Fuuck.
Mislim da mora u kabini, da se po potrebi obuce prije izlaska iz automobila. Dok se nadje u gepek pola sata prodje.
Mozda i jeste cilj da im se pripuni kasa sa ovakvim kaznama, ali ako se ne prave prekrsaji onda im se ni kasa ne puni.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Fuuck.
[QUOTE=
Mozda i jeste cilj da im se pripuni kasa sa ovakvim kaznama, ali ako se ne prave prekrsaji onda im se ni kasa ne puni.
[/QUOTE]
eto tako..
Prsluci su jeftini no je navalica na njih, poitajte jer se razgrabiše, to vam je 2-3 eura
Sve je ovo ok, neka budu kazne po 10000 EUR ako ce ih ista policija placat kada naprave prekrsaj.
Meni će milo bit kad ovi bukači na Stari Aerodrom koji vole da turiraju, provjeravaju startnost i ubrzanje od 0-100, bačanje pod ručnom, kočenje i slično nabasaju na saobraćajnu....
na kojem sjedistu vozit dijete u smartu? ;P
f6
na suvozačevom, sigurnosno sjedište treba da je okrenuto "leđima" ka šoferšajbni..
Sve je to lijepo sigurnost saobracaja i slicno... ali da ce makar te pare poc da se putevi naprave... signalizacija da se prosire putevi... bilo sto sto ce sigurnost povecat i poboljsat... al ne TE PARE IDU nedje drugo... Da napravim prekrsaj i da mi policajac napise tu kaznu i OVU DRZAVU dje MINISTRI i njima slicni kradu pa nikom nista stvarno bih izdusio na trog policajca... dvije iljade eura ne mogu dobit ni za auto a kredit isto ne mogu dic... ZNACI ONI MOGU A MENI treba da se ukake na zivot??? stvarno bi ga vratio tome policajcu dje mu je najmilije.
Kimi, dodjavola pokvario si mu zabavu![]()
Ako nijesi znao, po novom zakonu, između ostalog, saobraćajac ima pravo da ti napiše kaznu za nepropuštanje pješaka iako pješak nije nagazio na zebru već se još nalazi na trotoaru i ima namjeru da pređe ulicu. To mi je saobraćajac i rekao. Znači kazne bukvalno za svašta. To ti govori da zakon nije pravljen zbog bezbjednosti saobraćaja i nije pavljen da bi se vozači naučili kulturi jer za takve stvari se niđe na svijet ne pišu kazne. Kumi mojoj je napisana kazna za nepropuštanje pješaka i na njenu tvrdnju da je prošla prije nego je pješak kročio na zebru, saobraćajac kaže da mu se "iz njegovog ugla učinjelo da će da ga udari". Toliko o tome čemu služe zakoni u CG
Ljudi vi niste normalni da placate kazne za pjesake... samo kod sudije kazes "nije htio da predje ulicu jer se okrenuo na drugu stranu i otisao, dovedite tog policajca da on kaze kako je to bilo jer tako ka sto pise nije bilo" Poslati ce te kuci i zvat opet na novo rociste... taj policajac opet nece doc i dovidjenja. Tako mozete za sve sem kad vas snime (republicka) ali dok pricate sudije nema price "mislio sam da nece" "izgledalo je kao da nece" ili da promijenite pricu okrenut ledjima pa nesto drugo i slicno... jer onda puca jaca kazna![]()
u svaku prodavnicu auto djelova, na bilo kojoj pumpi..
Ojdo po jedan. Sto traze drugo osim toga? Prvu pomoc, sajlu, sijalice...?
TAKUMI
Ima ih svuda, ja nalećeh na pijacu pa uzeh, ali ih ima u Panonku za 1 euro kako mi rekoše![]()
upravo tomora da se kuva nesto katastrofalno za CG i za kukali narod pa daj malo da se zamazu oci...
vozim 15 godina, nisam platio vise od 5 kazni za to vrijeme, i maximalno savjesno vozim. masu puta izbjegnem placanje kazne tako sto se fino ophodim prema policajcima.
ovo sto se trenutno desava ne moze trajat jer na prosjecnu platu od 250-300e ne mozes ovkve kazne da udaras. nema je niko okle platit. pa kad bude prosjecna plata na evropskom nivou onda neka klepaju evropske kazne...
ako odlucite da zapalite vladu jedan dan zovite pa cu i ja odvojit za te 2l goriva
Imate 5l od mene.
problem i jeste u tome sto mladji vozaci bicikala mogu ici bez problema preko 50 km/h po ravnom..treba li da idem magistralom sa 4 trake da me pretice biciklo? Hoce li njemu napisat kaznu kad ga uvate na radar? U ovakvim situacijama guzva mnogo vise utice na bezbjednost saobracaja nego ta razlika u brzini, ako imas odredjeni broj vozila koja treba da prodju tu u odredjeno vrijeme sa brzinom od 80 km/h imaces 500 vozila na sat a sa 50 km/h 800 vozila na sat, a gdje je i zagadjenje itd. jer jos nismo na elektricna auta presli, brzina od 50 km/h obilaznicom(i na mnogim drugim mjestima) sluzi jedino i iskljucivo naplacivanju kazni
She is only here to annoy herself!
Boli policiju ***** hoce li neko voziti bez svijetla, hoce li neko imati sijalice, prvu pomoc, prsluk, boli njih kita hoce li neko poginut na putu PG CT, ista stvar ih boli ako vozim 80 tamo gdje je ogranicenje 50, da li imam zimske ili ljetnje, da li imam lance (pa sigurno nece policija da me gura ako se zaglavim negdje), da li imam 0,5 ili 7 promila u krvi (eto, ja sam licno vidio 2 drota na Vuk Petrol, vozaci E klase sa pivusama na sank).
Svi ovi zakoni, sve ove stvari su tu da bi ljudima uzeli pare. Pljacka, kao i uvijek, i tako ce biti barem jos 50 godina.
Napustam zemlju!
Last edited by Fabia_Elegance!; 04-01-13 at 15:41.
TAKUMI
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks