A zasto se svaka osoba koja se nalazi u automobilu ne bi vezala,pa da se svi kaznjavaju a ne samo vozac?Znaci vazno je da se vozac veze,a ostali ne moraju?
A zasto se svaka osoba koja se nalazi u automobilu ne bi vezala,pa da se svi kaznjavaju a ne samo vozac?Znaci vazno je da se vozac veze,a ostali ne moraju?
po zakonu se svaka osoba mora vezat ako postoje pojasevi, to znaci da ko sjedi pozadi u Zastavu i ne mora
She is only here to annoy herself!
da ne bi ubio glavom u njega
Veca je vjerovatnoca da udaris glavom u volan kad si vezan nego kad nisi.
P.S. a to sto suvozac moze da leti kroz soferku...to je OK...
TAKUMI
Vjerovatno je taj pojas tu sa razlogom...
i narod treba da ukapira da ne treba da se veze zbog policije, nego zbog sebe.
Last edited by Sh0ne; 06-01-13 at 19:12.
Da vidim sad mangupe oce li vozit bez pojasa...
a kucni ljubimci,trebaju li se oni vezat ako ih vozim u auto?
Ja mislim da nemamo sto vise duzit pricu, pretpostavljam da smo se naoruzali sa svime sto su nam trazili.
Jedino se bojim da ce nas vatat na cake neke dje ce bit ko je u pravu on ili ti i opet cemo kazne kacit.
Ja nikad vise necu krenut da vozim kad popijem pa makar i jedno pivo popio, vezem se uvijek jer bi mi auto bubne opne probilo, uvijek su mi upaljena svijetla kad god auto upalim. Svu opremu sam pribavio, no bojim se da ce mi se desavat da kroz grad prekoracim brzinu, ne zato sto sam bukac nego se desi vec.
U veliko sam razmisljanje da kupim kakav smart i da prodam ovo auto jer nema smisla nikakvog imat auto imalo jace kubikaze kad se ni van grada necemo smjet prekrstit
ja kupih u Nike jedan prsluk fini zimski, topli, mogu li njega koristit![]()
Koliko para?![]()
Vona ne smije za vrijeme voinje koristiti telefonski uredaj.
sto ovo tacno zakonski znaci? ne smijemo ni preko slusalica, preko spikerfona, bluetooth?
90 evri :highly_amused:
a maxe, bolje da si pocijepa po gasu pa platio kaznu i pohvalio se![]()
kad sam bila u zimbabveu, rekli su mi da tamo ne koriste pojaseve
Ne diraj goozicu.
Ona je odje pocasni clan.
Kad sam bio prije par mjeseci u Podgorici, uhvati me na pjesackom prelazu milicija (onaj pjesacki gdje se ukrstaju ulice od Sat kule prema autobuskoj i ona sto ide pored Gintasa), napisa mi nekakvo brdo papira i rece da platim nekakvu kaznu od 30 eura. Tada mi rece, valjda da me utjesi, da ce od Nove godine kazne za nepropisan prelazak ulice biti 110 eura? Je li to istina, je li stupilo na snagu?
jeste, a kazna od 40 eura do 100 eura predviđena je za one koji ne vežu sigurnosni pojas i za to, ali ti policajac uvijek izirice tu najmanju kaznu.
Last edited by GRUNA'STAR; 06-01-13 at 20:53.
Kaznjavaju i ostale putnike. Konkretno znam da je nedavno suvozacu napisana kazna zbog pojasa.
Od policajca cuo da su sinoc dvojici uzete vozacke i da moraju po 400 eura kazne platiti (ovim rijecima) i 2 mjeseca bez vozacke.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks