snimi kako je pandur napisao Dana veliko D latinicom jer vjerovatno nije znao kako ide cirilicom..
aoo 0.31 a 0.3 je dozvoljenopoceli su i dregere da steluju...
She is only here to annoy herself!
snimi kako je pandur napisao Dana veliko D latinicom jer vjerovatno nije znao kako ide cirilicom..
Ako sam ja pjesak koji napravio prekrsaj,kako ce pandur utvrditi moj identitet.
Pise li u zakon da pjesaci moraju nosit licne karte?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
the World's leading dance event
Sensation
danas na putu za sjever zaustavlja me patrola u Kolasinu i sve moguce me je ispitao od pojaseva preko zimskih guma,alkohola, lanaca,prsluka,ostale opreme,djecijeg sjedista,vezano dijete i na kraju kad nista nije mogao,kaze prijatno...dovidjenja...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
jesi li imao i prvu pomoc i rezervne sijalice?![]()
cudi me da nisu uveli i 4 zimske gume?
zbilja kolko si popio Igy? ove spravise ce mogu zajebat pomalo kad se nesto pojede , no ako cuju za ovo zatvorice nam i brzu hranu![]()
Eo slucajno nabasah na ovo:
Kazna od 20 eura do 50 eura predviđena je za one koji tokom izlaska djece iz automobila ne uključe sve migavce, ali i biciklisti koji ne koriste traku predviđenu za njih.
Onda jedino biciklo oko kuce da vozim?
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
i sto se podrazumijeva pod djecom, <18, <16,<6 godina? Treba li da ukljucim 4 migavca da bi konjina od 2 metra koja igra za juniore KK Buducnost izasla iz auta?
Gore rekoh, ja ne pijem dok vozim, pa ono nije moja kazna!
Originally Posted by Nk-001
a vala za ovaj 0.01 promil si treba trazit da te vode na vadjenje krvi dako bi ispario do tamo ... kakvi nesoji to je strasno
edit: nisam vidio Igy![]()
imam kompletnu opremu NSX i sve po zakonu:-) brzina, svijetla itd...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Svako ima pravo da saceka 15 min, zato ako imate u kola vode ili bilo sto da pojedete slobodno trazite te 15min. Alkohol moze da opadne i za 0.10, meni se to desilo i izvuklo mi guzicu jednom.
Da se razumijemo, nije ovo zakon da nas dovede u red vec zakon da nas nagrde, da pokupe svaki moguci cent koji nam je ostao, posle 11 godina ja sam danas prvi put dosao na posao bus-om a u auto cak i lopatu sam stavio. Znam da ce ove 15-20 dana da nas rasade.
No milo mi je nadam se da ce nas jos malo stisnut i da ce puc nesto u nama pa da se skala malo i da se oceraju ovi sto svioje ne daju a nama bi i zadnji cent uzeli
Ko nije uzeo prsluk, ima u Nk na svaki cosak. Svaka panonka nabavila (koliko juce nije ih bilo), trafike pojedine, ljudi na ulicu prodaju na svako malo. Cijena 3 eura.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Ljudi mora li prsluk bit u kabinu ili moze u gepek ?
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Pa neko lupa da mora bit u kabinu ono stavljen da je tu odma a neko kaze da moze i u gepek... ne znam
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
U kabinu.
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks