e fala ti! pomoc ce mi ovaj momak iznad ako se ne snadjem, domaci je tamo![]()
e fala ti! pomoc ce mi ovaj momak iznad ako se ne snadjem, domaci je tamo![]()
cus konik.. pojma nemas! -.-
Đe je najjeftinija prva pomoć po novom standardu da se kupi? I koliko košta? Ako je skupa da ubačim dvije rolne toalet papira i stavim na njih naljepnicu crvenog krsta.
odlicno se orjentišeš u prostoru xD
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Još jedna potvrda za ovu priču za pojas. Taman sam neđe počeo da ga vežem prošle godine kad je bila ona policijska akcija ("pojas") i nedugo zatim sam imao saobraćajku. Nisam udario ni glavom ni grudima, i prošao sam tako bez ogrebotine. Jes da me je 3 dana boljelo u predjelu grudnog koša, ali to nije ništa što se moglo desit. Vežite se ljudi.
E da, mene su sinoc zaustavili, pitali je li sve regularno, reko jes, alko test, reko nisam pio prehladjen sam (nisam preladjen, ali stvarno nisam pio, to mi vazda prodje, jos kad snuzdim facu).. i nisu trazili nista od opreme..
Last edited by stevann; 09-01-13 at 09:33.
eo vidj.. dobices po niku, ne spamuj zornjarko
-kod frontalnog udara ako si vezan ne mozes proc sa tezim povredama od ugruvanosti u najgorem slucaju pojas koliko je dobar toliko i los jer kod jaceg frontalnog udara osoba-subjekt koji je vezan lomi kljucnu kostu(u slucaju ne paljenja vazdusnih jastuka) sa novitetima i taj broj lomova je smanjen jer vazdusni jastuk sprecava nagli trzaj tijela i koliko toliko ublazi opet taj trzaj.
-povrede vrata se desavaju kada subjekt nije vezan (udara glavom u volan,kroviste ili sofersajbnu) ili kad je vezan(otvaranjem vazdusnog jastuka dobija kontra udarac i u sljucajevima dje je naslon glave na sjedistu dalji dolazi do ozbiljne povrede vratnih prsljenova)
-u slucaju kad nije vezan dolazi do direktnog udara glavom o volan,kroviste ili prednje vjetrobransko staklo ili naski sofersajbnu(ovi udari zavise od polozaja tijela i visine subjekta)
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
a ne nego cemo im mi djecu paziti. meni je prije neki dan u onim uskim ulicama na St. Aerodromu iskocilo dijete izmedju parkiranih automobila na ulici. kao da mos vidjeti dijete od 3 godine. srecom sto sam navikao pa niz ulice vozim 20 na sat, ali nije to moje da pazim nego roditelja, koje mrzi da uvezu auto u dvoriste nego ih drze parkirana ispred kuce a djeca su im kao pustena sa lanca.imali smo i mi 5 do 9 godina pa kada tako istrcim na uliu dobijem batine kakve zapamtim pa necu drugi put. daleko od toga da ce ovaj zakon ista promijeniti osim sto cemo mozda malo sporije voziti, ali vjeruj mi na rijec vise je udesa u PG pri 40 50 na sat jer se ne postuju pravila nego pri 80 100
Na sve strane osude za novi Zakon o prekrsajima, strasno, narod je ogorcen, gazio bi, sto se veli
![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Ispraznila se kasa pa moraju na racun sirotinje da se povrate. Jos malo ce pocet kazne za neopran auto...
ZA SVAKU BRAVU MI IMAMO I KLJUC :)
Sinoc bio do Danilovgrada starim putem nidje ih nije bilo , posle svratih do Delte i kuci, na raskrsnicu kod Trgovinske neki pezo lagano kroz crveno , taman se pali meni zeleno i ja nastavljam put Gintasa kad evo ga kralj opet na sred raskrsnice na crveno i prolazi a onda rotacija iza mene i parkiraj se sine , mogu zamislit sto su mu pisali![]()
---Chelsea Fc---
ima li sto o tamnim staklima, kolika je kazna?
To ce samo nepismene budale koje su kurs zavrsile, driblat' narod za stakla da izvuku koji dinar, a u zakonu nema te tacke koja to regulise...
Da vidimo na osnovu cega ce pisat'. A poc' na sud? Nikakav problem, u svakom momentu.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks