boli

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Evo ovo fali na telefonu tj ploci.. Na DEMO telefonu je ovo namjerno iskljuceno tj uklonjeno. W1 i W2 moraju da se stave zbog standarda ali ih obicni korisnici ne koriste i nemaju potrebe. RM konektor je jako bitan kao i ona donja antena koja dira kuciste a kablic vodi ka gornoj anteni kao i FM radiju.

Last edited by redlaw; 20-01-13 at 09:16.

Thanks Thanks Given 
    117
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nazalost sam prinudjen da napisem ovaj mali dopis ili sto li je vec visto da korisnici ubuduce paze što rade i da možda nauče kroz moj primjer.

Momak pod nickom Radar(profil je u linku)je prodavao/kompezovao Samsung Galaxy S3 koji nije imao GSM mreze tj. signala. Opcija NO SERVICE za ove upucenije koriniske foruma. Poslije naseg prvog susreta ja sam mu ponudio moj full ispravni i u odlicnom stanju Samsung Galaxy Nexus po principu "glavu za glavu". On je trazio da se prida novac i nekih 20e ali se nadjemo na 10e. Tvrdio je da je uredjaj radio ali da je zbog softvera bio ostecen IMEI broj (serijski broj telefona) i da sada ne radi. S obzirom da sam upucen u datu problematiku, sto mogu potvrditi i par forumasha, odlucujem se zamjenu. Ja mu predajem telefon + punjac sa USB kablom. Dobijam telefon+slusalice+kutiju koja ne pripada uredjaju i bez punjaca. Ok, rekoh sebi, imam punjaca dosta neka ide. Poslije svih 100% ispitanih metoda da se uredjaj vrati u normalo stanje ovo se ne ostvaruje i odnosim ga u servis gdje se ponovo preispituje i dolazim do saznanja da je telefon zapravo DEMO MODEL koji se koristi kod operatera tj. sve mu radi OSIM SIGNALA jer logicno ako ga neko "digne" nece mu biti puno od koristi. On je tvrdio da je radio ali ovaj aparat nije mogao nikako raditi jer jedostavno na ploci telefona su falili djelovi.

Tako sam ostao bez mog aparata sa poluispravnim uređajem (oštećen za nekih po mojoj procjeni 220e). Prinuđem sam da ovako JAVNO ispričam svoje iskustvo. Tako da je ovo ispala prevara i molim Vas da obratite pažnju i da kupujete od korisnika koji imaju više postova i koju su uključeni i u druge rasprave osim pdf PRODAJA.

Pozdrav svima,
    Marko
    Procitah jutros ovaj post i evo da potvrdim ovo sto se Marku desilo, jer se upravo SVE isto i meni desilo. Lik je iz Berana studira odje, smjesten je u plavom domu. Prije svega tel ne moze da se zakljuca, jer posle par sekundi ekran se pali i pocinju da se vrte reklame, tako da jedino moze da radi na punjacu jer se baterija potrosi u roku od par sati. Ja sam tel trgovao od ovoga lika i to sa namjerom da ga koristim kao tablet, nije mi trebao signal. Igrom slucajeva nisam ga uopste probao koristiti prvi dan, nego mi je stojao doma, baterija se naravno potrosila , dok sam se snasao za punjac proslo je par dana(iako mi je recene da ful pak,ali punjaca nije bilo, kutija nije bila od njega,sve ista prica).
    Kad sam poceo da koristim tel vidio sam da me je lik izradio. Nazvao sam ga, rekao da ovo je testni model tel, da mi vrati pare, ja njemu tel. Posle nedelju dana,jer nije bio u PG, nasli smo se,pare vracene i to se tako zavrsilo.
    Tako da znas lik je sa namjerom pokusao da te prevario, zna on dobro o cemu se radi, nazovi ga trazi PARE NAZAD!

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,637
    Thanked in
    2,737 Posts

Ako je znao trebao je reći tada a sada naravno i Nexus vratiti.

Ja imam pozitivno iskustvo sa momkom, doduše kupio sam laptop od njega ima godinu dana...

Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    117
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo View Post
    Ne moze da kaze da nije znao da je "demo" jer je prema prici vise puta rekao da ga je normalno koristio prije kvara.
    Jednostavno ne moze da smisli nikakvo logicno i legitimno opravdanje.
    Quote Originally Posted by Igi View Post
    Osim da to stvarno nije demo tel. Svakako, cekamo da se javi odje.

Jos jednom da potvrdim, tu nema dileme. U pitanju je testni model telefona, demo model, kako god, rekoh tel ne moze da se zajkljuca duze od par sekundi, vrte se reklame na displeju. Jasno je da je bio namijenjen da stoji ne nekom štandu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zaista nevjerovatno. Kao što Dino reče, to podliježe i krivičnoj odgovornosti...

Ali opet treba sačekati momka, da vidimo što će reći. Vidjeh da ga je Noothing obavijestio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nema on sto da kaze, zna se tacno sto je rekao za taj tel, cak i kad je redlaw u jednom trenutku rekao da mu je cudno sto tel vrti one reklamice radar je rekao da nema to veze, to se i na pravim vrti. Rekao je da je tel kupio fol za sebe i da je tel radio sasvim normalno nedelju dana, onda se ugasio sam i kad ga je upalio nestao mu je domet.
    dva i dva su tri

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pozdrav svima,
    Marko

Dobar dan, nisam ulazio na forumu tako da nisam bio upucen odma da odgovrim.

Telefon je bio prodavat duze vrijeme i svi su bili upeni kavo je stanje sa sigalom da je mrtav. Tel je prodabat sa tom manom, ja odje nisam nidje pokusavao da ga napravim, to jest hardvarski. Pokusao sam napraviti ga Softverski, svaka mogucnost je probana. Telefon da nije radio rekao bih nije radio, a signal na njemu je radio i licno ga korsistio. Marko je bio dobro upucen u stanje i lijepo objasnjeno da mogucnost poravljanja je teska.

Dogovrorili smo se sve, on je rekao da ce vjerovatno on pokusati da ga napravi i rijesi problem ili softverski ako ne hardverski.

Prije neku noc kada mi se marko javio porukom za stanje za tel ja sam ga uputio isto da je tel prodat sa problemom sa signalom on mi je odgovorio na to "Vjerujem te. Nista pokusacu da ga popravim. Ne krivim te nista svjesno sam usao u posao".
    Last edited by Radar; 20-01-13 at 11:10.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dobrica View Post
    Nema on sto da kaze, zna se tacno sto je rekao za taj tel, cak i kad je redlaw u jednom trenutku rekao da mu je cudno sto tel vrti one reklamice radar je rekao da nema to veze, to se i na pravim vrti. Rekao je da je tel kupio fol za sebe i da je tel radio sasvim normalno nedelju dana, onda se ugasio sam i kad ga je upalio nestao mu je domet.

TU sam, ne foliram se vec govrim kakvo jeste, nije mi namjerana nikoga prevarit vec govrim iskreno sta i kako je.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Radar, telefon nikako NIJE mogao da RADI, ikad, tj da ima signala, ni tih nedelju dana kao sto si rekao jer je u pitanju DEMO telefon, Rekao si da je radio nedelju dana sasvim normalno, da se ugasio sam i kad si ga upalio on je izgubio signal i od tada ga nema, jedino sto si uspio da ga popnes par puta na crtu dvije i to je to. Da je moguce da se POPRAVI ali ti ne znas koliko to kosta. Ni u jednom jedinom trenutnku nisi pomenuo da se radi o demo verziji vec o pravom regularnom telefonu koji je pokvaren a to je oooogromna razlika.
    Vidim, nije redlaw jedini kojem si prodao ovaj tel vec je on vec imao makar jednog vlasnika sa forum pa ti je vracen. To se isto ocekuje i relaw-u da se uradi.
    dva i dva su tri

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

@Radar

Notorna laž! Rekao si da je telefon radio pa da je stao! No, vidimo se sjutra pa ćemo uživo o tome i nadam se da ćeš se pojaviti.

Marko

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ivanwoi View Post
    Procitah jutros ovaj post i evo da potvrdim ovo sto se Marku desilo, jer se upravo SVE isto i meni desilo. Lik je iz Berana studira odje, smjesten je u plavom domu. Prije svega tel ne moze da se zakljuca, jer posle par sekundi ekran se pali i pocinju da se vrte reklame, tako da jedino moze da radi na punjacu jer se baterija potrosi u roku od par sati. Ja sam tel trgovao od ovoga lika i to sa namjerom da ga koristim kao tablet, nije mi trebao signal. Igrom slucajeva nisam ga uopste probao koristiti prvi dan, nego mi je stojao doma, baterija se naravno potrosila , dok sam se snasao za punjac proslo je par dana(iako mi je recene da ful pak,ali punjaca nije bilo, kutija nije bila od njega,sve ista prica).
    Kad sam poceo da koristim tel vidio sam da me je lik izradio. Nazvao sam ga, rekao da ovo je testni model tel, da mi vrati pare, ja njemu tel. Posle nedelju dana,jer nije bio u PG, nasli smo se,pare vracene i to se tako zavrsilo.
    Tako da znas lik je sa namjerom pokusao da te prevario, zna on dobro o cemu se radi, nazovi ga trazi PARE NAZAD!
    Iwanow jesi ispostovan sa moje strane? reci mi cime sam te to izradio?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

PLus na pitanje da li je u pitanju demo si negirao. I to ne jednom, nego makar tri puta je konstatovano da je cudno sto se reklame vrte i da je to karakteristicno za demo telefone na sto si ti svaki put negirao i tvrdio da je to normalno i da je moguce da je prilikom mijenjanja softwera postavljena ta opcija.
    dva i dva su tri

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Radar

Notorna laž! Rekao si da je telefon radio pa da je stao! No, vidimo se sjutra pa ćemo uživo o tome i nadam se da ćeš se pojaviti.

Marko
    Izvini sta lazem? telefon je radio, signal je drzao savim uredu, odjednom je signal pao? zelim znati sta to lazem?

naravno da ocu se pojaviti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

PLus na pitanje da li je u pitanju demo si negirao. I to ne jednom, nego makar tri puta je konstatovano da je cudno sto se reklame vrte i da je to karakteristicno za demo telefone na sto si ti svaki put negirao i tvrdio da je to normalno i da je moguce da je prilikom mijenjanja softwera postavljena ta opcija.

na telefon je pokusavano svaka mogucnost softvera da se rijesi, da je demo tel ja ga nebih mogao koristi sa signalom dok je radioo. da sam znao od prvog trena, da je sve radio vise bi bio prodavan a ne 210e

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ok. Poštujem odluku i da vidiš zbog čega nema signala. Ovaj sto je meni dat nije mogao nikako imati signala od dana kada je sišao sa proizvodne trake.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Radar, telefon nikako NIJE mogao da RADI, ikad, tj da ima signala, ni tih nedelju dana kao sto si rekao jer je u pitanju DEMO telefon, Rekao si da je radio nedelju dana sasvim normalno, da se ugasio sam i kad si ga upalio on je izgubio signal i od tada ga nema, jedino sto si uspio da ga popnes par puta na crtu dvije i to je to. Da je moguce da se POPRAVI ali ti ne znas koliko to kosta. Ni u jednom jedinom trenutnku nisi pomenuo da se radi o demo verziji vec o pravom regularnom telefonu koji je pokvaren a to je oooogromna razlika.
    Vidim, nije redlaw jedini kojem si prodao ovaj tel vec je on vec imao makar jednog vlasnika sa forum pa ti je vracen. To se isto ocekuje i relaw-u da se uradi.
    radi se o tome da je tel sasvim radio, da je sve ok bilo, ja kazem da nemam namjeru da lazem vec govrim onako kako jeste. Upravo tako sto se tice signala je. jeli nesto iwanov ostecen sa moje strane izvini?

Thanks Thanks Given 
    181
    Thanks Thanks Received 
    246
    Thanked in
    141 Posts

Kako je mogao da radi kad covjek kaze da nema cip sa gsm signal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Za Radara i ja imam negativno iskustvo, doduše bez ekonomskih posljedica: išao sam s drugom koji je došao iz Budve da pogleda neke fotoaparate s njegovog oglasa, i ispalio nas je poslije par sati zavlačenja i neodgovaranja na pozive.

moje misljenje je da sam se sa tvojim drugarem dogovorio sve na email da mu javim posto je on samo bio zaintereosvan vidjeti aparat.
    Last edited by Radar; 20-01-13 at 11:27.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ok. Poštujem odluku i da vidiš zbog čega nema signala. Ovaj sto je meni dat nije mogao nikako imati signala od dana kada je sišao sa proizvodne trake.
    Ja sam naravno tu, imao si od prije moj broj ljucki da popricamo i rijesimo problem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Necemo vise o tome. Sjutra cete se vidjeti pa srediti stvari. Ovako nema smisla.
    dva i dva su tri

Page 113 of 151 FirstFirst ... 1363103109110111112113114115116117123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)