Ovaj Real pojma nema + crveni.
prelos dan, na glavni tiket mi je prosao celzi, poklon 1.95 i sad cekam mrzni real 2 za nocas... da vidimo
Ovaj Real pojma nema + crveni.
drugi tiket danas padam i to u 90+2' pada go za isto golova u prvo i drugo .... maler teskiOriginally Posted by dr dn;3137348
[B
igrah sa sicom nekom cisto da(ne daj boze) dobijem, almeria 1x, inter h1, real ppx, i braga gg, jos samo da nacional dadne gol pa da mogu da kazem da sam dobio nesto
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Imate li kakve predloge za nocasnji NBA? Cikago bi mogao vise od 189.5 i Hjuston 2?
kakav preokret nacionala![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Eo za sutraa:
Man United daje dva gola (Persi 1+)
Arsenal 1 / 0-2
Covilha - Guimares B 1 (Guimaresu fali dosta igraca)
Kaljari 1
Lazio daje dva gola
Torino 0 - 2
prelos dan za mene .
Crna Gora na dva tiketa
Partizan
Real na vadilicu .
mene cg baci isto... uhvatih vise golova pa me to izvuce... inace sjutra singlam milan 2, x-2 ... dobre kvote...
Imacete finog hokeja od mene sutra.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Ima li u Meridian da se igra broj poena na NBA igrače?!
Jedan lik iz Srbije dobro pogađa. Ima stranicu na FB.
ima ima....
Imas li link te stranice.
Kolektivno se vadimo![]()
f6
Imam neki strasan osjecaj za sutravec imam 4 hokeja po 1.40-1.50 kvote sa analizama al je rano da izbacam dok se ne prikupe ostale info ko sto dje i kako
![]()
Pogadjam QPR 1X, Lion 2, Espanjol 1, Valensiju 1, Barsa B 1 i padam na dvije najsigurnije na tiketu - Real i Lids. Sta reci, kakvu poruku poslat...![]()
Cim ustanem,racunajte do 14h...![]()
Ma vidis li da samo pise gluposti, pa ako mu prodje sto... pojavi se s pricom kako su mu prosli 3 od 4 i tako te kafanske price![]()
[2/2]
0696 12-01 20:00:00 Osasuna-Real Madrid
Dom. Daje Golova 0 2,30
0697 12-01 22:00:00 Valencia-Sevilla
Poluvreme ili Kraj IX*X 1,80
Vitória Guimarăes B without: Gk Assis (20/0), def. Freire (1/0), Paulo Oliveira (20/1), Vítor Bastos (19/0), Kanu (12/0), Siaka Bamba (11/1), Tiago Rodrigues (17/3), Crivellaro (6/0) and att. Índio (17/3). All the first team.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks