OK, necu vise.
Sorry.
![]()
Frende koji god motor ovdje da se pomene, ti mu nadjes manu tj. ni jedan nije savrsen.... niko onda ne bi trebao auto da kupuje
OK, necu vise.
Sorry.
![]()
TAKUMI
Bolji je 3.0, razlika u registraciji je 20-30e a ima 100nm vise i kazu da ide osjetno bolje od 2.7
niujedne mi gace lastike nema
vozio sam A6 karavan cipovan quattro 2.7tdi DSG do BG jedne prilike i odusevio se sa autom.... potrosnja je bila 6.9l otvorene voznje....
posle kad sjedoh u moje auto smrklo mi se.![]()
Fabia rece da nema dsg na a6?Cinjenica je da on poznaje ovu problematiku veoma dobro,kako si to mogao vozit?ima li ga ili nema?ili je to neki tiptronik?:dejection:
ahhaha
provjeri jeli razlika u registraciji 20-30e nebih rekao
a da je paprena za 2.7 i 3.0 to svakako jeste
evo ja vozim 2.5 cuveni los motor, prije neki dan mu otkucah 200k da kucnem nikad nije kljuc pod haubu isao, osim kad se filter goriva mijenjaokapi ulja ne trosi,dok npr 1.9 tdi koji je uvezen iz njemacke na 100k km trosi po 2l na 10000km
zakljucak mozes naci 2.7 ili 3.0 da te nikad ne zaboli glava, a mozes da se ne vadis od majstora sa njim.
generalno sa svakim autom je tako..
fabia po makadamu mi se cuje nesto kako lupka sitno pozadi 99% posto bez ako ne prenosi sprijeda, npr po snijegu kad sam vozio sad za novu, napravilo se po asfaltu onaj neravni sloj leda, tu cuka sitno kao ludo.
po asfalut, lezecim rupama po putu.. nista...
ps. da li da ga cipujem na 215ks?![]()
the World's leading dance event
Sensation
Za taj 2.7 vele da je najbolji motor te je audi ikad napravio.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
B&B car. Audi a4 s-line 2.7 quattro. Tiptronik I plus saltanje iza volana (kako se to zove Fabro jer koji god naziv da damo nije to nego je ovo) nije ***** nego se pas posrae kako je dobar taj audi to je boca.
pa ko oce da kupuje neka pogleda
Sent from my HTC HD2 using XparentCyan Tapatalk 2
Pa DSG i Tiptronic nije isto, a pogotovo nije isto kad kazes da A6 ima DSG.
TAKUMI
na kojim sve benzinskim pumpama ima onaj digitalni mjerac/pumpac vazduha? ocu da provjerim pritisak jer mi jutros kod delte napumpa sve 4 gume razlicitoima li dje jos koji?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Je li normalno da mi je auto zakucalu temperaturu na minimum i ne mrda. Da napomenem da nisam poodavno isao nedje dalje tako da su sve gradske voznje koje traju max 10min. Mada i za to vrijeme bi trebalo da podigne temp.
Dakle grijanje u autu radi kao i kklima ako to veze ima sa bilo cim?
Sto moze bit
Senzor/davac temperature.
TAKUMI
je li to hitno za mijenjat i koja je okvirna cijena ako znas?
grijanje radi ono da je vruce vruce, ili cisto da je toplo ?
Od koliko stepeni ti pocinje mjerac od prilike ?
Njak Njak Njak
ako znam ubij me opelov ja mislim da je cak 0. Grijanje radi odlicno
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks