Da vidim toga koji ce promijeniti sijalicu na najnovijeg megana. Aj I na onog starijeg je muka ali ajde.
Sent from my HTC HD2 using XparentCyan Tapatalk 2
Nikad u zivotu nisam bio ljubomoran na nekoga.
Sad jesam,do srzhi...na diplomate.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Da vidim toga koji ce promijeniti sijalicu na najnovijeg megana. Aj I na onog starijeg je muka ali ajde.
TAKUMI
Fabia, pojas moras da vezes u auto i kacigu moras da stavis na motor jer ako ja npr. Preticem na punu i udarim tebe nevezanog ili bez kacige i ti pogines, ja sam najebo jer sam te ubio. Tebi nije banja jer si mrtav. Da si ziv, a slomljen, vise bi svima valjao, a i meni jer bi odgovarao za teske povrede, a ne za smrtni ishod.
Tako da ne stavljas ti to i rizikujes svoj zivot, nego ga vezujes i stavljas i zbog mene.
Originally Posted by Nk-001
ja sam chuo da po novom zakonu mora guzica da bude frishko obrijana ako nije 205 647e kazna
kako to provjeravaju,je li tesko obrijana?:cower:
Rekla bi da većina ođe nisu vozači, samo dežurni laprdači....
Ća je život vengo fantažija!
Okle.Niko ne vozi.
Ni onih 30e juce nisam ja platio -_-
Da se nema dje download zakon ovi novi u cjelini?
Ja vozim,i nijesam majstor.I treba mi 3 minuta da je promijenim.Evo neka tata nauchi odavde kako se mijenja sijalica.Svakakvih "majstora" ima.
Idi na maintenance
http://www.e-guide.renault.com/837_8_ENG_B95/index.html
Nego to nije tema,sorry za off.
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
Kako izvlacish iz konteksta pa to je strashno
Da sumiramo, sramota je dozvolit da te biciklista preteche? Naravno taj biciklista treba da bude dobro spreman da vozi malo duzhe tom brzinom ali mozhda je i to moguce i opet nema poentu.
80kmh bulevarom 88 pored Voli-ja i ostalih objekata u onom redu je ipak ugrozhavanje bezbjednosti u saobracaju. Sad shto to neko vidi kao pljachku lopovluk i ostalo ima druge uzroke o kojima sad ne bih jer nije ni tema.
Poshto ti je stalo do zagadjenja u zadnje vrijeme vidim, pretpostavljam da i u prodavnicu i kladionicu ides pjeshke?Nista bez po jedne rolere i biciklo da kupimo. U najboljem sluchaju da zaprezhna kola trgujemo jer je to green eco friendly varijanta.
Last edited by hercules; 07-01-13 at 09:56.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Shto to prichash chovjeche???? Je li realno??? Sprdash li se?
Aj sad iskopaj neki link i snimak da nas demantujesh sve.
Pri prosjecnoj brzini nema te snage u ruke koja ce ti glavu zadrzhat da ne klepi u volan. Kao neko ko je imao dva puta udes mogu da tvrdim da mi glava ne bi bila na ramena i chitava da nijesam bio vezan.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
je li realno da ce kaznu popit i pijani suvozac?
:lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:
Samo mu je dolazio jedan megan najnovi kad je izasao I tada su ovon covjeku trazili 60-70€ u aliance I on dovezao kod moga oca. I nije vidio tada nikakav nacin da promjeni bez skidanja fara. Na statijeg ima ispod tocka kuda se moze promjeniti a na novog nema. A ti to kakvih majstora ima ostavi sebi za kuce pa tamo prosipaj te fore.
platicu sve kazne samo da ne citam ovaj zakon
i jos ne nadjosmo ovaj podzakonski akt koji se odnosi na zatm. stakla
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks