vozio sinoc do nk po propisima.tacnije 10-15 preko. o boze smaranja gusla sam do tamo sat vremena. agonija totalna.
a nema mi nista mrznije nego kad se neka "nevjesta" zaleti oce nos da slomi da stigne da prodje i kad joj stanes "usitni" ga ka da na prste hoda....
postoji li kakav zakon protiv ovakvog maltretiranja vozaca??? ma sve i da je vila gorska a ne neka frdzidzoprica koja se obukla u "nju jorker" pih pih pih.......
evo primjer: skrecem iz pravca grada prema katolickoj na stari, zna vecina ima "uslovna" za lijevo ja prolazim lagano kad na pjesacki neka gospodja onako drcno melje nesto. Ja na sirenu nijesam je pustio kad 20-30m poslije "strumf" florosentni : "Dobar dan,dokumenta,oprema" ja pokazem sve po PS-u kad je vidio sve ok radi:"Gospodine nijeste propustili pjesaka,to vam je za kaznu molim vas do kolege" ja sam mu postavio pitanje: " Biste li Vi mene oprostili ili me pustili da prodjem kroz crveno???" i onaj teleci pogled..odgovor sluzbenog lica u vrsenju sluzbene duznosti blablabla: "to je krsenje zakona iz clana blablabla" e pa rekoh "Gospodja je htjela da prodje kroz crveno ja sam imao "uslovnu strelicu" sto znaci da moram da prodjem bez zadrzavanja u raskrsnici,jel tako???" strumf:"upravu ste izvolite dokumenta prijatno" ja
prijatno.
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
vozio sinoc do nk po propisima.tacnije 10-15 preko. o boze smaranja gusla sam do tamo sat vremena. agonija totalna.
f6
Agonija od Niksica ili ... ?
![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Kakve veze ima ovo sa nama?Ovo su srpski standardi.
srpski standardi i srodni dokumenti, označavaju se oznakom koja počinje skraćenicom SRPS, u skladu sa pravilima Instituta. http://www.iss.rs/button_9.html
Ovo je nash Institut za standardizaciju Crne Gore http://www.isme.me/index.php i nasha oznaka je ISME.
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...oodOnATray.jpg
mislim da sam sad kompletan...
...a kad mi se glas, i oči, i dah upokoje,
ti ćeš me, znam, uzeti na krilo svoje...
Mene jutros zaustavise.
Sta ste doruckovali?
Burek?
AAAoooooooo jeste li culi da po novom zakonu moze samo grilovano povrce za dorucak da se jede?
Nisam priznajem..
Sa mesom sam pojeo evo necu vise obecavam.
I pustise me ne naplatise mi nista. Sto ti je kad je covjek pristojan pa prizna prekrsaj.
a pazite sad ovo uvoz guma je zabranjen za privatna lica tj. bez posebne dozvole(Michelinke sam uvezao "na foru") a zimskih guma u mojoj dimenziji nema u cijeloj CG, znaci da od novembra do marta nama je prakticno zakonski zabranjeno da vozimo auto?!
She is only here to annoy herself!
zna li ko dje se ide tacno za zapisnik od policije o udesu?
u osiguravajucu kucu ili onamo dje si registrovao auto
auto zeta, lovcen osiguranje , swiss osiguranje, montenegro, uniqa ...
bilo dje da podjes neces pogrijesti, ako te pitaju jesi li kod nas osigurao kola jesam![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
zar se ne podize zapisnik u policiju?
f6
iha moja greskadje sam ja posao ...
mislio sam da pita za onaj zapisnik ili ti obrazac sto sad svi moramo imati
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Eee Stivi... ;D
Inace, scena juce u HN.Ja vozim i drug samnom u kola.
Jedna patrola "uz 3 trake", lagano pored njih ne zaustavljaju.
Picim dalje, iduca u Igalo kod Instituta, zaustavlja i kako sam otvorio prozor drug mrtav ladan sa suvozacevog sjedista vice "sad su nas kolege na Dubravu zaustavljale sve je kako treba", a pandur samo lagano " e dobro onda, nastavite polako"...
mislim da su ova ogranicenje nasa, prijeratna, 50kmh i tako to, kao npr da nekome od 20god das trenerku nekog djeteta od 5, i kaze mu a previse si porastao.
ogranicenja za peglicu i zastavu, putevi od prije 30god, ali je problem sto neko ima 150ks ili 200...
f6
ne ne, kad policija napravi svoj zapisnik o udesu dje idem da ga podignem da bih ostvario odstetu kod osiguranja?
u novu zgradu mupa preko morače
Ograničenja na putevima i nameračena saobraćajna na pisanje kazni su idealna prilika da se kupuju benzinci od 1200 kubika. Em su jeftini, em taman za naše puteve. Laganica.
E pa katastrofa. Al ja mislim da ce ovo bit pritisak mozda mjesec-dva i da ce se sve posle toga vratit u neku normalu kao za sve do sad...
Cesto sam imao tako glupih pitanja kad me zaustavljaju,cush u 04.00 me zaustavlja i pita dje cu i to,i sto su mi oci crvene... ja reko druze spava mi se haahaha
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Ima li neđe neki pdf da se upoznam detaljno sa zakonom, jer informativne novine vrte sve jedno te isto.
I ako ko zna da mi kaže:
1. Da li je dozvoljen "pasivni" anti-radar uređaj, čuh za zabranu uređaja koji ometaju policijski radar?!
2. Zabrana vožnje bicikla osim na biciklističkoj stazi?!!! Wtf??? Dje da vozimo u Podgorici, po trotoara?
Ja imam detektor, i njega zakon ne eliminise, AFAIK.
TAKUMI
Koliko se sjecam, citao sam u novinama da su sad po novom zabranjeni radar detektori i jammeri, u onom proslom zakonu nije bilo te stavke i člana tj. mogao si lagano da ga imaš i nisu mogli na osnovu čega da te kazne, a sad su ubacili i to
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks