Pisat ce, sto ne bi pisali ?
Ja sam mog sina, 3 dana po rodjenju vozio u sjedistu/lezaljci predvidjenu za djecu 0 - 6m, sada imam veliko sjediste pozadi za njega, i on sam sad sjeda.
To je zbog djece i tebe kao roditelja. Razmisli. Ili bilo ko pomisli tako nesto, nek razmisli. Pogleda one snimke sto je fabija nakacio maloprije, pa zamisli malu bebu koja nije vezana i leti po kolima, i bebu koja je ususkana u jaku nosiljku i vezana. Ako neces da je beba vezana, nemoj je ni vozit.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Resavska skolica istureno odjeljenje PG
Kutija prve pomoći po novom standardu (B SRPS Z.B3.001). Domaći propisi koji se tiču obaveznog posedovanja prve pomoći, donošenjem novog pravilnika biće usaglašeni da evropskim normama.
Sadržaj kutije prve pomoći po novom standardu SRPS Z.B2.001:
-Sterilna kompresa od gaze-pojedinačno pakovanje 10x10 cm, 5 kom.-Sterilna gaza po 1/2 m-pojedinačno pakovanje 80x25 cm, 2 kom.-Streilna gaza po 1 m-pojedinačno pakovanje 80x25 cm, 1 kom.-Trouglasta marama 100x100x140 cm,gustoće 20x19, 3 kom-Adhezivni zavojni materijal (hanzaplast) 10x8 cm, 5 kom.-Lepljivi flaster 25cm x 5m, 1kom.-Kaliko zavoj 10 cm x 5m, 2 kom.-Kaliko zavoj 8 cm x 5m, 2 kom.-Kaliko zavoj 5 cm x 5 m, 2 kom.-PVC kesa manja 20x30 cm, 1kom.-PVC kesa veća 40x60 cm, 1 kom.-PVC rukavice za jednokratnu upotrebu, 2 para.-Izotermalni prekrivač 150x200 cm, 1 kom.-Makaze sa zaobljenim vrhom, 1 kom.-Zihernadle, 6 kom.-Začtitno sredstvo za davanje vestačkog disanja, 1 kom.-Papir i olovka, 1kom-Uputstvo o pružanju prve pomoći izdato od Crvenog krsta, 1 kom.-Specifikacija sadržaja kutije, 1 kom.
Korisnik Claudio CANIGGIA kaze da je u pitanju standard A SRPS Z.B3.001.
Korisnik montegruja kaze da je u pitanju standard B SRPS Z.B3.001 a prikazuje spisak za standard SRPS Z.B2.001.
Sad sam se skroz pogubio![]()
Last edited by nirre; 08-01-13 at 17:41.
jos ti fale noz i makaze i mos lagano operisat na sred ulice s ovom prvom pomoci![]()
sent from tabure
Mene su zaustavili 20 puta i niko mi nije trazio zimske gume i to,doduse ne vjerujem ni da ce u Kotor,Tivat i tako tuda,vecinom je gledao jesam li vezan...
Imao sam par glupih pitanja u BD kao npr jesam li osudjivan i tako to,dje sam krenuo,sto sam radio u bd.... Jesam osudjivan sam serijski ubica,pobjego sam iz zatvora jbtHahhah haos
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Imas ono drugo kao kos, i tu dijete lezi...
TAKUMI
Mene je pitao da nisam sto jeb***** nocas? Ja reko nisam. On veli ajde onda doma, nesreco.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Klipove ne mogu trenutno da otvorim, ali znao sam da ćeš nać nešto i ne zanimaju me previše :roll:
Ovo podvučeno je još jedna u vidu nebuloza koje samo ti možeš da napišeš. A opet ništa od izlijetanja kroz šoferšajbnu koje napisa u prethodnom postu. Oh well.
Pravo je čudo kako je onda meni pojas pomogao da ne udarim ni grudima ni glavom u volan. Povrh svega što sam dosta težak pa je pojas star 20 godina sve to izdržao bez greške i dan danas radi. Da sam imao jedan udes pa da rečeš posrećilo mi se ali nijesam nego dva i to jedan udes u prednji dio auta vozila u kretanju i jedan u stanju mirovanja. I kako mi glava nije pošla u volan?
Kako ne znadoh ovo prije pa da se prepirem sa policajcima da oni rade na moju štetu i sa samim sobom. Da nijesam bio vezan bolje bih prošao u udesima.
Ja pričam iz iskustva a ne iz ko zna kako montiranih klipova i simulacija. Tako da ti priča nema veze sa mozgom. Uništavaj samog sebe kauboju.
To ti misliš. Prvo kraći je zaustavni put na 50kmh nego na 80kmh a drugo nije isto udarit pješaka sa 50kmh kad ti pada na haubu i kad ideš 80kmh i kad poleti od kola.
I što ćemo ako majka ima 3 djece? Kako da ih pazi svo troje a ima samo dvije ruke? Sram je bilo rodila je troje đece
Neka NSX, znaš da priča nije utemeljena. Samo mi nemoj opet o zagađivanju jer vidim da te to pogađa ovih dana
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
zna l neko pouzdano dje su najjeftiniji lanci? nemojte samo rec Okov 15e, jer ta cijena ne postoji tamo. Kad je bilo snizenje, nisu bili ni ispod 22e, licno sam se uvjerio.
u masline, kod raskrsnice, plastika đe je, blizu rašovića, pisalo je LANCI 16€
to su mozda za biciklo![]()
ja 2x dnevno prolazila tuda svaki dan pa trt... ee... nemoj stevanne da svraćaš
nekate djeco. na koju se raskrsnicu misli? Kod Keta, ili ona velika raskrsnica kod pruge? objasni malo bolje
dojcu momak, spremi pikado sira i leba![]()
raskrnica koja deli zagorič, masline, zlaticu i konik
prije pumpe raskrsnica
Prodjes ono skretanje za mene 300 metara sa desne strane
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
i.. plastika dje je blizu rasovica? dje to, kakva plastika?![]()
aoo.. je li moguće da si tako težak i dalje? kuća velika đe ima svašta da se kupi a sa magistrale se vidi SVE OD PLASTIKE (čini mi se) i bio je natpis za lance.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks