Calamity Jane (1953)
http://www.imdb.com/title/tt0045591/
:concern:
E pa nesto isto ti je Django. Samo sto nije Bliski istok, nego prolongira - volite crnce i oni su ljudi, druzite sa njima i sl. crap. Prvo sto film bas dugo traje, drugo sto nikad nijesam volio kad jedan tip ubije njih 368 sa 2 metka i nadje zenu e srece njegove. Daleko od toga da je film los, ali da je savrsen i najbolji svih vremana, to samo na ovom topicu procitah a jos od nikog to nijesam "uzivo" cuo, svaki komentar je - ae, ono znas, moze se pogledat'. Za soundtrack svaka cast.
Nesto slicno je i sa Killing Them Softly, odje ga nafalise i iskulrah komentare ljudi jer bukvalno svi kazu da je smece i nakon sto ga pogledah, to odgovorno i tvrdim.
Nego fazon je sto ima par ljudi na forumu, pa sad da ne znam sta da postave i kazu da je dobro, svi ce poceti da fale u nadi da ce dobiti +rep ili makar hahahahahahah na neki komentar.
Dosta je svadje, dajte prijedloge a utiske mozemo zadrzati za sebe![]()
Calamity Jane (1953)
http://www.imdb.com/title/tt0045591/
:concern:
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
"From dusk till dawn" - Film pocinje vrhunski.Prvih pola sata za Oskara...Odjednom se zena pretvara u drakulu..WTF???!!!!!!?????
"IB" - Isto tako. Waltz prosipa glumom, film pretenduje da dobije glavnog Oskara...Odjednom se brat pojavljuje sa juznjackim akcentom i pocinju "Oridjinali"...Hitler neki smijesni tip...Pa scena kad pricaju Italijanski...Nerealan film.
Ja sam razocaran sto se co'ek usere u svoje najbolje flmove, a oni sto treba da su najgori, na kraju ispanu dobri...
Chovjek voli trash, (iz bilo kog razloga na svijetu), i to ti je. Bi se reklo da se njemu prelazi iz "realnog" u fantastichno jako svidjaju, odobravali to gledaoci ili ne. Zapravo, shto se njega tiche to je fantazija od pochetka do kraja, i on to voli, vishe puta sam ga slushao, kad ga pitaju za nasilje/komadi lete/krv lipti.. "It's a fantasy!", a u isto vrijeme to je njegov pojam good fun-a. Takodje, potpuno mu je ok da u sred filma o "nacistima" ubaci trolove, ili pravoslavne dzedaje..
Je li bolestan -jeste, je li genijalan -jeste.
(osim shto je po prirodi freak, konstantno je na kakvoj gudrovini, ima i to)
><
Za Glenna
http://www.imdb.com/title/tt1437358/
Mientras Duermesiliti Sleep Tight
Solidan shpanski `sicko triler.
Shto se Djanga tiche, film je savrshen.Tarantinov stil...choek vjerovatno gleda suvishe anime-a kao i ja i voli hektolitre krvi i avenger type glavnog glumca koji sve zivo ubija(Kill Bill, Grind-house, Planet Terror,Inglorious Bastards,Sin City, From Dusk till dawn). Rijetko koji film drzi paznju 3 ure da jebe oca...ovaj je interesantan od kraja do pochetka. Ne znam zashto neko ochekuje ikakvu ozbiljnost od ovoga filma, pa nije ovo klasichni vestern.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Zaboravih da dodam. Veoma lijep sajt(ne za obozavaoce HD-a) za gledanje online filmova sa nasim prevodom.Nije za blockbustere ali za filmove dje nije toliko bitan kvalitet i kad ne znate shta da skinete, ovaj sajt spashava
www.filmovizija.com
Registrujte se da bi mogli filmove da gledate.Ima i fin izbor serija i prilichno se cesto update-uje.
Edit:
Sajt je "sastavljen" od nekoliko sajtova.Serije se npr ne mogu gledati ako se ne registrujete dodatno i na www.filmovionline.org
Na glavnom sajtu pishe da ce sve da ih objedine u jedan pa valjda vishe nece bit problema.
Last edited by DeViLiSh|Je$$uS; 16-01-13 at 16:03.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
"Želim vam samo jedno, a to su dvije stvari: red, rad i disciplinu"
Devilish hvala ali to sam gledao :-(
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Imaj u vidu da ovdje neki ljudi ne razumiju značenje pojma trash, ili ne kapiraju da postoje ljudi koji vole (iz nekog samo njima znanog "bolesnog" razloga) da gledaju trash filmove. Čak te možda i prozovu koprofilom.
Btw ne diraj Forrest Gump-a, po meni više nego zaslužen Oskar :)
+ Seven Psychopaths vrh...
tutti quanti cantano e bevono per te!
Rijechi se moraju znat (u svim kontekstima i datostima), ako se misli razgovarati.
Ne grijeshi se za Foresta, odlichan je, ne kaze niko, prava lijepo isprichana bajka, ali ne smijemo se prepushtati sentimentalnosti, i podilaziti sebi, ma koliko vidjeli sebe u Forestu. Razlika je u klasi maltene.
Svijet nije bio spreman za onako neshto 1994-e..
Chitav film bi se mogao quotovat, ne bi greshka bila, ali recimo:
F: Whose motorcycle is this?
B: It's a chopper, baby.
F: Whose chopper is this?
B: It's Zed's.
F: Who's Zed?
B: Zed's dead, baby. Zed's dead.
bow bow bow bow bow
><
The Man With The Iron Fists sam ugasio posle 20-ak minuta. Fino je poceo film i scena kad je lik razapet na konopce, 3m iznad vazduha izbaca iz gooozice neke strijele i ubija 10 protivnika. To je bio kraj za mene, ali eto, neko to voli.
A predloga ja imam masu, evo ti neki sto mozda nisi gledao...Mr Brooks, Death Sentence, End of Watch, Lawless, Drive, The Fighter i mnogi drugi.![]()
Dobar je donni. Mada je meni svaki film u kojem glumi Christopher Walken extra film.
Je li gledao ko The Raven? Da ga ne palim ako ne valja?
There will be blood.
premocan.
Procitah malo komentare unazad, i saznah da je The Inglorious Basterds los film. E sto necu procitat na ovaj forum... Onaj film je genijalan, i nista manje od toga. Ne mora bit na nivou PF-a a, da bi bio genijalan. Valjda su ljudi ocekivali klasicni ratni film, pa se razocarali. Ono je filmcina, i tacka. Idem sjutra Djanga da odgledam, i znam da cu se odusevit, jer Tarantino ne umije da razocara. Covjek je bolesnik, sociopata, ali je genijalan reziser, i nema dalje.
DICIOTTO
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks