Zahvaljujem idem prekosjutra da to resavam.
To ti mozda kosta 15-20 eura.
Dobro je da ga zamijenis jer (zavisno od auta) moze da ucestvuje u radu motora.
TAKUMI
Zahvaljujem idem prekosjutra da to resavam.
NEma tu sto "zahvaljujem", nego jedan iP5 pod ruku, pa u Astoriu u Kotor, tamo je Fabia cesto![]()
![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Pa ne bas cesto, mozda 2 puta nedeljno, 3 puta max.
Isao bih cesce ali...
TAKUMI
Moracemo nedje uslugu vratit definitivno![]()
Samo beli i5 dolazi u obzir
TAKUMI
ispravka
Moracemo NEKAD uslugu vratit definitivno![]()
:lolblue: :lolblue:
TAKUMI
Sto mi moze bit na auto, kad drzim volan rukama pravo, a auto bas osjetno vuce u desnu stranu? Pritom da dodam, da su sve 4 gume propisno naduvane, i prednje i zadnje, i nema odstupanja da je jedna manje ili druga vise naduvane. I koliko sam mog'o da primijetim da nema lufta u tockove.
Last edited by Dusan.; 08-01-13 at 09:46.
Pravac ili nagib.Vodi ga na reglazu.
TAKUMI
Doduse, sjecam se jedne jame, to nije rupa, to je jama, sto je nisam vidio, dobro da iz auta nisam iskocio
Povescu ga ovih dana kod Vujacica. Momci rade odlicno.
ima li dje kakav bmw e60 po mogucnosti 530d sa orginalnom km da se prodaje?![]()
Meni auto gubi vodu,tj malo al gubi. znaci od prilike predjem preko 2oo km,onda moram da dolijem vodu,a nidje ne pokazuje da curi kada je upaljen niti kada hje ugasen stoji. imali ko ideju dje moze da se gubi ta voda?
Moze bit dihtung na glavu 95%
Sent using Tapatalk 2
Ne, 99% nije.
Moze da bude vodena, ona pusta npr. vodu kad radi. Onda moze da bude neko crijevo koje kapka na blok i to odmah ispari i cao.
Za pocetak valja da pritegnes sve selne i da vidis da li pusta vodena pumpa dok radi.
Last edited by Fabia_Elegance!; 08-01-13 at 18:26.
TAKUMI
Nidje nista ne curi,gledali smo skoro 1h ispod njega da vidimo dal ima nedje znaka da kaplje. ili sto kaze fabia kaplje i pada na motor i onda odma ispari ili je na neko crijevo. moracu sa ti da se pozabavim vise,ne isplati mi se da ga vodim u ovlasceni servis da me oderu ko macku. hvala momci u svakom slucaju
Prati nivo ulja u motoru, i vidi ima li na cepu onih zutih naslaga. Mozda ipak ta voda ide u motor.
Zategni selne ispod boce ili ti je boca pukla.....meni je u voznju gubio vodu,a dok radi na ler ispred kuce nista.....rekose mi zbog pritiska vode bla bla![]()
Za nemoguce mi je potrebno kratko vrijeme, sve ostalo zavrsavam odmah !
meni kad je gubio vodu u pitanju je bila tkzv after-run pumpa koja, kad se predje odredjena temperatura nastavi da vrti rashladnu tecnost kroz sistem i turbine i do 10 minuta posle gasenja auta.
a plasticna je i ispucala bila i kapala je i slivala se na i oko izduvne.
e ne procitah koje je auto tebi i to ali eto cisto da kazem STA MOZE BIT (mozda :P)
Originally Posted by my name is ...
Zamijenih dihtung na boš pumpu, zupčasti, natezač zupčastog.
Može li majstor što da zajebe sa kaišem, tj da pogrešno uzupči sve to? Auto radi normalno sad (valjda) nego me strah da mi ne zašteka što pošto moram na put.
Bijo si poziw koi se neodbija
naravno da moze
ali 'provalio' bi do sad ako si vozio
Originally Posted by my name is ...
Pa kapiram da bi se ugasilo auto ili bi se nenormalno ponašalo. Doduše doveo sam ga od majstora do kuće.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks