Poslao sam juce i ARDu i RTCGu da PI-Com pusta utakmice iako je RTCG poslala dopis svima da moraju skremblovati signal jer imaju ekskluzivno pravo prenosa. Poslacu opet sto cu.
Ja u poslednjih 10 dana imam velikih problema sa Extra TV. Kada pauziram, posle više niti mogu pustiti niti imam signala jedno pola sata. Da ne pričam koliko puta ostajem bez signala na kraće vrijeme! Moram da restartujem resiver u tom slučaju. Ima li ko još sličnih problema, ili je to mozda do moga resivera. Da ih zovem da ga zamjene?
Poslao sam juce i ARDu i RTCGu da PI-Com pusta utakmice iako je RTCG poslala dopis svima da moraju skremblovati signal jer imaju ekskluzivno pravo prenosa. Poslacu opet sto cu.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Saljite RTCGu da PI-Com pusta utakmice iako nema pravo za tako nesto
[email protected]
Ti to ozbiljno, ili se sprdaš??? Takvim stavom, kojim je nekada, na sreću preminuli INTV, nastupio sa pričom o pravima, mi smo izgubili mogućnost gledanja mnogih sportskih prenosa, serija itd... Od njih je sve započelo. Ja sam poslednji čovjek u CG koji će braniti T-Com, ali ako je meni u interesu da imam priliku da gledam nešto, onda nema šanse da ću ići protiv sebe i prijavljivati bilo koga!
Last edited by donni_brasko; 16-01-13 at 10:49.
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
jakuza, recheck da li ce biti sjutra blackouta kod vas.
najlakse je vazda nesto rusiti, ima razumnijih nacina da se rijesi problem sa zamracivanjem.
Sjecam se dana kad bi svi pustali, a PI-Com skremblovao. Tih dana je bilo receno da se svi moraju da skrembluju i za divno cudo par dana kasnije svi su poceli. Zna se ko je bio najglasniji na forumu da se pravila moraju postovati. Ja sam za to da nema povlascenih, da za sve vaze ista pravila i spreman sam da se borim za pravdu.
Jos 3 prijave poslate od jutros.
kod bbm-a nema sklembovanja ni na hrt ni na rts niti ce biti.
a nece biti ni kod ostalih operatera, relax i uzivaj.
Nista on ne kapira...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Sto kada ste takve mudonje ne ubacite neki kanal koji prenosi primeru ili f1 pa nam pustite to da gledamo!? Pa da vidimo kako bi vas kaznili, no ove kukavce iz rtcg nista ne zanima pa sa njima mozete kako ocete. Sram vas bilo!
A zasto se nebio pustio RTS i HRT kad RTCG ne radi prenose..Ako RTCG ima eksluzivna prava za citavo SP neka prenose utakmice?
Hahaha, kakvih komentara... I ljubomore![]()
Neka me neko ispravi, ali RTCG ima prava samo za utakmice reprezentacije CG?!
Jer da nije tako, ne bi se niko iz T-Com-a usudio da krši prava prenosa i plaća ogrmone kazne zbog toga. Nije im u interesu nikako.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nisam siguran da za PI-Com vaze ista pravila. Znamo da su naslijedili svu infrastrukturu iako to niposto nije smjelo da se desi, da nikad nisu kaznjeni iako su znali pustiti nesto, a drugi su skremblovali. Vidimo kako se ponasaju i da su monopolisti bezobrazni na polju fiksne telefonije i interneta i kupice svaki poen koji mogu za televiziju, vidimo koliko reklama imaju i koliko vec godina obmanjuju gradjanje da imaju najbolje kanale u ponudi.
Ono sto sigurno znam je da je RTCG poslao dopis svima da imaju pravo prenosa na teritoriji Crne Gore i to je vazilo u prvom kolu. Sto se u medjuvremenu promijenilo nemam pojma, ali znajuci RTCG oni ne bi lagali da imaju ekskluzivitet ako ga nemaju. Tokom OI su imali, imaju i za LS od domacih televizija, tokom zenskog evropskog u rukometu nisu, nisu kao Vijesti ili svojevremeno IN da traze za sve i svasta i sto imaju i sto nemaju.
Last edited by Jakuza; 16-01-13 at 16:25.
Ako oni imaju ekskluzivu na njima je sto ce i koliko da prenose. Posebno sto se svaka utakmica posebno placa. Kad neko ostvari ekskluzivno pravo prenosa bilo kojeg dogadjaja samo on moze da prenosi taj dogadjaj.
Druga je stvar ako RTCG nije ostvario ekskluzivitet a trazio je blokiranje ostalih kanala, IN televizija je svojevremeno trazila da se skrembluje House cak i na Fox Lifeu, a za to nikako nije imala pravo. Mada opet kazem to mi nikako ne lici na RTCG.
Ja bih rekao samo koju na ovu temu skremblovanja.
Realno, misliš li da bi Njemci dozvolili nekome da se rasipa sa njihovim parama i plaća kazne jer se tamo neki kanali u tamo nekoj CG ne skrembluju. Znaju dobro gdje im ide svaki cent a ne da plaćaju kazne od ko zna koliko hiljada eura. Nego će prije bit da neko nije dobro napisao ili pročitao dopis.
Svakog ko krši prava prenosa i ne skrembluje kanale po nekoliko hiljada ili čak stotina hiljada kaznit pa će se svi opametit.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
da zakljucimo, RTCG je ispala maksimalno fer i zasluzuju priznanje.
jakuza, predlazem da diskusije o monopolu, infrastrukturi, razlicitim pravilima i ostalim zapletima u ovom kontekstu preneses na topic umjetnost/knjizevnost, taman su jednako povezane![]()
RTCG uvijek ispadne korektna i to je ubjedljivo ali ubjedljivo najbolja televizija koju imamo, pritom najprofesinalnija s' obzirom u kakvim uslivima rade i sa kakvim budzetom raspolazu. Ali kad su svi ostali bezobrazni trebali bi i oni da budu.
konacno se oko neceg slozismo danas![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks