prije svega moje poredjenje je bilo cisto onako prijateljski,da u slucaju ako kupis auto ne das velike pare a ako ga prodajes da ne ocekujes mnogo a za poredjenje je bilo auto koje je 3god mladje, dizel motor,115ks,registrovan ful oprema bez kukecijenio ga prvo 3500e pa za nedelju dana kad ga nije proda spustio na 3000e i kad sam mu izvadio 2800 eura covjek je pristao,sad ocijeni sam-a
a evo ti jos jedan primjer da potvrdim tu tvoju pricu o potrosnji koliko toliko,vozim golaf III `95god 1,8 8v benz+plin i mogu ti rec da ispod 12-12,5 nema teorije kroz podgoricu osim ljeti kad se narod rastrci po plaza ali opet te klima hebe....
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
po meni dizel je dizel.
9990 valjda pistolj 1.2.
TAKUMI
Škoda Rapid
Limuzina 5 vrata 5 sedišta1.6 TDI - 105ks 250Nm 1598ccm 4c/16v dizel5 brzina ManuelniPrednji točkovi pogonskiActive oprema14.532€ 12.990€ (-PDV: 11.008€)
Active oprema je dosta siromašna li nije loša ponuda za novo auto.
Ja bih da vozim to, ne shvatam zbog cega je tako jeftina.
TAKUMI
Meni je ovaj model iskreno sasvim ok. Ali ko zna kakav je kvalitet....
Nullum crimen, nulla poena sine lege.
Uobičajni trik koji se koristi kod konstruisanja ovakve limuzine. Kao i kod ostalih http://www.forum.cdm.me/showthread.p...21#post3127721 limuzina je izvedena na platformi automobila niže klase. Na to dodaj jeftiniji materijali, slabija zvučna izolacija, nešto starija (provjerena) tehnologija, ... i eto limuzine za tržišta istočne Evrope.
Ja je vidjeh po beogradu prije par dana, vidi se da je jeftina, nekako nedovrsen auto al...opet za te pare razmislio bih.
Doduse ima i boljih autah u toj klasi.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Pa dobro, ne može se za te pare očekivati luksuz. Ali, treba takođe i sačekati sa kritikama i komentarima. Kao nov auto, sa ovim cijenama biće primamljiv za kupovinu.
Ne, ali radije bih uzeo c'eed pistolj za 12 000 nego Rapida sa malo opreme za 12 000.
TAKUMI
hahaha u pravu si nego kad je naisla prepao sam se da nije nova Oktavija i onda tek provalih da je Rapid.
A dobro stvarno, u odnosu na ovo gore je pur ekselans kupovina![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Stara Fabia nije bila lijepa, i nisu je kupili zbog dizajna. Kupili su je zato sto je bila najbolja u klasi.
TAKUMI
KIA Ceed ili Škoda Rapid? O tome bi definitivno dobro razmislio. Ipak bi me vukla Škoda prije nego Ceed ali ko zna...
a oce li se vise micat ona siva skoda ispred delte svu je izlomise.
f6
But if you never try, you'll never know..
Kolege forumasi, nesto mi google ne pomaga uspjesno pa da priupitam ovdje : Ima li iko ideju gdje mogu downloadovati korisnicko uputstvo ili owner's manual za VW Passat B5.5 ? Ako motor igra ulogu, zanima me za 1.9 tdi.
U nekim drugim takvim knjigama vidjeh zanimljive stvari, pa da vidim mogu li i ja nesto pametno naucit o tom autu.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks