Ako ces vec da stampas imas za 2-3 eura auto mape evrope na pumpama i u voliju...
Imaju li se gdje skinuti mape država u nekom formatu, da ja to mogu da isprintam na neki normalan format ? Konkretno mi treba za Italiju, a ovdje na primorju nisam našao.
Ako ces vec da stampas imas za 2-3 eura auto mape evrope na pumpama i u voliju...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Opusti se, to je dovoljno vremena jer odma mozes vidjet jeli uzubljen kako treba ili ne
nisam našao za Italiju, to ti kažem. dao bih i 10 €
Da vas pitam ja nešto informativno, koliko bi koštala ugradnja turbine na polo 1.9 SDI?je li pametno to radit, prednosti znam koje bi bile a koje bi bile mane?
![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
turbina sama ne ide na sdi,treba i kompjuter koji ima boost srensor i westegate ,crijeva za interkuler,interkuler i jos sto sta, jos jace dizne nego kod sdi-a sad oznaku DSLA 150Pxxx koja ide na tdi motor...
moze da ide to lagano ali,treba sve imati na gomili od djeova i napasti i uraditi...
menjac je jaceg prenosa nego kod sdi-a...
PS prodaj doplati razliku djelova i majstora i imas TDI fabrikat...
Last edited by injection; 09-01-13 at 12:30. Reason: tri put krati opet ktatko
Navigacija mu i ne treba za auto put, ali treba za grad. Vidi na viamichelin.com napravi rutu... To mozes da stampas.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Dje da se kupi polovna turbina za Golf 4, 2001 god, 1.9 TDI, 81 KW?
Na Konik kod Toskica.
TAKUMI
Nakon samo 14000 predjenih km propale su mi solje amortizera, a nove i valjda originalne sam kupio u Kastelani.
Da li je moguce da ovako brzo propadnu ili je u necemu drugom problem?
Moze da bude zbog loseg kvaliteta, lose ugradnje ili loseg kambera.
TAKUMI
Kamber je nagib. To kod reglažđije.
Koje si imao prije? Auto?
TAKUMI
Castellana i original ne ide zajedno![]()
Zna li iko da mi kaže đe se nalazi Auto Moto Savez Crne Gore i koje im je radno vrijeme i možda i neki broj telefona? Nevjerovatno je da ljudi imaju internet stranicu a na njoj nemaju nijednu od ovih, po meni, osnovnih informacija.
koliko kosta prva pomoc, i sve ostalo sto treba da se ima povodom novog zakona, da se ne cimam nesto tamo nesto ovamo... Ima li dje da se kupi sve?
Zimske sam kupio, nista drugo nemam.![]()
ako ne racunas lance, sve ostalo je 25-28e, i uglavnom se nalazi na jednom mjestu, s tim sto je prvu pomoc malo teze nac, proslo sve.
Dje se kod nas moze naci sprejPlasti dip, to je sprej koji stavlja onu kao gumiranu boju (uglavnom je ljudi koriste za rukovahte na vratima, posto se oni najvise gule)?
Ima li neko slicno resenje tj neki drugi proizvod?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks