Ne znam brate, logično mi je da kad ima manje goriva, imaće veće šanse da se mulj povuče, uvijek je to bilo tako.... a i ne bi se dizne vodile na čišćenje da je sve tako bajno što se tiče filtera
Ne znam brate, logično mi je da kad ima manje goriva, imaće veće šanse da se mulj povuče, uvijek je to bilo tako.... a i ne bi se dizne vodile na čišćenje da je sve tako bajno što se tiče filtera
Dizne se vode na ciscenje zbog korozije, ne zbog mulja.
Mulj bi zaglavio diznu u roku od 2 sec.
Nego, pazi kako izgleda pun rezervar sa malo mulja, sa pumpom i sisaljkom i prazan:
![]()
TAKUMI
Po ovoj slici svejedno je...
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Pa svakako vuce gorivo odozdo, skoro sa dna.Ta prica oko "povlacenja mulja" kad je na crvenom mi nikad nije imala smisla.
Posto u auto sipam Euro 98 benzin, a rekose mi da na benzinsku kod autobuske je najbolje da punim, a tamo je Euro 100. Smijem li ja njega da sipam, s obzirom da mi je mala masina, Clio 1.2?
Mikash nadmocni :D
U svakom sluchaju, imala ova pricha veze s mozgom ili ne, valja drzat gorivo na neki odredjeni nivo koji nije pri dnu zbog hladjenja pumpe. Gorivo je hladi, rekosmo li tako Fabia ?
auto mi 12 trosi, taman poskupise ovaj 95 sto ja koristim, a 98 jedan cent jel? morali su da ebe oca, jeftino je bilo...
dzukele.
Da naglasim, da pumpi uopste ne smeta voda, moze u vodu da radi ako treba...
f6
Sto se mulja tice, sav se podigne kad se sipa gorivo jel? I opet niksta.
[moj pezo nema filter goriva]
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
3 puta skuplji filter za yarisa nego za M5 i onda mi se*u nesto za odrzavanje...
She is only here to annoy herself!
e da je sve do filtera za gorivoKolko ono bjese novi vanos za m5?
![]()
(nečitko)
Dje si Sale gospoche, baci koju sliku![]()
nisu obicni jer se miris drasticno razlikuje, bez ako sipaju neku jaku aromu u njega da nas zavaraju..
She is only here to annoy herself!
Pise mi u saobracajnu 98 da s sipa.
Mikash nadmocni :D
Pogledaj uputstvo od auta, zaboravi saobracajnu to svima pise.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Moze li meni neko od vas da objasni kako pravite razliku koje je gorivo bolje na koju pumpu? Pijete li ga?
To je sve isto gorivo jer skoro sve pumpe kupuju od jugopetrola.
Auto sa boljim gorivom radi bolje, ide bolje...
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks