Pa evo izgleda da ova nova firma radi sa optikom i ip telefonijom tako da cemo imati mogucnost da mijenjamo telekom,a vec imaju bolju ponudu tv kanala .
Ja sam prošle godine potpisao novi ugovor za extra tv zato što su me "mladog i naivnog" navukli na optiku :mrgreen: ....
Sa današnje tačke gledišta, odrekao bih se momentalno tih 40/2 i fiksne linije za bolji izbor kanala - eh da je tada postojao cabling u PG
No, moooožda T-com bar uvede HD kanale... tješim se ja :mrgreen:
Pa evo izgleda da ova nova firma radi sa optikom i ip telefonijom tako da cemo imati mogucnost da mijenjamo telekom,a vec imaju bolju ponudu tv kanala .
Ali su mnogo "tanki" sa internetom, nemaju konkurentnu ponudu.
Kad je internet u pitanju optika Telekoma, na zalost, nema i nece skorije imati konkurenciju.
Optika je i vise nego dobra cijena, jedino sto ne moze svako da je ima. A ko ne moze da je ima, ko da je i nema![]()
Zasto rts nije zamracen kada je rukomet, ako rtcg ima ekskluzivno pravo na prenos prvenstva? Udovoljava se "nekima" da gledaju srbiju i partizan, a 2ipo muskarca i ostale serije se ugase pod jednostavnim izgovorom????!!!!
SRAMOTA!
Na Total je skremblovano, sad cu obavijestiti regulatorna tijela pa ce ih valjda kazniti posto moraju da skrembluju ako RTCG ima ekskluzivno pravo prenosa.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Opet da pitam, oce li se stavljat sto novo umjesto IN TV-a i bbc enter.?
stari sto bi se reklo dzaba trosis "recnik" na ta pitanja,ko zna kad ce se nesto na bolje promijenit u t-com![]()
Orlando Kids je od sada dio osnovnog paketa.
Dva i po muskarca u CG prenosi Prva TV, svakog dana od 19h.
Orlanda nema nigdje u spisku :?
ima, broj 42. ako ga ne vidis tj nije ti otkojucan,resetuj stb.
Opet na Rts rukomet! Znaci dvostruka pravila za korisnike! Sramota!
Evo nam crtanih da gledamo....
E svaka vam cast za ovaj rukomet...
Posto kazes da sve radi (https://forum.cdm.me/showthread.php?...83#post3126783) onda ne znam cemu frka, ka prosli put... Prijavi, pa ce se rijesiti.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Nema sanse da dobijem 1500 nocas..
Cijeli dan mi se dogadja da slika zamrzne.. blokira sve zivo i risiver se restartuje sam posle 2 minuta. Kad se restartuje nece da se upali.. ? Onda moram sam da ga resetujem i da krvnicki izudaram dugme za paljenje, u suprotnom nece da se upali. Medjutim, i kad se upali pojavi se onaj kljuc i ucitava nesto kad kad se prvi put prikljucuje extra tv, podize sistem.. Ucita sto treba da se ucita i opet se ugasi.. E onda moram opet da ga resetujem i da izudaram dugme za paljenje.. Taaaaaaraaaaaaa! Dodje slika...
Ali jok! Posle 6-7 minuta blokira slika, blokira risiver i gasenje.. Pa iznova.. Proces paljenja risivera oko 15ak min zarad gledanja 6-7min..
O cemu se radi? I zasto kad se pali ovaj risiver reaguje na neko dugme posle apx 2 minuta?
Svaku noc izmedju 10 i 11 standardno mi umre etv. Dolazile su ekipe na X mojih prijavljivanja da otklone kvar pa nista, pisa' sam ovdje o problemu pa mi je Emil kroz dozu ironije reka da zovem 1500, zovem nece da se jave. Pa im posaljem por da oni mene zovnu, pa me zovnu poslije 2 dana i to ujutro kad je slika stabilna i kazu da je sve ok. Pa onda opet uvece fali pa....u nedogled....
Last edited by GrobarPodgorica; 15-01-13 at 23:40.
Ja mislim da je RTCg otkupila pravo na najmanje 20 utakmica (ukljucujuci i utakmice CG) tako da ce (VALJDA) nakon grupne faze prenositi i ostale. Evo link.
http://www.rtcg.me/images/biblioteka...t_muskarci.pdf
Mada je malo nerazumljivo odakle im da ce CG igrati minimalno 6 utakmica kada ih je u grupi 6 sa CG zajedno ali nebitno. Valjda oni bolje znaju
Ali dok ne pocnu da prenose neka ovi ne diraju RTS. I odlicno![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks