Jes.. pa na go sms mi stigla poruka... Aptoide... a radice na s2... inace je 13e
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Jes.. pa na go sms mi stigla poruka... Aptoide... a radice na s2... inace je 13e
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Ako koga zanima android privezak:
https://forum.cdm.me/showthread.php?...54#post3137154
Taj Next Launcher dosta sisa bateriju
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Od prije nekoliko dana imam Huawei Ascend G300, garancija 2 godina. Imam par pitanja:
1. Da li se rutovanjem gubi garancija?
2. Da li prilikom rutovanja može nešto da se zezne?
3. Da li je sigurno da na ovaj način rutujem telefon ili postoji neki drugi:
http://www.modaco.com/topic/353386-h...mac-and-linux/ ?
Koristim default browser i sad instalirah google chrome...moze li da se podesi da bude fullscreen tj. da nema status bara i adress bara koji non stop stoje u vrhu i kad okrenem telefon u landscape...sto je odmah za uninstall:-)
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
[QUOTE=cpu;3138563]Od prije nekoliko dana imam Huawei Ascend G300, garancija 2 godina. Imam par pitanja:
Da, ali obično ga možeš vratiti na fabrička podešavanja
Naravno da može npr. Pja sam rutovao svoj S2 i za dlaku ga sjebao jer sam rutovao moj i9100G(noviji model) na način kako se rutuje i9100, sreća moja da telefon nije trajno sjeban
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Nažalost ne može da se podesi fullscreen.
I meni je to najveći nedostatak Chrome-a za Android (osim veličine i memorije koju zauzima, što je problem za slabije uređaje), ali ga i dalje držim kao default browser.
Velika mu je prednost to što se sinhronizuje sa Chrome-om na računarima i na Apple uređajima, tako da su uvijek i na svim uređajima podaci dostupni.
Nadam se da će nedostatak fullscreen-a biti otklonjen u nekom od sledećih update-a.
Послато са HTC One X користећи Тапаток 2
kod mene zbog toga ispada...stvarno ajde status bar da ne moze da se makne pa ajde,ali ni status ni adress bar...smijesno...a sve ostalo mu je odlicno, rad sa tabovima fenomenalan, onaj dio auto zoom in kad ne pogodis link predobro...ali ipak ta mana me odbi...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Na telefonima jes' zeznuto, ali na tabletu već nije.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
ne bih uzimao za ozbiljno savjete od coeka koji misli da Samsung Omnia 2 ima SuperAmoled ekran, citiracu: "Ekran kakav je na novim Samsung mobilnim".
Rakun. mada mu je ovaj zadnji post tacan.
ocete mi rec prednosti rootovanog telefona...tj koje stvari ste vi prve uradili kad ste ga rootovali. treba li to meni koji matrak.potpuni sam laik koji voli da uci cacka i kvari
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Udji na yt I imas 10 razloga zasto odradit rut
Sent from my HTC HD2 using XparentCyan Tapatalk 2
kako misli da vidi? i sta je uopste root, kernl, drugi rom, koja je razlikas vega toga? mozes li romove da mijenjas ako ti tel nije rootovan?
Root daje pristup sistemskoj particiji dje su svi sistemski fajlovi. "Kernl" iliti kernel je "most" koji povezuje hardware i software, tacnije diktira kako se koriste hardverski resursi. ROM ti je samo drugaciji modifikovani OS koji svoj telefon koristi. Naravno bez root-a nemas pristup sistemskoj particiji tako da ne mozes da mijenjas ROMove.
Kako da vidi? Pa evo primjer, prije ti je trebao root da napravis screenshot telefona, sad je to dio androdia. Prije ti je trebao root za wireless tether, sad je to dio androida.
Stavio sam chrome kao glavni preglednik, ali kad otvaram neki link iz gmaila ili fb, otvara mi u standardni android browser? Upomoc!?
Send from Tapatalk
\\OFL•GIC
do sad nisam kupovao nista na google play...i nocas odlucih da probam malo sopingneka igrica sto mi interesantna, a kosta 1.5€..pa me interesuje zna li ko zasto su mi otisle dvije transkacije... jedan od 1€ a druga od 1.52€ koliko kosta igrica... u opisu obije stoji goole play... jel to tako svaki put???
Transakcija od jedan euro je autorizacija računa, potvrda da je račun OK.
Novac neće biti skinut sa računa ili ako bude skinut biće vraćen.
Radi se samo prilikom registracije kartice, prije prve transakcije.
Послато са HTC One X користећи Тапаток 2
a sto ste prvo uradili na svojem telefonu kad ste ga rootovali?? to pitanje svi izbjegoste. postoji razlog ili onako slucajno?kako su grdni ovi smajliji na tapatoku uzzzzass
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
stavio custom rom, overclock +50% i ad blocker![]()
(nečitko)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks