ne znam, nekako ne mogu da se radujem ovom osvojenom kupu jer je bas na silu osvojen. prva utakmica sasvim ok, ali u drugoj katastrofalna igra, tj igra nije postojala, vec samo neko silovanje suta...uzas. drago mi je da se se vec naziru novi talenti. mnogo mi se svidja onaj mali popovic, ima sve predispozicije da bude veliki igrac...dobar u odbrani, dobar u napadu, dobar na 2m....stvarno svaka cast.
sto se sudjenja tice, uopste mi se nije svidjao kriterijum ni u prvoj ni u drugoj utakmici. ja uopste ne razumijem ona iskljucenja - oko 80% iskljucenja je na vanjskim pozicijama, bez lopte, a vidim da su i igraci zbunjeni nekad - par puta je latinovic (bek) gledao prema sudiji, misleci da je on iskljucen, kad ono neko negdje na pola bazena.
da se nadovezem na 'primjedbu' kotoranina - zasto bi gojkovic dobio brutality sto je osamario svog igraca? ja bi mu za to i nagradu dao, jer je trebalo da prodje 3 godine da se smire tenzije izmedju ova 2 kluba, a onda ce sad neki klinac da zapocne novu eru tuca i samaranja. i treba da dobije po usima, da shvati neke stvari.

Jadranu cestitke na osvojenom trofeju, idemo dalje!!
Reply With Quote

Bookmarks