Alonso nikad nije vozio najbolji auto...
ne volim da radim ovo, jer uvjek shvatite pogresno al moram:
pricas o tome kako je alonso uvjek vozio najbolje bolide pa je zbog toga osvojio tih nekoliko titula, i nekoliko bodova ga je dijelilo da uzme jos 2-3.
naravno, moram napravit paralelu sa NAJVECIM.
nemoj mi reci da je NAJVECI vozio lose, nekonkurentne bolide u godinama kad je uzeo onih 7 titula.
nemoj me tjerat da pitam dje mu je to umijece bilo ove sezone, i predhodne kad je imao onu tranju od bolida!
sto se alonsa tice, i ove sezone a i prolse je sa nekonkurentnim bolidom bio do zadnje trke u konkurenciji za naslov najboljeg...
suvisno je i potpuno nebulozno govoriti o njegovom NEUMIJECU!
no, odje su pojedini zajebali sve strucnjake ovoga svijeta i ljude koji su podredili svoje zivote i karijere formuli - niko se jos ne oglasi od tih ljudi da kaze da je alonso slab vozac, naprotiv... a "strucnjaci" sa CDM foruma ocigledno znaju bolje!
sta znaju sefovi svih timova ko je najbolji bio ove sezone (da ne idemo dalje). amateri jedni! sigurno su preko veze tu gdje jesu...
Alonso nikad nije vozio najbolji auto...
She is only here to annoy herself!
ne i najbolji, vidi kakve su rezultate drugi vozaci postizali s njima
SHumaher, je pokazao ove tri godine savrsenstvo umijeca voznje i osvajanja trostrukih pobjeda...
zivotne![]()
kako nisu kad se desavalo da Fizikela pobijedi ispred Alonsa, kad se to desilo sa mscom?![]()
Fizichella je pobijedio 2005-e u Australiji, svi znamo kako...
U kvalama njegov krug je bio zadnji prije kise, osvojio pol i odvozio do kraja.
TAKUMI
jeste i Alonso zavrsio iza njega![]()
Pa zato sto je napravio gadan razmak.
TAKUMI
Stewart: Ne mijenjajte posebnog Raikkonena
Sir Jackie Stewart izjavio u intervjuu za Autosport da Lotus radi pravu stvar kada omogućuje Raikkonenu da bude onakav kakav jest.
Ekscentrični Finac je poznat po svom osebujnom stilu, posebno kada je riječ o razgovoru s novinarima, ali i sa šefovima momčadi. Nedavno je gazda Lopez izjavio da Kimi upravo u Lotusu ima svoje idealno okruženje. Stewart kaže da im se taj pristup isplatio, pogotovo kada pogledate rezultate.Stewart vjeruje da je u Lotusu puno opuštenija atmosfera jer su mu omogućili da bude svoj i da se fokusira na utrkivanje, a upravo je to što je on radio odlično u 2012. godini:
“Sa znanjem i iskustvom koje posjeduje Kimi – on ne mari za odnose sa javnošću, novinarima ili intervjuima. On ih izbjegava,” kaže trostruki svjetski prvak.
“Ne mijenjajte Kimija Raikkonena, ne mijenjajte ga,” insistira Jackie.
“Rijetko pričam sa njim tokom vikenda jer, ako on želi pričati sa mnom, uvijek to može slobodno učiniti. Kad bih ja njemu pristupio i upitao ga nešto, on bi se sigurno začudio što sad ja tražim i zašto ga ispitujem.”
“On je vrlo posebna osoba, najposebniji od bilo kojeg vozača u prošlosti i sadašnjosti.”
“Njegov povratak je bio bolji od Schumacherovog. Sigurno, imao je i bolji bolid, ali čak ako to stavite na stranu, Kimi je impresionirao,” završio je Stewart.
Je li neko bio u Monci ? Volio bih da čujem neka iskustva, s obzirom da planiram da idem tamo u septebru. Ukoliko nekoga smara pisanje po forumu, neka ostavi kontakt meni, pa ću ga pozvati. Veoma bi mi značilo.
Hvala
Za stvari kao sto je navijanje za Lojzu, i nije. Kenjas.
Btw, ako Renol, McLaren i Ferrari nisu do sad bili najbolji bolidi ne znam koji su onda.On je promijenio sva tri, 10 godina je u Formulu i ne vidim sto je to napravio da bi se razlikovao od drugih vozaca sa dvije titule.
To koliko mu je puta izmakla titula je sam kriv, jer pred kraj sezone kad se lomi vozi kao pussy.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Mali nekulturan si.
LPGTECH 067 854 548
Evo evo da se ispravim
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Mici desni dio slike!!!
TAKUMI
hoće li mi neko odgovoriti na pitanje ? Hvala.
cekaj vidish da si ih prekinuo u sred prepucavanja ko je veca tranja gumash vs zalosni
http://www.gptoday.com/full_story/vi..._Full_Results/ Racer of the Year vote: Full Results
LPGTECH 067 854 548
Pedrosa drugi?![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks