Dje su black i kinetic kad trebaju?Je su li niksi 2 veceras?
I don't get lucky. I make my own luck.
E ako su bez Karmela nista onda.Mozda je Dalas 2?
I don't get lucky. I make my own luck.
Dalasa nikako ne volim, ustvari volim odigrat protiv njih. Noćas bih ipak preskočio tu utakmicu. Mogao bi Dalas dobiti ali sinoć su se trošili protiv Klipana, matori su da bi to bilo bez uticaja.
Kveri vise gemova prvi set 1.50
Anderson vise gemova prvi set 1.65
Igrah Majami 2 i Njujork da ne izgubi preko 10 sa vecim ulogom
ja bih opicio
Majami-2.5, @1.80
Indijane-2.5, @1.55
Who let the dogs out
A i ovaj Betis jebeni tek u 80 i neki dao gol, mrtvaci.
[3/3]
0504 10-01 19:00:00 Kalithea-P A O K
Golovi 2-3 1,97
0164 10-01 21:30:00 Barcelona-Cordoba
Gost Daje Golova 0 2,00
0200 10-01 20:30:00 Twente-Lausanne
Dupla Šansa X2 2,27
Angers-Clermont 2
St. Etienne-Toulouse 1
Dijon-Le Mans 1
Bilbao-Rajo Valjekano x2
Ovaj Klermon moze bit neka saradnja, a domacinu fali nekoliko vaznih igraca. Kvota je oko 4.50
Ima li ko kakvu analizu za
Australia A-League Adelaide United - Perth Glory u 9:30 počinje?..
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Super, nadam se da je dobitak dovoljan da kupis slona i misa![]()
18:00 Eskisehirspor - Mersin H1 (2.50)
Eski je mnogo bolji od Mersina, imaju kvalitetniju ekipu nekoliko puta! Eski svoje tekme igrasa puno golova,uglavnom kad je domacin natrpa protivnika. I na sve to treba dodati izostanke kod gostiju : Özden(drugi golman 3/0) Boum(df 11/0), Aydın, Ömer Baris(df 7/1), Stepanov(df 14/1), kljucni vezista Culio(mf 16/2), kapiten Nobre(att 16/9 najbolji strelac), Yıldız(att 0/0) i pojacanje Mitrović(df), dok je prvi golman napustio ekipu Sehic(first gk 14/0).
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Hokej
Nitra 1 1.65
Langhental 2 1.45
Kotoraninu sto mislis o Medvescak - Graz?
Bas sam se u vezi toga meca savjetovao sa drugom sto prati posebno hokej na ovu grupu,pa proslo kolo su izgubili a preproslo dosli x i izgubili posle kuci... Gostujuca ekipa je dosta losa,sve sami porazi,po meni bi Medvedi morali danas da dobiju da se vrate kako treba...al ja cu ipak preskocit taj mec,prosli put su me obalili,doduse prvi put otkad ih igram
19:00 Kopenhagen-Herning H2 (-1,5) 1,50
Evo nas opet na hokej koji u poslednje vrijeme igrami cesce.Kopenhagen je najgora ekipa u ligi zakovana je na dno sa samo 9 bodova od 27 kola imaju 2 pobjede 1 na produzetke.U timu jedva cekaju kraj jer ovo im je najgora sezona od kad klub postoji zadnjih 25 meceva imaju 24 poraza sto je veoma razocarajuce za to ime u dansku jer,Kopenhagen u fudbalu godinama dominira a u hokeju ove godine ne mogu pohvatati se sa krajem.Herning po mene najbolja ekipa u ligi jeste da su ove godine lose krenuli,moze se reci i prelose e onda su krenule pobjede i podigli se na vrh tabele i nalaze se na 3 mesto jos imaju vremena da probaju da stignu drugoplasiranu ekipu a nadu su povecali u proslom kolu kada su ih dobili u goste.Da se racuna od pola sezone prvenstvo herning bi bio na vrhu tabele ali oni mogu jos vise i zele 2 mesto i danas osim pobjede ne ocekuju nista.Herning sa ovim protivnikom izlazi veoma lako na kraj samo zadnja 2 meca cu spomenuti da ne nabrajam herning je dobio kod kuce i u goste sa 5:1 takav slican scenario ocekujem i danas jer velika je razlika izmedju ova 2 tima.Srecno
19:15 Innsbruck-Linz H2 (-1,5) 1,50
Do kraja raspleta ima jos 5 kola i krece plej off i plej out.Linz je proslogodisnji prvak i sada mu visi mesto koje vodi u plej off samo 1 bod vise imaju i danas imaju najlaksi zadatak od svih protivnika a razlog je tome sto idu najgoroj ekipi u ligi koja se vratila porazima i to ubedljivim zadnja 2 meca imaju skor 15:0 nisu ni gol dali.Linz ovaj mec mora da dobije kako zna i umije jer ce ugroziti ulazak u plej off.Innsbruck nema zasta da se bori ubedljivo su zadnju na tabeli i jedva u klub cekaju kraj sezone.Ovde sam se odlucio za pobjedu gostiju moraju da dobiju ovaj mec i mislim da ide preko 2 gola razlike jer proslogodisnji prvak mora igrati kako znaju jer imaju veoma dobar tim i zasluzuju da idu u plej off.
Valmiera-Sakalai Kosarka H1 1.80 KVOTA !
Pazi ovu bracu
odje sve X http://www.rezultati.com/utakmica/j3...#omjer;overall
a odje 1 http://www.rezultati.com/utakmica/j1...#omjer;overall
Ispratih te Kotorano na Linz,Langental,Eskish ovaj i Herning.
0900 11-01 19:30:00 Copenhagen-Herning
!Handicap 1(1.5) H2 1,56
0889 11-01 19:15:00 TWK Innsbruck-Linz
!Handicap 1(1.5) H2 1,57
0115 11-01 18:00:00 Eskisehirspor-Mersin I
Konačan ishod 1 1,40
0407 11-01 20:00:00 Thurgau-Langenthal
Konačan ishod 2 1,45
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks