Dje odrzavas ti auto? Knezevic? Ofis?
Pitaj tamo, valjda znaju, trebali bi majku mu...
Ja servisne jos nijeeeeeesam gledao kod mojih pezoa.
ima li ko od vas servisnu knjigu?
sto znaci A a sto C na servis kad je upisano?
![]()
Last edited by laciale; 25-12-12 at 13:45.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Dje odrzavas ti auto? Knezevic? Ofis?
Pitaj tamo, valjda znaju, trebali bi majku mu...
Ja servisne jos nijeeeeeesam gledao kod mojih pezoa.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Vjerovatno mali i veliki servis.
http://www.peugeot.com.au/media/deli...299-d0f042.pdf
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
hvala navigator.
dub_c, ja auto ne odrzavam u ovlasceni servis vec kod druga![]()
Last edited by laciale; 26-12-12 at 09:13.
I kako prolazis? Koliko je veliki servis kod druga? Pretpostavljam da je 308 1.6hdi, je li 90 ili 110ks?
Odakle djelovi, to me najvise zanima![]()
Meni jedan majstor koji radi samostalno trazio 360 eura, za djelove i ruke, za veliki servis za 308 1.6hdi 90ks. Daje garanciju 60 000km.
A ovlasceni servis Knezevic mi trazio 300eura, uz garanciju od 100 000km.
Pa procjenite sami![]()
Who let the dogs out
ja uzmem djelove u Bolex....bas cu da ga pitam koliko ce mi uzet za ruke za vel. servis jer ionako treba brzo da ga radim.
1.6 hdi 92 ks...
sad i ja zvah kod Knezevica i rekose mi 300 eura sve.
a evo sto sam dobio iz srbije...
Tanja Stanić - Auto centar Mića, 09.12.2012.
Veliki servis za vaš auto iznosi 36.650,00 dinara sa pdv-om. U to spada (zupčasti kaiš, dva španera zupčastog kaiša, vodena pumpa, antifriz, kaiš sa kanalima, filter ulja, goriva, vazduha, klime, ulje Total 5W40 i rad). Imate garanciju 80.000 km ili 5 godina vremenski.
javice mi Cekovici za 20 minuta koliko su djelovi za vel. servis pa cu napisat.
Last edited by laciale; 26-12-12 at 14:37.
Ne kapiram zasto trazite druge servise i "majstore" pored Knezevica? Profesionalci, sto je rijetkost kod nas... I jos dobijes originalne djelove i garanciju.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Zato sto imam puno povjerenje u mog majstora koji odlicno radi mada ova cijena od 300 eura kod knezevica je zaista dobra.
Ovi na zabjelo nemaju kais za pezoa pa mi nijesu dali ostale cijene.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Ja Knezevica ne mijenjam, ali uvjek volimm da uporedim cijene i kod drugih. Office centar zaobilazim u sirokom luku.
Who let the dogs out
ja sam danas bio u ofis centar da uzmem neke djelove - rucicu mjenjaca i plastiku oko podizaca i majstor mi sma kaze "momak dovedi auto da ti to zamijenim na brzinu"...posla lik momka u centro metal da uzme malu stegicu da bi mi veza kozu mjenjaca ... ja da ga castim on nesce da uzme dinara. prijatno me iznenadi covjek.
Knezevic radi vrhunski zna sve moguce "cake", ali djelovi nisu original, tj neki jesu neki nisu. Što se tice velikog i malog servisa, najvise se isplati kod njega jer za malo vece pare dobijas garanciju od 100000km. Office obilaziti u širokom krugu, lopovčine teške i ne znaju bas najbolje svoj posao ili nece da rade. E ovo vam je moje iskustvo, otac mi je vozio peugeote 20 godina i ja evo zadnjih 5godina tj od kad sam poceo da vozim.
OMG...20 godina zajednickog zivota sa Pugom...
TAKUMI
Jbg, svako ima svoj ukus i potrebe. Otac mi je bio profesionalni vozac, imao i audi 90 b3 2.3 i bmw-a 520i, pa je i poslije njih vozio skoro 20 godina peugeota, a vjeruj mi da je o voznji znao vise nego sto cemo i ja i ti zajedno ikad naucit. Vjerovatno je postojao određeni razlog zbog cega je vozio tu marku auta i ako ljudi poput tebe misle da su ******. Ovo samo kazem da postoje i neki koji VOLE neka druga auta koja nisu bmw, mercedes, vw, itd, a ne iz nekih drugih razloga.
Ako bih uzimao novo auto u CG, to bi bio Pugi zbog odrzavanja kod Knezevica. Sve preporuke!
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
svako auto je dobro onoliko kolko ga dobro ti odrzavas...meni pezo zavrsava svaku rabotu i ja sma prezadovoljan.kolko para toliko muzike.
ljudi , spada li sve ovo pod veliki servis?
zupčasti kaiš, dva španera zupčastog kaiša, kaiš sa kanalima, vodena pumpa, antifriz, filter ulja, goriva, vazduha, klime, ulje total sintetika 5W40
Dodao bih: glicerin, natezac i klizac klinastog (kanalnog kaisa), termostat, antifriz, svecice (ako je benzinac), reglaza, kontrola bremzi, ulje u mjenjac i diff.
TAKUMI
Veliki servis podrazumijeva sve to.
TAKUMI
hvala.
Mene samo zanima sledece, koji noviji pezo je dobar auto??
I moj otac ima preko 20 godina iskustva sa Pezoom i Knezevicem i ne bi ga mijenjali definitivno ali nove generacije auta se uglavnom raspadaju po izlasku iz fabrike pa....ono...zaboli me glava kad pocnem da razmisljam o tome.
Svako novo auto se brzo kod nas raspada i to sve zbog loseg goriva. Svako auto radi kao sat na stranim drumovima, zbog kvalitetnog goriva, dok kod nas to nije slucaj, nazalost. Kupio sam prije par mjeseci Peugeto 308 1.6 hdi, nije mu se rad motora cuo bukvalno, sad je to vec nesto drugo.
Who let the dogs out
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks