Pokusavam da kupim neki uredjaj ali kad stavim u korpu pise cijena P.O.A.? Sta znaci to i kako da znam koliko ce da mi naplate?
Narucio prije nove 1 paketa iz uk i 2 iz kine , stigao jedan iz kine stigao i jedan iz uk danas . Zacudih se sto su brzo stigli , ovog drugog iz kine jos cekam
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
Pokusavam da kupim neki uredjaj ali kad stavim u korpu pise cijena P.O.A.? Sta znaci to i kako da znam koliko ce da mi naplate?
Oce li mi naplatiti carinu za uredjaj koji sa shipngom iznosi 145e.Rekose mi u Dhl da nece,pa evo da vas pitam kakva su vam iskustva?
One that limits your desire is always very rich...
Ali ce DHL pokusat da uzme 30 eur za "otkup tovarnog lista". Podjes na aerodrom u njihovu kucicu i pokupis papire i robu.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Cao svima...
Evo nekoliko sati citam vase postove i vise sam nego zainteresovana da se i ja oprobam u ovoj online kupovini. :victorious: Sad me interesuje nesto oko kupovine sa Aliexpress-a - vidjela sam neke sjenke za oci i posto su super jeftine, za pocetak bih to narucila. Pise free shipping (super!) to Montenegro via China Post Air Mail.
1. Da li je neko imao iskustva sa njima?
2. Posto je ocigledno da sa ovim nemam iskustva - da li je bezbjedno da platim Visa karticom, preko koje primam platu?
Hvala puno svima i izvinite ako je o ovome vec bilo rijeci, pa mi promaklo! :redface:
Svaka cast,odlican post,sve pouzdano...radi![]()
Inace verifikovah karticu na paypal da mogu primati i pare na nju...
izbacicu nesto da prodajem na ebay pa cu javiti kako sam prosao![]()
the World's leading dance event
Sensation
Za koliko vam stiže paket preko USPS Priority Mail International Flat Rate Envelope sa istočne američke obale(Washington)?
pa na samom pocetku ove price sam registrovao paypal na karticu ckb-a i podgoricke.
sake godine je produzim lagano na ckb jer je isti broj, a posle prve godine sam makao podgoricke jer sam je bio izgubio pa su mi promijenili karticu i nisam htio da je opet verifikujem.
posto mi je registovana na hrvatsku, oni mogu zadnjih pola godine ako ne i godinu da primaju pare preko paypala, sto znaci da mogu i ja. bez problema jel
btw ako imate nekoga u familiju ili da ga poznaje a da bi mu toliko ucinio, npr da ima karticu izdatu od ckb-a prije 3-4 godine i vise moze sa njom da registruje paypal na hrvatsku
btw ovo bacih na aukciju kod njemaca
neka baci neko koji bid da pogura stvar malo
Last edited by dnikola; 10-01-13 at 07:19.
Sensation
Ja se zacudih kako, jer sa ovom novom ne mozeniti bih se nesto igrao toga..
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Skoro pa da mogu da ti garantujem da nece moci ni sa karticom od prije 10 god. Svaka kartica pocinje sa istih 6 cifar koji se zovu BIN. Visa i MasterCard imaju spiskove svih svojih BINova u svim zemljama gdje du njihove kartice izdate. Paypal je sigurno dobio te spiskove i blokirao sve NOVE korisnike sa karticama iz CG (vjerovatno i iz svih neregistrovanih zemalja). Starim kofisnicima ne smiju blokirati account jer su vec registrovani... do kad ce tako biti...
Broj kartice je veoma osjetljiv podatak i samo vasa banka zna taj broj i niko drugi. Ostali koji dodju u taj posjed je ili kradjom ili uz dopustenje korisnika kartice.
Poslato sa GTI
Pitanje, Kad se placa carina na uvezeni proizvod, placa li se carina na 1) Cijenu proizvoda ili 2) Cijena proizvoda + Postarina. ???
2
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
E ...bo ih patak![]()
cek refund se ne dobija na paypal nego se pare vracu direktno na karticu.
tako da sto se refunda tice bez problema to prolazi...
Sensation
Koliko moze stojat paket na nasu carinu? Vec mi je 5 dana tamo???
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks